KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 26
- chevron_right
Pričom koks no 10 auto un prefa panelis? Panelis ar airbag un bez jomajo koks vnk zibspuldzē atšķiras vienīgi kas nav FL tie ir spārni, jo lielie pagriezieni. Vin EW83996
Bet jā, uzreiz vajadzēja unīti pirkt
bloķis vēl ir? fl spārni ar mazo pagriezienu nāca no 96. gada septembra.
Sveiciens touringu pulkā
Bet tas panelis toč izskatās kā pre-face, moš tikai tāda gaisma ?
Bet tas panelis toč izskatās kā pre-face, moš tikai tāda gaisma ?
- ikey07
Cik man zināms varēja dabūt arī fl auto bez airbaga, tā bija tāda kā izvēles opcija, līdzīgi kā durvju airbagi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nav tā, ka visiem pēdējo mēnešu 97. gadiem un uz gaušu, gāja airbagi durvīs?
Bija jau šeit apspriesta tēma vienreiz, ka airbags ir kā opcija, piemēram, forever alone braucējiem, vai hvz kāpēc kāds vispār gribētu paneli bez airbag
It's all about the win
Kokam ir pārāk dažādi toņi. Esmu gandrīz pārliecināts, ka arī bez zibspuldzes būs atsķirība, bet nu, tam gan nav īsti nekādas nozīmes. Kūtis gan, cik es zinu (un zinu tik pat cik Linda) nāca tiki ar FL paneļiem, jo pašas par sevi uzradās tikai līdz ar pirmo FL, jo no kura tur gada airbags priekšējam pasažierim bija jau obligāta prasība. Pagriezieni spārnos ir FL, mazie pagriezieni jau ir otrais mini FL, tāpat kā nāsis. Pa lielam, neiespringstiet, draugi, jo tie ir tikai novērojumi, realitātē tam nav nekādas nozīmes, mainīts panelis vai nē. Ja kādu tas nomierinās - man pašam top konstruktorsKA-91 rakstīja:Pričom koks no 10 auto un prefa panelis? Panelis ar airbag un bez jomajo koks vnk zibspuldzē atšķiras vienīgi kas nav FL tie ir spārni, jo lielie pagriezieni. Vin EW83996
Kam Tev uz tds'a bloķi? Atdod man
Tu pie vin redzi pasanger airbag? Es ne.
Nē Rik, sorry. Ar traktoru ar kādam jāslīpē
Nē Rik, sorry. Ar traktoru ar kādam jāslīpē
Psc, kā gan te dažie labiem patīk uz kaut ko iespringt, jebanutsa
Unītis šitam vajag Lada 121
http://www.autokrasas.lv/images//IMAGES ... sas.lv.PDF
http://www.autokrasas.lv/images//IMAGES ... sas.lv.PDF
Ir, es to jau vairāk nekā 10 minūtes atpakaļ pateicu, bet man turpina borēt, ka tā jābūt.cipruss18 rakstīja:A nav taa ka pohuj kads panels?
Vajag vajag diskusijas par kko, kamēr nekādi darbi nenorit
Hroma ručkas točna VIN kodā nav
Izskatās zolīds, arī komplektācija neslikta, tik cik degviela nepareiza
cipruss18 rakstīja:A nav taa ka pohuj kads panels?
Es naktī nevarētu gulēt mierīgi, nezinot kāds tas panelis īsti ir
- ikey07
Nu lab lab, es par paneli vienkārši saku, ka nav prefl un fl, tas attiecas uz bardačokiem
Nu ir gan tomēr minimālas atšķirības starp preFL un FL paneli, ne tikai bardačoks un ir/nav airbags, arī lūciņas mazliet citas Tagad gan pietiks diskutēt par to fakino paneli Labāk pasaki kad Tu nahrenizēsi tos neglītos diskus?
tieši tāpēc viņas ir jāatdod manInferno rakstīja:Hroma ručkas točna VIN kodā nav
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …