Uzmetēju topiks

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

01 Feb 2014, 13:37

Labāk uztici savu drapaku vietējiem censoņiem, tiem negribēsies tik bieži uzmest, jo zina, ka forumā bus atbalss. Kaut gan, ja būs liela šmuce (lojālie admini/moderi) lieko ātri ""sakops"" :yes:

Beigās uzmestais taps par uzmetēju. :yes:
Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

01 Feb 2014, 15:40

kartejais iemesls . kpc pat nedodu nevienam citam ritenu skruves pievikt, visu daru tikai pats :hahaha:
bee-do
Ziņojumi: 26
Pievienojies: 05 Dec 2013, 20:38
Braucu ar: Mercedes Sprinter
Atrašanās vieta: Latvija

01 Feb 2014, 16:10

Churchill, beidz te vienreiz īdēt kā pasaule tevi uzmet. Es Tev vienreiz piedāvāju laba servisa pakalpojumus un tu mani pasūtīji. Tur visas tavas problēmas būtu toreiz novērstas 2 darba dienu laikā par normālu ciparu. Nevajadzētu arī blakus stāvēt mašīnai vai pēc tam raudāt citam darbonim uz pleca, cik slikti ir autiņš sataisīts.
Tagad tas ir tikai loģiski, ka darbojas karma un visi tevi čakarē. Pats vainīgs, ka neklausi padomiem. :doh:
Profila bilde
Churchill
Ziņojumi: 498
Pievienojies: 27 Jūn 2013, 14:16
Braucu ar: 1.8TDS
Atrašanās vieta: Lielvārdes, Jelgava

01 Feb 2014, 16:18

bee-do rakstīja:Churchill, beidz te vienreiz īdēt kā pasaule tevi uzmet. Es Tev vienreiz piedāvāju laba servisa pakalpojumus un tu mani pasūtīji. Tur visas tavas problēmas būtu toreiz novērstas 2 darba dienu laikā par normālu ciparu. Nevajadzētu arī blakus stāvēt mašīnai vai pēc tam raudāt citam darbonim uz pleca, cik slikti ir autiņš sataisīts.
Tagad tas ir tikai loģiski, ka darbojas karma un visi tevi čakarē. Pats vainīgs, ka neklausi padomiem. :doh:
Wtf vecīt, es tevi nemaz nepazīstu, es parasti nesūtu cilvēkus nekur.
Es neīdu, un pasaule mani neuzmet :D. Es pasaku kā bija, padalos ar pieredzi. ;)
Ja jau tu tik foršs, pasaki kur serviss, moš kādu dienu piebraukšu, vrb kaut ko vajadzēs sataisīt. :super:
Attēls
Profila bilde
wu-ryder
Ziņojumi: 238
Pievienojies: 06 Feb 2012, 12:00
Braucu ar: BMW
Reputācija: 5

03 Mar 2014, 20:05

Nu ja kads man domatu uz rokam skatities var savakt savu masinu un braukt talak. Ir tadas situacijas bijusas, lur uz nagiem Ne uzsist ne ko, kaa ari muzdien kaut kas nolust utt :)

A par tiem kausliem. :hahaha: mos nebraucat uz.klondaiku utt bus jakaujas visiem ta jau visi tadi uzvilkti tur :lol:
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Attēls
Profila bilde
Amish
Ziņojumi: 1240
Pievienojies: 25 Jan 2014, 14:49
Braucu ar: M54B30 melnu kupeju
Reputācija: 2

09 Mar 2014, 00:27

Nav galīgs uzmetiens, bet lai tomēr citi zin kā šeit daži rīkojas. Meklēju melnos griestus, Jolciņa pieteicās, lai zvanot Activity, ko arī izdarīju. Piedāvāju iemaksāt roceni vai pat pārskaitīt pilnu summu - nē nevajagot, apsolīja, ka 5dien no rīta varu braukt pakaļ - esot viss komplekts, top zustand, nav nokarājušies, 100 e. Ceturtdien 11 vakarā viņa atsūta īsziņu, ka griesti nav pieejami. Brutāli piečakarēja +paliku idiota lomā, jo biju jau sarunājis vest pie šuvēja pa taisno. Lūk jums kluba biedri.... Es nespēju sagremot šitādus cilvēkus, nekad nesapratīšu. Itkā pieauguši cilvēki, bet rīkojas, ka mazgadīgi tīņi.
Attēls
Kas tā par postu dzēšanu un uzmetēju piesegšanu no moderatoru puses? :nenene:
Pēdējais labojis Amish - 09 Mar 2014, 07:08, kopā labots 2 reizes.
Jolcinja
Ziņojumi: 608
Pievienojies: 06 Nov 2011, 20:36
Braucu ar: Savu lillīgo... :-)
Atrašanās vieta: Piņķi

09 Mar 2014, 11:05

Sveiks liet. Amish, kā jau sms rakstīju, es ļoti atvainojos, ka tik nesmuki sanāca... Diemžēl šī situācija bija atkarīga no vēl kāda cilvēka. Griesti netika pārdoti nevienam citam.
:bmw:
Profila bilde
Uldis
Ziņojumi: 209
Pievienojies: 15 Jūn 2012, 11:40
Braucu ar: m50b25

10 Mar 2014, 21:19

Amish rakstīja:Nav galīgs uzmetiens, bet lai tomēr citi zin kā šeit daži rīkojas. Meklēju melnos griestus, Jolciņa pieteicās, lai zvanot Activity, ko arī izdarīju. Piedāvāju iemaksāt roceni vai pat pārskaitīt pilnu summu - nē nevajagot, apsolīja, ka 5dien no rīta varu braukt pakaļ - esot viss komplekts, top zustand, nav nokarājušies, 100 e. Ceturtdien 11 vakarā viņa atsūta īsziņu, ka griesti nav pieejami. Brutāli piečakarēja +paliku idiota lomā, jo biju jau sarunājis vest pie šuvēja pa taisno. Lūk jums kluba biedri.... Es nespēju sagremot šitādus cilvēkus, nekad nesapratīšu. Itkā pieauguši cilvēki, bet rīkojas, ka mazgadīgi tīņi.

http://www.bildites.lv/images/rbm0bvwck99rmrnguhz.png

Kas tā par postu dzēšanu un uzmetēju piesegšanu no moderatoru puses? :nenene:

Par liet. Activity arī nelāgi sanāca, sarunāts diagnostiku taisīt, atceļu citur kur jau bija sarunāts, a kad pienāk brīdis, Activity vienk neceļ telefonu :D Tiesa gan bija pirms ilgāka laika, bet anyway nesmuki tā darīt.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

10 Mar 2014, 23:21

Uldis rakstīja: Par liet. Activity arī nelāgi sanāca, sarunāts diagnostiku taisīt, atceļu citur kur jau bija sarunāts, a kad pienāk brīdis, Activity vienk neceļ telefonu :D Tiesa gan bija pirms ilgāka laika, bet anyway nesmuki tā darīt.
Nu wtf, var taču būt visādi iemesli kāpēc vienkārši neceļ telefonu... es moš saprastu, ja zvanoties 3 dienas no vietas neceltu telefonu, bet pazvanot no cita numura paceltu, tad varbūt tur būtu kaut kāds uzmetiens... :D
Bet nu šajā gadījumā, nauda uz priekšu samaksāta tak nebija un tā, kur tur uzmetiens?
Attēls
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

10 Mar 2014, 23:35

Nu, ja sanāk pastāvīgi sadarboties ar cilvēkiem, kko plānot/sarunāt uz priekšu, tad ir "jāsēž uz telefona". Vismaz čekot to reizi pāris stundās (tas man liekas ir reāli). Ja pašam nesanāk, nolīgt sekretāri! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

10 Mar 2014, 23:53

325 BMW rakstīja:Nu, ja sanāk pastāvīgi sadarboties ar cilvēkiem, kko plānot/sarunāt uz priekšu, tad ir "jāsēž uz telefona". Vismaz čekot to reizi pāris stundās (tas man liekas ir reāli). Ja pašam nesanāk, nolīgt sekretāri! :hahaha:
Get a life people!

Jebkurā gadījumā cilvēkam ir brīvais laiks un brīvdienas kuras viņš velta sev nevis savai profesionālajai darbībai! Un po... ka ir runāts ka kkad sazvanīsies. Ja ir sarunāts konkrēts datums, laiks un vieta un tu atbrauc, a tur neviena nav un cilvēku nevar sazvanīt, tad IR uzmetiens, nevis tad kad kāds pēkšņi neceļ telefonu tad kad tu viņu gribi sazvanīt! Un jebkurā gadījumā gadās arī ārkārtas situācijas, kad sarunāto nākas atlikt, kas arī nav uzmetiens uzreiz!
Profila bilde
WentzLV
Ziņojumi: 217
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:41
Braucu ar: E36

11 Mar 2014, 00:33

Nu šajā gadījumā liet. Uldis neuzrakstīja vai pēc šīs ārkārtas situācijas viņam kāds atzvanīja un atvainojās par radušos situāciju (ja apsoli tad izdari, nevis, kā mazs puišelis skolā aizmirsti), ja nē, tad app*siens ir pamatīgs! :lol:
the Pursuit of Happiness.
Profila bilde
Uldis
Ziņojumi: 209
Pievienojies: 15 Jūn 2012, 11:40
Braucu ar: m50b25

11 Mar 2014, 07:37

Bija sarunāts konkrēts laiks par došanos un diagn. veikšanu. Pienāk tas brīdis, un tad vairs neceļ tel. un tā arī neviens neatzvanīja pat. Vienk uzskatu ja ir kas konkrēts sarunāts, tad arī vajag tomēr respektēt citus. Stulbi bija vienk ka biju atteicis citur (piezvanot un cilvēcīgi vienojoties).
Life goes on, nekāda čīkstēšana vai pārmetumi. Vienk otrreiz pie tā cilvēka nekad nevērsīšos un savu naudu atdošu citam ja ko vajadzēs.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

11 Mar 2014, 09:00

+ uldim

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

13 Mar 2014, 20:34

Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību. :doh:
BMW
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu

13 Mar 2014, 20:41

daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību. :doh:
Nuuu te tak normala majaslapa. Savejos piesedz. Komentāri dzešas bez iemesliem. Nu viss kā Krievijā.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

13 Mar 2014, 20:43

daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību. :doh:
ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. :yes: C :bawariancar: :yes: ;)
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

13 Mar 2014, 20:47

Tādas nesmukas lietas par šo visu esmu dzirdējis no malas.
Kārtējais pierādījums tam, ka ir tantes kas klaču sit par tēmu. :doh:
BMW
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

13 Mar 2014, 20:52

ko tad tantes runā???
Gusts
Ziņojumi: 239
Pievienojies: 28 Mai 2013, 00:22
Braucu ar: priestera meitu
Atrašanās vieta: Ikšķile

13 Mar 2014, 21:05

Rons rakstīja:
ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. :yes: C :bawariancar: :yes: ;)
illuminati!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt :rolleyes: liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto