540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 56
- chevron_right
Kritika arī jāmāk uzklausīt!
Šodien nodošos braukt priekam ar e36 ikdienas vāgim brivdiena...
Šodien nodošos braukt priekam ar e36 ikdienas vāgim brivdiena...
e36
Gribās redzēt kādu kvalitatīvāku bildi
Šie diski vienmēr ir patikuši. Auto izskatās ļoti labi
Šie diski vienmēr ir patikuši. Auto izskatās ļoti labi
Viens liels secinājums es nemāku fočēt..., izskatās super! Rīt nomazgāšu pacentīšos..
Vel sāku domāt par zem lūpas spilteru nepieciešamību, jo autiņs forši piesēdies, ticamākais ka būs atpakāl virsū..
Vel sāku domāt par zem lūpas spilteru nepieciešamību, jo autiņs forši piesēdies, ticamākais ka būs atpakāl virsū..
e36
Vakar biju nedaudz izbraukumā, pa ceļam gāja intersanti bija gan e36 kas uzprasījās un norāvās, gan e46 kas kretinēja vnk apdzenot pa šķembām pie zīmes 30 tikko nomazgātu auto un pēc tam velkoties pa normālu ceļu...
Pārs bildes!, zinu preikšu vajag zemāk bet man patīk braukt nevis tikkai labi izskatīties, varbūt kādreiz kad būs koilas kkādu optimālo salikšu..
Pārs bildes!, zinu preikšu vajag zemāk bet man patīk braukt nevis tikkai labi izskatīties, varbūt kādreiz kad būs koilas kkādu optimālo salikšu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Negribi noņemt uzacis un paskatīties, kā tad izskatās? Manuprāt būtu daudz labāk
Bet tā jau kopumā auto pa pirmo
uteo rakstīja:Negribi noņemt uzacis un paskatīties, kā tad izskatās? Manuprāt būtu daudz labāk
Nū nesaplēšot tās uzacis nost nedabūt uz diezgan nikmas 180kg uz cm/2 līmes,,
e36
Nē zemāk auto toč neies šodien saplēsu vienu gt spliteri uz nedaudz nelīdzena ceļa, nesaprotu kā ar tiem koilu gludekļiem var pabraukt.Tagad līmēšu kopā un slīpēšu 5mm nost no splitera apakšas, varbūt kādreiz tas ļaus ciest mazāk.. . Bez spliteriem negribās.
e36
jasedina bet ta ja man ari stav sturi GT spoleritis taka driz bus man ari astite lielaka
man gan liekas ka zemak nevajag ar spliteriem
Man gan šķiet, ja ne priekšu zemāk, tad mazliet aizmuguri prasās pacelt augstāk
diemzel tur nekas nesanaks ja cels auksa buss auzas jo stav riepas 205/40/r17
Dj_Zii rakstīja:jasedina bet ta ja man ari stav sturi GT spoleritis taka driz bus man ari astite lielaka
Ar tavu sēdinājumu es no garažas arā netiktu jau tagad uzbraucamos dēļus dabūšu pārtaisīt... Būs pirmā kupeja ar GT spoileri cik aceros e36.lv vel nav nevienai kupejai.
Agri vai vēlu jau dabūšu pāriet uz koilām, ar atsperēm riskanti mainīt minimāli augstākas, var sanākt ka sēž tik pat zemu, kā iepreikš, vai ir galīgi maisā,.Klavz rakstīja:Man gan šķiet, ja ne priekšu zemāk, tad mazliet aizmuguri prasās pacelt augstāk
e36
Koilas is way to go! Priekšu toč jāsēdina, citādāk sāk nesmuki izskatīties! Nebaidies no sēdinājuma priekšā, es ar savējo gandrīz visur tieku (nerunāju par upmalām, dīvainām moikām everestā u.t.t. )
Spilteru gabalu vai nedaudz mazāk varētu nolaist zemāk un tad bez spliteriem, domāju tad būtu tiri ok!
Un tā katru dienu papildinās paveicamo darbu saraksts., maciņam atslodze nespīd!
Un tā katru dienu papildinās paveicamo darbu saraksts., maciņam atslodze nespīd!
e36
Neverending story, bro!
Maziņu ziemas "to do list" izveidošu, nekas daudz plānos nav apmeklēšu "Zelta rudens "pasākumu un sākšu pajaukt arā.. pagaidām līmēju atkal GT spliteri rīt uztaisīšu custom ar 5mm samazinājumu no apakšas, redzēs kā būs ja nepatiks metīšu arā un ātrāk tiekšos pēc koilām
Tātad:
* eļļas filtra korpusa maiņa uz m50
* aizmugurējo benķu uzstādīšna līdz galam e46 benķi ir jau atzīmēts kur un kas jāizmaina, pagaidām nav laiks pieķerties, nekas daudz tur nav, bet gribās tā bez steigas un līdz galam..
* sagribējās eksperimentu ar spidometru kko šādu domāju uzpucēt.. ,sarkanas bultiņas- spidigi rinķi- ///M simbolika.
http://www.ebay.de/itm/BMW-E36-Tacho-32 ... 2c72d36fad
* varbūt uzstādīšu maģiti pagaidām ir bez muzikas, bet iztieku ar izplūdi un motoru, nav aktuāli..
*Jauna M3 ieplūdes gofra, beidzot ir skaidrība ar filtra un GMM izvietojumu, vecā gofra ir savu pārbūves procesā nokalpojusi.
*Noteikti vel kāds sīkums par kuru pagaidām nezinu pat es..
Tātad:
* eļļas filtra korpusa maiņa uz m50
* aizmugurējo benķu uzstādīšna līdz galam e46 benķi ir jau atzīmēts kur un kas jāizmaina, pagaidām nav laiks pieķerties, nekas daudz tur nav, bet gribās tā bez steigas un līdz galam..
* sagribējās eksperimentu ar spidometru kko šādu domāju uzpucēt.. ,sarkanas bultiņas- spidigi rinķi- ///M simbolika.
http://www.ebay.de/itm/BMW-E36-Tacho-32 ... 2c72d36fad
* varbūt uzstādīšu maģiti pagaidām ir bez muzikas, bet iztieku ar izplūdi un motoru, nav aktuāli..
*Jauna M3 ieplūdes gofra, beidzot ir skaidrība ar filtra un GMM izvietojumu, vecā gofra ir savu pārbūves procesā nokalpojusi.
*Noteikti vel kāds sīkums par kuru pagaidām nezinu pat es..
e36
Mana skatijuma ieprieksheji diski kaut ka labak piestaveja tam GT spoileram.
ch. aizkrasoja tas bultinjas ar sarkano flomastieri un izskatijas ljoti labi
Bet ta kopuma ljoti labs un skaists auto.. skanja tam ari noteikti baigi patikama
Bet ta kopuma ljoti labs un skaists auto.. skanja tam ari noteikti baigi patikama
gan4a rakstīja:Mana skatijuma ieprieksheji diski kaut ka labak piestaveja tam GT spoileram.
Paldies , tik svaigs kā tavs aparāts vairs nebūs tomēr 6 tais gads LV ,sāls īsti dabūjis nav bet pa mazai skrambiņai ir , Par tām bultiņam pagaidām viens no variantiem ir flomasters otrs, meiģināt nopūst..
Zirneklis un 63mm audio sitēma visā garumā dara savu..
Pirms gada agrā pavasarī vel vēss, dzīvē un braucot skaņa ir patīkamāka, nav skaļs bet dobjš..
http://www.youtube.com/watch?v=itAc4dC1onc
e36
Video kaa jau video un neko iisti nevar spriest par skanju,bet tapat tiiri labi var saprast kas tur daras un domaju,ka dziivee ir 100x labak.
Instagram - Sandis_e36
Uztaisīti zāģis made GT spliteri ar 8mm saiīsnājumu savādāk parāk bieži sanāca skrūvēt nost un līmēt. samocīti jau ir tā kā nebija ko zaudēt, bet ir plānotas koilas (vēlākais uz atkusni)..un viens variants ka paliks tikai lūpa..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …