Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 292
- chevron_right

tur nekas nav darits lai butu augstaks.:P viss ir ka no rupnicas nacis.uteo rakstīja:Tādā gadījumā brauc vien ar kādiem 15 vai 16 collu diskiem. Šādi skats ir vnk drausmīgs, lai neteiktu vairāk. Lai gan izskatās, ka tur kkas ir darīts, lai iegūtu augstāku mašīnu, tā, ka jebkurā gadījumā, skata nebūs.Guncis rakstīja:ja sedinasu tad pazudis pa celam kardans,tad viss parejais.viņam jābraukā daudzz pa zeminiekim.Tapēc gumiju a vajag lielaku,lai diski pirmaja reizē nav līki.e30 bij tadi paši.atri tika salociti. tagad jau izskatās,kā džips gandrīz.Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Vrbt tu neeso neko darījis, bet sorry tādu džipu redzu 1x 

zinu,ka šai mašīnai nav nekas darīts.:P un man pašai ir pupi,tā,ka savējos nerādi.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

oho,pašai savi 

Guncis rakstīja:zinu,ka šai mašīnai nav nekas darīts.:P un man pašai ir pupi,tā,ka savējos nerādi.![]()
parā`d mums a.

gudriniek,r15 man ir tikpat lieli cik sie,tik gumijas vairak.un izskatas gandriz tapat. atsperes vel nosedisies mazliet un bus ok viewtopic.php?f=18&t=627uteo rakstīja:Tādā gadījumā brauc vien ar kādiem 15 vai 16 collu diskiem. Šādi skats ir vnk drausmīgs, lai neteiktu vairāk. Lai gan izskatās, ka tur kkas ir darīts, lai iegūtu augstāku mašīnu, tā, ka jebkurā gadījumā, skata nebūs.Guncis rakstīja:ja sedinasu tad pazudis pa celam kardans,tad viss parejais.viņam jābraukā daudzz pa zeminiekim.Tapēc gumiju a vajag lielaku,lai diski pirmaja reizē nav līki.e30 bij tadi paši.atri tika salociti. tagad jau izskatās,kā džips gandrīz.Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Vecuma limits.Rons rakstīja:Guncis rakstīja:zinu,ka šai mašīnai nav nekas darīts.:P un man pašai ir pupi,tā,ka savējos nerādi.![]()
parā`d mums a.

Guncis rakstīja:Vecuma limits.Rons rakstīja:Guncis rakstīja:zinu,ka šai mašīnai nav nekas darīts.:P un man pašai ir pupi,tā,ka savējos nerādi.![]()
parā`d mums a.

Rons rakstīja:Guncis rakstīja:zinu,ka šai mašīnai nav nekas darīts.:P un man pašai ir pupi,tā,ka savējos nerādi.![]()
parā`d mums a.
+1.

Atvainojos, ka noturēju Gunci par vīrieti

tik augstu es arī nebiju redzējis, priekšu vel jā, bet aizmugure toč ir monstruāli augsta
diski izskatās traki labi, bet tikai uz sēdināta auto. Ja uzliksi lielāku gumiju tad skats vispār būs drausmīgs

diski izskatās traki labi, bet tikai uz sēdināta auto. Ja uzliksi lielāku gumiju tad skats vispār būs drausmīgs

nomierinās tauta.
man viņš salonā ir tukšš..benķa vietā ir benzīnkanna. Un melnās cietās atsperes.
Pagaidām atvieglināts auto.Remonta tapšanas laika.

Pabeigts mainīt logu mehānismus- visi četri drīz būs elektrizēti
Palicis tikai vadu darbs- un darbs ietu ātrāk, ja kāds atbildētu uz manu jautājumu elektronikas sadaļā/elektriskie logi
par shēmu kā savienot vadus, jo nav 100% skaidrs...

Palicis tikai vadu darbs- un darbs ietu ātrāk, ja kāds atbildētu uz manu jautājumu elektronikas sadaļā/elektriskie logi

Visu cieņu, kad man būs koili, tad es viņus uzrullēšu šitik augstu un būšu augstāks par lielāko daļu uz ielām sastopamo apvidnieku.Guncis rakstīja:uzlikti diski.Labāk izskatās,bet gumiju lielāku prasās.

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

beidzot nomainīts pečkas ezis. Nesaprotu kā es varēju deviņus mēnešus dzīvot ar ceturto ātrumu
.

iepirkti diski vasarai, tik mazliet jāpiestrādā un būs ok!
Pēdējais labojis ega - 09 Jan 2013, 23:57, kopā labots 1 reizi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Nopirku OCTU uz 3 mēnešiem pa 72ls

koooooo?tomens1 rakstīja:Nopirku OCTU uz 3 mēnešiem pa 72ls![]()
![]()
![]()
![]()

Tik nezeligi celusas cenas?

Nē, droši vien, ka tikpat jauka vēsture kā man 19 gados...octa uz pusgadu 127 Ls. 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 292