Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 68
- chevron_right
Ir pareiza.
ar aizlimetam miglas lukturiem var iziet ta ? un kas ja es samainishu slegshhanas pogu kura ir bez migliniekiem ? vnk man miglinieki ir uz silikona un domaju ka ar ta darit
<C> Way
Cik nopratu lasot te ... tad ar atvienotiem eņģeļiem TA iziet laimes spēle... citus izlaiž.. citus nē.. citiem dusmīgi pasaka ka pēdējo reizi izlaiž
Kā ta i beigu beigās?
Kā ta i beigu beigās?
nevar iziet. aizbrauc ar vienu kurā ir eņģelis un otru kurā nav. ir dzirdēts, ka tā izlaiž un neko nepasaka
Lai kāds iedod lukturu ar eņģeļiem iekšā... aizbraukšuV1Beta rakstīja:nevar iziet. aizbrauc ar vienu kurā ir eņģelis un otru kurā nav. ir dzirdēts, ka tā izlaiž un neko nepasaka
Nolādēts. Neizgāju TA, jo nebija noregulēts 1 lukturis un nenomazgāju dzinēja apakšu. Turklāt zināju ka tās vainas būs. Biju iedomājies, ka piepisīsies par ko būtiskāku, tad tad ar visu savedīšu kārtībā un iziešu ar otro piegājienu. Tagad sanāks iet tā pat otro riezi, tikai ar sīkumiem. Nu nekas. Cik tā atkārtotā maksā? 9Ls?
P.S.
Ziemas laikā čalis pabrīdināja, ka riepas nodilumu mēra katru reizi.
P.S.
Ziemas laikā čalis pabrīdināja, ka riepas nodilumu mēra katru reizi.
par CSDD izmaksām:
http://www.csdd.lv/lat/tehniska_apskate/cenas/
http://www.csdd.lv/lat/tehniska_apskate/cenas/
Paldies! Pareizi domāju.
Kas ar tiem eņģeļiem īsti ir? Lasu un nesaprotu. Agrāk tak bez problēmām varēja iziet skati. Tagad mēdz gadīties ka nelaiž cauri? Pat ja ir balti vai dzelteni? Pamatojums?
Kas ar tiem eņģeļiem īsti ir? Lasu un nesaprotu. Agrāk tak bez problēmām varēja iziet skati. Tagad mēdz gadīties ka nelaiž cauri? Pat ja ir balti vai dzelteni? Pamatojums?
Nesertificēti/neatbilstoši.
Tāpēc tiem tūūninga lukturiem, kuriem ir jau no ražotnes, nav problēmu, jo uz lukturiem ir E marķējums.
Tāpēc tiem tūūninga lukturiem, kuriem ir jau no ražotnes, nav problēmu, jo uz lukturiem ir E marķējums.
pēdējā laikā CSDD skatās sīkumus, būtiskās lietas nemaz neskatās. galvenais, lai kamerās uzfilmēta kaut kāda darbība ap auto.
Uz OEM lukturiem arī ir E marķējums... Bet nu jā - šī tēma jau pārcilāta daudz reizes.dogMa rakstīja:Nesertificēti/neatbilstoši.
Jums daudz reizes, bet man aktuāli, jo es apsveru ideju likt tādus, bet ja katru reizi pirms TA jāmaina, tad nah
Un jā, OEM ari ir E marķējums. Kā viņi TA zina, tas jau no rūpnīcas vai nē? Kā tad E39 iziet?
Un jā, OEM ari ir E marķējums. Kā viņi TA zina, tas jau no rūpnīcas vai nē? Kā tad E39 iziet?
Tas ir liels sviests ar tām eņģeļacīm un TA... Bet mani tas nerausta, tagad pats likšu eņģeļacis un nav jau problēma pirms TA aizņemties lukturus no kāda cita.
TA izieta veiksmīgi šodien paldies Activity un Alda Auto par trūkumu novēršanu.
Pie reizes uzjautāju lieku reizi par eņģeļiem uz ksenoniem. Čalis teica, ka rīkojums no šā gada sākuma no CSDD ir, ka drīkst būt tikai tie eņģeļi, kas jau nāk orģināli tajos tūninga lukturos un viss. Līdz šim nekādu problēmu ar to nebija, sašutums bijis (joprojām ir ) ne tikai no bembistu, bet arī no pašu TA stacijas darbinieku puses. Un kāpēc tā, neviens nevarot paskaidrot. Un turpat blakus man iebrauca violeta kupeja ar parastajiem eņģeļiem un tikai vienu pagriezienu priekšā
Pie reizes uzjautāju lieku reizi par eņģeļiem uz ksenoniem. Čalis teica, ka rīkojums no šā gada sākuma no CSDD ir, ka drīkst būt tikai tie eņģeļi, kas jau nāk orģināli tajos tūninga lukturos un viss. Līdz šim nekādu problēmu ar to nebija, sašutums bijis (joprojām ir ) ne tikai no bembistu, bet arī no pašu TA stacijas darbinieku puses. Un kāpēc tā, neviens nevarot paskaidrot. Un turpat blakus man iebrauca violeta kupeja ar parastajiem eņģeļiem un tikai vienu pagriezienu priekšā
Tas ir Shalna (nezinu, vai šeit ir reģistrējies, vai nav)Ridlihs rakstīja:TA izieta veiksmīgi šodien paldies Activity un Alda Auto par trūkumu novēršanu.
Jautājums vairākumam.
Ar to, ka man pusass nedaudz grab es varu iziet TA?
- siikais itkā teica, ka var, bet nu varbūt kādam ir pieredze ar to?!
Nu mani izdrāza pagājšgad par pusasi. Lai gan servisā arī teica, ka tur īsti nebija par ko piepisties (braucama). Bet nu kuro reizi pārleicinos - TA ir laimes spēle. 3 gadus pēc kārtas laiž ar vienu defektu cauri 4. nelaiž. 5. atkal laiž Viņi jau ar tak tikai cilvēki. Garastāvoklis mēdz būt dažāds, priekšniecība ar gan jau dod norādes un kaut ko var vienkārši cilvēcīgi nepamanīt. Turklāt aizmuguri jau reti kad pastirpinati pēta. Galvenais labas riepas uzliec!
Laikam te var uzdot man interesejosu jautajumu. Ir doma laist uz arzemem-Igauniem ,bet man ir vel virsu vecie Lv nummuri nevis eiropas savienibas. Mani laidis pari robezai?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
pilnīgi nekādu problēmu tik ja apdrošināšana darbojas arī ārpus LV robežām!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
ir kompanijas,kam nedarbojas arpus LV?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 68