330 Balcers
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 23
- chevron_right

nerusejoshaa terauda tipa nosaukums. nerusejoshais iedalas vairakos tipos. 304 un 316 ir visvairak pieejamie, 316 bik dargaks, bet izturigags pret koroziju un karstumu. 316ti grade un 310grade ir visidealakais variants preks kolektoru buveshanas kur iesaistitas augstas temp. bet tadus speciali japasuta tad. vienk 316grade (304 ari derees)ir price un performance viduscelsh
...

Kaada ir gaidama jauda kad projekts bus pabeigts?
sorry, ja ieprieksh jau esi minejis!

Ap 450 vajag... "they said, it will be fun"Zirdzins rakstīja:Kaada ir gaidama jauda kad projekts bus pabeigts?

oringi cik torčīs no bloka?
astotniekā tak liksi?
astotniekā tak liksi?

Ies 2.05 reinz blīve. Nebūs kaparsseeingman rakstīja:oringi cik torčīs no bloka?
astotniekā tak liksi?

To, ka 2.05 blīve jau rakstīji, jā...
Blokā griezumi vienkārši tik tuvu viens otram sanāk, ka liekas, ka labāk būtu arī ņeržas stiepli likt "astotniekā"
(mazāks piespiešanas laukums= lielāks spiediens)
Nu es tik traki neeju, man būs kapara ringi, kas torčīs 0.3mm ar 2.05 elring blīvi.
Virzuļiem tev tur pa vidu ir "bļoda" ievirpota? vienkārši pēc bildēm grūti saprast...
Nav tā, ka paliek baigi plānais vidus, vai 2.5 bezvanosam tur daudz gaļas?
Blokā griezumi vienkārši tik tuvu viens otram sanāk, ka liekas, ka labāk būtu arī ņeržas stiepli likt "astotniekā"
Nu es tik traki neeju, man būs kapara ringi, kas torčīs 0.3mm ar 2.05 elring blīvi.
Virzuļiem tev tur pa vidu ir "bļoda" ievirpota? vienkārši pēc bildēm grūti saprast...

Viss pārbaudīts kaujas apstākļos. Viss turās kā vajagseeingman rakstīja:To, ka 2.05 blīve jau rakstīji, jā...

Pēdējais labojis Balcers - 19 Jan 2016, 22:22, kopā labots 1 reizi.

nesaprotu kā tad viņi ir dekompresēti, cik cm^3 tur rēali ir noņemti?
vai tie ir kaut kādi ne tie virzuļi, kurus domāju?

ne tā uzrakstījuseeingman rakstīja:nesaprotu kā tad viņi ir dekompresēti, cik cm^3 tur rēali ir noņemti?

ir ir noņemts arī no vidus, tik nezinu cik cm3

tad jau tev kā man liekas kopā vēl neizmērīta kompresijas pakāpe, vai arī tev tur viss pēc kāda templeita iet?

Viss sarēķināts, lai CR būtu 9:1seeingman rakstīja:tad jau tev kā man liekas kopā vēl neizmērīta kompresijas pakāpe, vai arī tev tur viss pēc kāda templeita iet?

elring blīvi vari uzreiz salocīt un izmestseeingman rakstīja:To, ka 2.05 blīve jau rakstīji, jā...

Tikai Viktor Reinz turbiniekiem!!

kāds svars tam visam pribambasam?

"super power dačiks" der
kā nekā, bez tā nekas nenotiek

kā nekā, bez tā nekas nenotiek

Cik izmaksaja kolektora uzmetinashana???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Vnk MEGAcipruss18 rakstīja:Shodien redzeeju kolektoru.siikais ir pacenties

HVZ vai drīzāk -kādam tam starpībazogs rakstīja:kāds svars tam visam pribambasam?

Jautāt Sīkajambestbmw rakstīja:Cik izmaksaja kolektora uzmetinashana???

Pēdējais labojis Balcers - 26 Jan 2016, 20:32, kopā labots 2 reizes.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 23