Izplūdes sistēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 29
- chevron_right
Keramiskais tādā summā varētu būt. 325i vēl nāca keramiskie, 328i metāliskie. Aptuvenā vērtība varētu būt max 30Eur par abiem.
Man par abiem metāliskajiem iedeva 55e.dogMa rakstīja:Keramiskais tādā summā varētu būt. 325i vēl nāca keramiskie, 328i metāliskie. Aptuvenā vērtība varētu būt max 30Eur par abiem.
tev paveicas, man pa abiem evo metaliskajiem iedeva 28 eirochickie rakstīja:Man par abiem metāliskajiem iedeva 55e.dogMa rakstīja:Keramiskais tādā summā varētu būt. 325i vēl nāca keramiskie, 328i metāliskie. Aptuvenā vērtība varētu būt max 30Eur par abiem.
pa keramiskajiem 110 eiro
edit, vispar labakais variants ar metaliskajiem ir iemest vinjus ebejaa un gan jau kads jenkjis panjems pa 50 eiram gabalaa
...
un cik butu normala cena visam vidusposmam? nav nekas graiziits, viss ka jaubut.Armando rakstīja:tev paveicas, man pa abiem evo metaliskajiem iedeva 28 eirochickie rakstīja:Man par abiem metāliskajiem iedeva 55e.dogMa rakstīja:Keramiskais tādā summā varētu būt. 325i vēl nāca keramiskie, 328i metāliskie. Aptuvenā vērtība varētu būt max 30Eur par abiem.
pa keramiskajiem 110 eiro
edit, vispar labakais variants ar metaliskajiem ir iemest vinjus ebejaa un gan jau kads jenkjis panjems pa 50 eiram gabalaa
visu posmu neforsi suutit. parak liels, ja jasuta uz arzemem.
cik normala cena, hvz. valstiis kur atgazes ir svariga lieta apskatees, katalizatoru vertiba tiek verteti krietni augstak par luzhnju cenu
cik normala cena, hvz. valstiis kur atgazes ir svariga lieta apskatees, katalizatoru vertiba tiek verteti krietni augstak par luzhnju cenu
...
Nu tur kāreiz jauns svarščiks sāvis strādāt, var viņam haltūru piespēlēt... pašām ja nav īpašas iemaņas nekas dižs tur nesanāksEJANSONS rakstīja:man tak nevjaag nekādu mega jaudas kolektoru.tajos vāģos, ganjau kolektors nostātos pāris simtos, kas man nav nepieciešams ielas slīpejamajam auto. vienkārši tas oem ir diezgan patizls, + nenāktu par sliktu vieglāk elpojošs dzinējs. oem katiņus arī derētu izravēt un ielikt kādu magnaflowu. cik vispār par 328 katiņiem var dabūt?alnis. rakstīja: Vāģi racing mārupē būvē izplūdes sistēmas, kolektorus!
Bet ja tev ir pacēlājs un pusautomāts, varam nākamgad sapirkt ņeržas trubas un līkumus, un pamēģināt kautko uzcept, un pie viena 2.5" taisnu izplūdi ar aftermarket rezonātoru pa vidu.
kolektu pa lēto? nu veiksmi.
kolekotru ja grib labāk elpo'jošu motoru taisa tieši pa pāris simtiem vismaz.
ja grib pa lēto, tad labāk likt oem.
328 izputejs pilna garuma - ar visiem katiniem - 100eiro...
PM VAI tel parakstā....
PM VAI tel parakstā....
ja reekjina pashizmaksaa, tad kaada starpiiba ? gan sliktam gan labam kolektoram izgatavoshanas cena buus vienaada, paareejos sazin cik simtus tu samaksaasi tikai deelj razhotaaja nosaukumaseeingman rakstīja:kolektu pa lēto? nu veiksmi.
M52b25 un m52b28 bikses ir vienādas?
Bikses nē, tikai kolektori vienādi. M52B20 un M52B25 vienādas "bikses".
Parasti tin pakulas kuras domātas moču izpūtējiem. Var nopirkt MaxMoto uz Brīvības un Gustava Zemgaļa stūradogMa rakstīja:Precīzi nepateikšu. Daži izmanto akmensvati. Mēģināšu noskaidrot
pirmais kas iet uz karstam trubam ir nerusejoshaa terauda vate un pectam iet pakojums, savadakam darbibam rezultats bus islaicigsPedro rakstīja:Parasti tin pakulas kuras domātas moču izpūtējiem. Var nopirkt MaxMoto uz Brīvības un Gustava Zemgaļa stūradogMa rakstīja:Precīzi nepateikšu. Daži izmanto akmensvati. Mēģināšu noskaidrot
...
Kādreiz likām iekšā nerūsējošā tērauda strušku ( tas ir virpošanas blakus produkts kuru parasti met ārā) Nezinu par to ņeržas vati, bet smalku sietu likām apkārt centrālajai daļai, jo savādāk pa 2 mēnešiem muņģuks tukšs
Ar to izplūdes skaņu 2.3 vai 2.8 kam nav katalizators, ir problēmas. Arī plānos meklēt risinājumu, lai uzlabotu skaņu pie lielākiem apgriezieniem. Vecajam labajam 2.5 bez vanosa bija vislabākā skaņa
kāds varbūt zina cik m ir vajadzīga termolenta priekš m3 e36 zirnekļa?
afigenās problēmas, rezonators jāliek katalizatora vietāEmzī rakstīja:Ar to izplūdes skaņu 2.3 vai 2.8 kam nav katalizators, ir problēmas. Arī plānos meklēt risinājumu, lai uzlabotu skaņu pie lielākiem apgriezieniem. Vecajam labajam 2.5 bez vanosa bija vislabākā skaņa
intereses pēc jautāju, kautkāds labums būtu ja to trako līkumu nahrenizētu un uztaisītu tādu pašu kā otra truba. cik noprotu vina tada veidotu lai mazinatu troksni kad tas varstins ir aizvēries, bet kad atveries tad viss laikam iet lauka pa isako trubu. takā man tas varsts ir nahrenizets, gribeju noskaidrot vai butu kautkads labums no ta ka abas trubas butu vienadas.
edit: pagugleju, lkm sis tik tads shematiskais attels, isteniba tur daudz trakak viss ieksa
edit: pagugleju, lkm sis tik tads shematiskais attels, isteniba tur daudz trakak viss ieksa
kāds varbūt var padalīties ar info, padomiem kā labāk uzmetināt izplūdi priekš m50b28? un vai ir vērts piemaksāt 200eur par aftermarket zirnekli attiecībā pret 'jaudas''pieaugumu? par rezonatoriem - notiekti tiks magnaflow'i pirkti, jo cena apmierina.
pēc kolektoriem likt Y pipe, vidū vienu rezonatoru un galā vienu ar divām izejām? ja tā, tad kādu trubai diametru ņemt?
protams, varu ar iedot uzmetināt kādam guru, bet neteikšu, ka skrienu pēc katra zirga, un tākā metināmais ir, tad pats apsveru iespēju, jo noteikti vajadzētu par trubām un diviem rezonatoriem (ja pareizi domāju) izlīst stipri zem 300eur..
p,s - primārais ir patīkams tonis, bet labprāt ar dzirdētu kādus padomus/ieteikumus
pēc kolektoriem likt Y pipe, vidū vienu rezonatoru un galā vienu ar divām izejām? ja tā, tad kādu trubai diametru ņemt?
protams, varu ar iedot uzmetināt kādam guru, bet neteikšu, ka skrienu pēc katra zirga, un tākā metināmais ir, tad pats apsveru iespēju, jo noteikti vajadzētu par trubām un diviem rezonatoriem (ja pareizi domāju) izlīst stipri zem 300eur..
p,s - primārais ir patīkams tonis, bet labprāt ar dzirdētu kādus padomus/ieteikumus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 29