Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 31
- chevron_right
kur tas ccm atrodas? man arī nerādija ka izdegusi lampiņadogMa rakstīja:Tev 18 pogu no dzimšanas?
Varbūt likts, bet nav ielikts check-control modulis u.t.t.
Nu blāviens rīt nočekošu bet laikam jau būšu baigi dusmīgs no rīta vai arīArmando rakstīja:radiatoraa ir dzeses limenja sensors/ llogu skidrumam ir limenja sensors/ ja nau tad ccm ari nebuss555 rakstīja:Man stāv parastās Osram spuldzes.
Bij arī aizmugures gabarīts izdedzis bet arī nerādija :(
Kas ir cm ???
18 pogu OBC ir no tā laika kad pirmo reizi viņu ieraudziju vācijādogMa rakstīja:Tev 18 pogu no dzimšanas?
s555 rakstīja:18 pogu OBC ir no tā laika kad pirmo reizi viņu ieraudziju vācijādogMa rakstīja:Tev 18 pogu no dzimšanas?
iemet VIN numuru dekoderī, paskaties, vai no rūpnīcas nāk, vai ne
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
atradu tikai šito
S554A BORDCOMPUTER On-board computer V with remote control
S554A BORDCOMPUTER On-board computer V with remote control
Kas notiek, ja tu nospied pogu "CHECK"?
nekas iedegās visi kvadrātiņu uz kādām 3sek. un nodziest
Pastijos vēl zem kapota radiātorā neredzēju dačiku un logu šķidruma bačokā arī nebij
Pastijos vēl zem kapota radiātorā neredzēju dačiku un logu šķidruma bačokā arī nebij
izklausas ka kads pirmstam ielicis pilno obc, iztiekot bez check funkcijas (neieliekot ccm). vai ari tev ir check inactive un vajag aktivizet check control funkciju. kaa to izdarit ir pietiekami daudz infas seit pat dazas lapas atpakal, tapec to nestastishu.
bet ja ari tev ir tas ccm tad jega no vinja maza ja nau parejie sensori
bet ja ari tev ir tas ccm tad jega no vinja maza ja nau parejie sensori
...
Kā jau armando teica - visdrīzāk, ka nav tev check-control.
baigi jau gribētos lai vis darbotos pie ka varētu griesties???
Vai tas ir pārāk sarežģīti???
Kā kuram, bet pačakarēties ir diez gan ko.
Jautājums par OBC un patēriņu. Man momentānais patēriņš tukšgaitā rādās 1.6 litri. Vai tas ir normāls priekš m44 ?
Un vēl braucot ja nesen ir bijis resets tad pie krustojuma apstājoties un stāvot lēnām kāpj patēriņš pa 0.1 uz augšu. Teiksim šorīt sildot mašīnu pie cigaretes patēriņs uzkāpa pa 2litriem, braucot to nevarēju atsist, jo tikko kā nokrīt, tā pie luksafora stāvot uzkāpj atpakaļ
Un vēl braucot ja nesen ir bijis resets tad pie krustojuma apstājoties un stāvot lēnām kāpj patēriņš pa 0.1 uz augšu. Teiksim šorīt sildot mašīnu pie cigaretes patēriņs uzkāpa pa 2litriem, braucot to nevarēju atsist, jo tikko kā nokrīt, tā pie luksafora stāvot uzkāpj atpakaļ
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
man tādi pati problēma! kāds, kam ir 323 ar strādājošu check kontroli varbūt var uzmest aci uz tiem Einheit 1 un 2 parametriem savam auto un atrakstīt kādi cipari/burti tur stāv!?s555 rakstīja:baigi jau gribētos lai vis darbotos pie ka varētu griesties???
tas normāli, stāvot, pēc reseta var uzkāpt līdz pat 37 L/100.minime rakstīja:Jautājums par OBC un patēriņu. Man momentānais patēriņš tukšgaitā rādās 1.6 litri. Vai tas ir normāls priekš m44 ?
skaidrs, tātad ja sanāk baigais stop-go tad tur nevar viņam uzticēties. 1.6 litri tukšgaitā tas ir oke vai FATSO ?
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
man tādi pati problēma! kāds, kam ir 323 ar strādājošu check kontroli varbūt var uzmest aci uz tiem Einheit 1 un 2 parametriem savam auto un atrakstīt kādi cipari/burti tur stāv!?s555 rakstīja:baigi jau gribētos lai vis darbotos pie ka varētu griesties???
Ja man 11 pogu kompim ir ccm, tad ieliekot 18 stradas ccm ?
Ja pareizi saslēgsi, pēc DIY, tad strādās!V1Beta rakstīja:Ja man 11 pogu kompim ir ccm, tad ieliekot 18 stradas ccm ?
kā nevar uzticēties? ko tu gribēji lai tev auto stāvot netērētu degvielu? ja tu stāvi un rūcini, tad vidējais patēriņš protams, ka kāps un strauji tas ir, ja tu nesen esi resetojis. vidējais patēriņš rēķinās - iztērētie litri : (nobrauktā kilometrāža:100), kopš pēdēja resetaminime rakstīja:skaidrs, tātad ja sanāk baigais stop-go tad tur nevar viņam uzticēties. 1.6 litri tukšgaitā tas ir oke vai FATSO ?
izbrauc tukšu bāku un tad ielej lukoilā 98. un tad pasaki cik ir l/h stāvot uz vietas
1.6l pret ko skatoties?minime rakstīja:skaidrs, tātad ja sanāk baigais stop-go tad tur nevar viņam uzticēties. 1.6 litri tukšgaitā tas ir oke vai FATSO ?
man piemeram ir 1.1l vai 1.0l/h pret nobraukumu tuksgaitaastavot uz vietas neko neradis.
un jaa parasti jau rada daudz maz precizi tas obs, bet tur ir iespeja kaa paarresetot esosas vertibas, tatad ja tu nobrauc 100km un esi parliecinats ka nobraukums ir 7.5l nevis 8.5l tad var to ievadit un kompis talak vadisies pec tevis noteiktajam vertibam.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …