Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 32
- chevron_right
Uz šito katru dienu darbā var pasiekaloties
Kā ar tik zemu var pa to ceļu atbraukt vispār
Kā ar tik zemu var pa to ceļu atbraukt vispār
Pēdējais labojis K.F. - 11 Mai 2015, 18:04, kopā labots 1 reizi.
dirsēji parasti ir nabagi, kam nav naudas lai stancotu savu drotu...un to lielākais sasniegums kārtējā eļļas maiņa un gaisa filtra izpūšana ar kompresoru tb mutiZirdzins rakstīja:Pareizi tu saki..Maneeja vispaar ir ar shausmigu kraasu, bez diskiem un gateris pa lielam...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Ir taa- uzliksi gt spoiler citi rakstiis ka gt ir dirsaa! Man raksta ka gt izskatas pec gatera! visiem neizpatikt- galvenais ka pasam patiik un man patiik! :)
labākais interneta warriors
Šai forumā, lai ķīlējot autiņu neradītu nevienam pretenzijas vajag kaut ko tumšā krāsā, ar M paku, vismaz 2.5 benzīnu un ar style 5, viss pārējais tiek noriets kā gateriswoldens rakstīja:dirsēji parasti ir nabagi, kam nav naudas lai stancotu savu drotu...un to lielākais sasniegums kārtējā eļļas maiņa un gaisa filtra izpūšana ar kompresoru tb mutiZirdzins rakstīja:Pareizi tu saki..Maneeja vispaar ir ar shausmigu kraasu, bez diskiem un gateris pa lielam...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Ir taa- uzliksi gt spoiler citi rakstiis ka gt ir dirsaa! Man raksta ka gt izskatas pec gatera! visiem neizpatikt- galvenais ka pasam patiik un man patiik! :)
style 5 arī nories, jo der tikai ar strečotām riepāmJorensHS rakstīja:
Šai forumā, lai ķīlējot autiņu neradītu nevienam pretenzijas vajag kaut ko tumšā krāsā, ar M paku, vismaz 2.5 benzīnu un ar style 5, viss pārējais tiek noriets kā gateris
Skaļi vārdi cilvēkam, kura vienīgais projekts ir 24/7 pļūtīt forumā..woldens rakstīja:dirsēji parasti ir nabagi, kam nav naudas lai stancotu savu drotu...un to lielākais sasniegums kārtējā eļļas maiņa un gaisa filtra izpūšana ar kompresoru tb muti
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Aaaaa...tad redz kuram no mums ur dare diski:D kādas atsauksmes?
Nav man Dare...Ņēmu JR... Nedaudz dārgāki, un savādāki! Īsti pat nav ko teikt, pilnīgi jauni diski. Jauns ir jauns! bedres ir pabūts, neko sliktu es nevaru pateikt! Aimugure prasītos 12j bet ar et 35,kāds nāk oz futuram trisdaligajaam ar piepirktu plauktu
24/7 gan nesanāk, jo neeju uz maximumu.....ch. rakstīja:Skaļi vārdi cilvēkam, kura vienīgais projekts ir 24/7 pļūtīt forumā..woldens rakstīja:dirsēji parasti ir nabagi, kam nav naudas lai stancotu savu drotu...un to lielākais sasniegums kārtējā eļļas maiņa un gaisa filtra izpūšana ar kompresoru tb muti
p.s tu jau ar varētu sākt stencot to balto e30...motors tagad pareizais, pārējam tētis/mamma piemetīs
p.p.s nesauc vairāk mani pa lauķi, jo nesmu no laukiem ( skatīt ch vecos postus ar mēģinājumiem uzdirst man), ja vien Rīga nav lauki...
.....pa tēmu nu viena faking smuka kupeja
'Sodien shis viss jadabuu ieksaa... Labi, ka dogMa neatsaka paliidzeet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāpēc neliec svaigākus skaļruņus?
Tu taču esi cirvis :)woldens rakstīja:24/7 gan nesanāk, jo neeju uz maximumu.....ch. rakstīja:Skaļi vārdi cilvēkam, kura vienīgais projekts ir 24/7 pļūtīt forumā..woldens rakstīja:dirsēji parasti ir nabagi, kam nav naudas lai stancotu savu drotu...un to lielākais sasniegums kārtējā eļļas maiņa un gaisa filtra izpūšana ar kompresoru tb muti
p.s tu jau ar varētu sākt stencot to balto e30...motors tagad pareizais, pārējam tētis/mamma piemetīs
p.p.s nesauc vairāk mani pa lauķi, jo nesmu no laukiem ( skatīt ch vecos postus ar mēģinājumiem uzdirst man), ja vien Rīga nav lauki...
.....pa tēmu nu viena faking smuka kupeja
Nekad nebiju domājis ka priekritīšu kādreiz Kurlim, bet laikam šī ir tā reize!
Kurlis rakstīja:Tu taču esi cirvis :)
harkam kardon arii naak svaigaaki un nesvaigaaki? Ja domaa kkadas ovaalas vai ko, tad nee...Rapakivi rakstīja:Kāpēc neliec svaigākus skaļruņus?
zinu kaa skan HK, nekas nav labaks
Pēdējais labojis Zirdzins - 17 Mai 2015, 19:04, kopā labots 1 reizi.
vot iepūt man āmurKurlis rakstīja:Tu taču esi cirvis :)
nu tad mož ej arī pirmo reizi šim uzsūkāt izpūtēja galuPjērs rakstīja:Nekad nebiju domājis ka priekritīšu kādreiz Kurlim, bet laikam šī ir tā reize!Kurlis rakstīja:Tu taču esi cirvis :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …