Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 49
- chevron_right
Protams,ja mājās ir normāls kompresors prekš smilšu strūklas!
Jautājums par auto apakšu.
Rūsa praktiski nav, bet ir pazīmes kādās 2,3 vietās, ka varētu sākties, tapēc ko tur labāk darīt, kad noslīpēts teiksim ar neilona ripu, ko gāzt virsū ?
Un ir apskrāpēti lanžeroni. Izskatās ka pa visu apakšu ir kaut kāda veida tumša mastika un pa virsu ir kkas līdzīgs vaskam.
Varbūt kāds var pateikt kas tā ir par mastiku un kas par vasku.
Gribās pirms ziemas savest kārtībā lai ruslans tur nebāž savu degunu
Rūsa praktiski nav, bet ir pazīmes kādās 2,3 vietās, ka varētu sākties, tapēc ko tur labāk darīt, kad noslīpēts teiksim ar neilona ripu, ko gāzt virsū ?
Un ir apskrāpēti lanžeroni. Izskatās ka pa visu apakšu ir kaut kāda veida tumša mastika un pa virsu ir kkas līdzīgs vaskam.
Varbūt kāds var pateikt kas tā ir par mastiku un kas par vasku.
Gribās pirms ziemas savest kārtībā lai ruslans tur nebāž savu degunu
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
Kaa jau ieprieksh rakstiiju ,ja esi iztiiriijis liidz tiiram metaalam ,tad jaauzklaaj epo grunts! (iesaku Glasurit) Peec tam kad vinja nozhuus vari pa virsu uzklaat shuvju mastiku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
varbut seit ir kkad rakstits pa to , bet laika nav meklet
jautajums sads , svikas , skrapejumi , pat lidz metalam utt , ka ko darit lai kko pielidzinatu , krasa melna , zinu kad butu labak krasot , bet vinu ir visur , tpc ir kads racionals veids ka to dabut mazak un skata baudamaku :)
jautajums sads , svikas , skrapejumi , pat lidz metalam utt , ka ko darit lai kko pielidzinatu , krasa melna , zinu kad butu labak krasot , bet vinu ir visur , tpc ir kads racionals veids ka to dabut mazak un skata baudamaku :)
bouncin' with 68' chevy
dvp rakstīja:varbut seit ir kkad rakstits pa to , bet laika nav meklet
Nagu laka
ar kkur dzirdets variants , ir dzirdets pa kkadam melnajam pulejama pastam ,un ar ko pulet vinas utt , vismaz lai kko saglabtu , nopirku pa atlikusho naudu lamatu , bet tur viss ir slikti sakot ar dzienju beidzot ar vizualo
bouncin' with 68' chevy
Pastas tev neko nepaliidzees! Ieleij kraasu peec koda un tad ar mazu otinju aizvelc visus kasjakus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vai ar sērkociņu, bet, protams, vislabāk ar ļoti smalku otiņu
Jautājums gan nebūs par auto krāsošanu, bet tā kā konkrētā problēma varētu būt tāda pati (krāsota un lakota metāla virsma), tad atļaušos ierakstīt te.
Krāsojot balkona dekoratīvo metāla maliņu, laikam nebiju pietiekamā daudzumā visu nosedzis ar avīzēm un mazliet pelēkās baloniņgruntenes tika aizpūsta uz izjaukta divriteņa rāmja (plānā slānī, oriģinālā krāsa cauri spīd, utt). Protams to pamanīju tikai nākamajā dienā, kad tā gruntene jau bija normāli nožuvusi. Viņu ir iespējams kaut kā notīrīt, ar kādu šķīdinātāju (nesačakarējot rāmja lakojumu) jeb viss jāslīpē nost un jākrāso pa jaunu?
Krāsojot balkona dekoratīvo metāla maliņu, laikam nebiju pietiekamā daudzumā visu nosedzis ar avīzēm un mazliet pelēkās baloniņgruntenes tika aizpūsta uz izjaukta divriteņa rāmja (plānā slānī, oriģinālā krāsa cauri spīd, utt). Protams to pamanīju tikai nākamajā dienā, kad tā gruntene jau bija normāli nožuvusi. Viņu ir iespējams kaut kā notīrīt, ar kādu šķīdinātāju (nesačakarējot rāmja lakojumu) jeb viss jāslīpē nost un jākrāso pa jaunu?
Ja apakshaa buus normaala kraasa ,tad probleemaam nevajadzeetu buut! Panjem lupatinju ,samitrini ar 646 šķaidītāju un tiiri nost Tikai galvenais neleij virsuu uz kraasas ,bet gan ar mitru lupatinju paleenaam tiiri
šuvju mastiku var dabūt kaut kādā balonā lai var uzklat ar kkadu pistoli ?Orkaans rakstīja:Kaa jau ieprieksh rakstiiju ,ja esi iztiiriijis liidz tiiram metaalam ,tad jaauzklaaj epo grunts! (iesaku Glasurit) Peec tam kad vinja nozhuus vari pa virsu uzklaat shuvju mastiku
Un kaa ir ar to vasku ?
Var uzklaat ar vienkaarshu otu
Sorry ka visu laiku uzdodu tadus berna jautajumus vnk nav naacis saskarties
Tātad viņa ir burkā nevis izspiežama ar to pistoli ? Varbūt vari nosaukt piemēru kādai markai, lai varu iečekot ?
Bet vai ar to UBS pistoli nav taadi konteineri vai vinja parak bieza ?
Un vasks ?
Tātad viņa ir burkā nevis izspiežama ar to pistoli ? Varbūt vari nosaukt piemēru kādai markai, lai varu iečekot ?
Bet vai ar to UBS pistoli nav taadi konteineri vai vinja parak bieza ?
Un vasks ?
Vasks ir paredzeets ieksheejai konservaacijai( piemeeram sliekshnjos vai durvju iekshaas) Mastika ir dabonama kaados iepakojumos vien veelies:) Ieej jebkuraa auto kraasu veikalaa un tur visu izstaastiis un paraadiis uz vietas
Jautājums.
Pēc virapusējas rūsas notīrīšanas līdz spīdīgam metālam, ar ko un kā labāk apstrādāt, kādas gruntis utt, lai mitrums liek metālam mieru.
Pēc virapusējas rūsas notīrīšanas līdz spīdīgam metālam, ar ko un kā labāk apstrādāt, kādas gruntis utt, lai mitrums liek metālam mieru.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Sk. iepriekšējos postus tur viss smuki aprakstīts.
Chau,lieta ir sekojosha ko gribu jums uzprasiit!
domaju savu e36 kaut kad pec ziemas maybe parkrasot,jo man shii krasa taa ne diezko,tad nu gribeju uzprasiit
kadas krasas man deretu,lai nebutu japartaisa Tehniskaa,jo tehniskajaa ir raxtiita Gaishi Zila
varbut uzraxtat krasu nosaukumus un to kodu!
domaju savu e36 kaut kad pec ziemas maybe parkrasot,jo man shii krasa taa ne diezko,tad nu gribeju uzprasiit
kadas krasas man deretu,lai nebutu japartaisa Tehniskaa,jo tehniskajaa ir raxtiita Gaishi Zila
varbut uzraxtat krasu nosaukumus un to kodu!
Instagram - Sandis_e36
Krāsas un to kodi šeit.
Ja krāsa tāda, kā avatara bildē, tad neaiztiec to krāsu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 49