Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 22
- chevron_right
skaidrs paldies, tad laikam man vienigajam tada problema, jo ari tagad lai atbildetu uz Tavu postu nacas slegt ieksha chrome, jo caur Nightly nevareju atkal ielogoties lai atbildetu
eu a kur palikusi taa saakumlapa???
Es vinu nodzeru...
Lēnām tiek veiktas pārmaiņas forumam. Sākumlapa būs forums, bet ar lielākām iespējām u.t.t. Esam pacietīgi
Es jau domāju kāpēc nevar atvērt sākumlapu!
Man vienīgajam tāds gļuks, ka no Firefox nevar ielogoties?
No citiem pārlukiem viss ok.
Hm, man no darba IE gļuki - ik pa laikam met ārā. Senāk tā nebija.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Neesmu iedziļinājies phpbb, bet domājams, ka noteikti var uzlikt modu, lai sadaļā - Lietotāji, varētu meklēt userus ievadot niku meklētājā. Citādi burties starp tiem burtiem un nikiem baigais gemarojs.
Agri?
Agri?
Pamatlapā augšā labā stūrī uzspied uz Lietotāji, tad tajā lappā kas atveras kreisā pusē augšā lielākiem burtiem ir vārds Lietotāji, zem tā ir mazākiem burtiem - Atrast lietotāju, klikšķini uz tā un tad raksti niku iekšā lodziņā lappā kura atvērsies .... nu es pieņemu , ka tas ir tas ko meklē.... vismaz ierakstot, piemēram, Ruu, man pašā apakšā izmet tikai vienu Ruu
Rekur: memberlist.php?mode=searchuser
Rekur: memberlist.php?mode=searchuser
Ja windows xp ie 8, tad sen jau jaamet aaraa bet reaali met aaraa tikai tad ja kaads citur ir ar tavu loginu iegaajis, taapat vien var izmest tikai peec sesijas beigaam.Ruu rakstīja:Hm, man no darba IE gļuki - ik pa laikam met ārā. Senāk tā nebija.
man firefox iet normaali. 1. ja kautkas neiet, tad paarbaudi atjauninaajumus- pluginus, kas trauceeFinks rakstīja:Man vienīgajam tāds gļuks, ka no Firefox nevar ielogoties?
Kā panākt, lai nospiežot uz tēmu, es tieku uzreiz uz pēdējo lpp?
Šis butu daudziem aktuāls jautājumsAmish rakstīja:Kā panākt, lai nospiežot uz tēmu, es tieku uzreiz uz pēdējo lpp?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
tak pirmajā lapā blakus tēmai ir lapiņa uz kuras ir jāuzsoiež
Oi, tiešām, kāds kauns
kruta tagad es varu ari tikt uzreiz uz pedejo lapu
Uzspied uz sava nika un tad Search user’s posts un tad arī būs viss, ko esi sarakstījis vai saspamojis
Yess, labais
Kad spiežu Jump to post, mani vienkārši aizmet uz to lapu kurā ir mans posts, bet ne uz manu postu.
Kad spiežu Jump to post, mani vienkārši aizmet uz to lapu kurā ir mans posts, bet ne uz manu postu.
Ja dzēšat manus postus ārā, tad es arī gribētu zināt kāpēc!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 22