marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right
kaads nopietni gatavojas sesdienas draģim
piesakos ar savu stock uzkrieties ar tevi - vismaz divi kabri skriesies
piesakos ar savu stock uzkrieties ar tevi - vismaz divi kabri skriesies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Mierīgi,galvenais,lai man aizmugures tilts iztur visu 6dienu
Tomēr keramiskais
sajūgs neslīd un esmu ļoti apmierināts.
Paldies DoubleD balticplaza,Mārtiņam no urgas.lv un skrūvētājam Varim. Viss salikts un veicot testa braucienus viss ir mega
Paldies DoubleD balticplaza,Mārtiņam no urgas.lv un skrūvētājam Varim. Viss salikts un veicot testa braucienus viss ir mega
šodien visu rītu regulējām braucot pa rumbulas lidlauku,bijām jau visu sačipojuši un pēkšņi auto nelec
kompim pieslēgties var,kļūdas nav,bet auto nelec..beigās dabūju citu vadības bloku ar ews un atslēgu,tad aizgāja. Tagad auto iet sliktāk nekā gāja,diena papista un 100ls pa kāju.. neiet
kompim pieslēgties var,kļūdas nav,bet auto nelec..beigās dabūju citu vadības bloku ar ews un atslēgu,tad aizgāja. Tagad auto iet sliktāk nekā gāja,diena papista un 100ls pa kāju.. neiet
es nekad neesmu sapratis kaa pa to lidlauku var pastiept, pa taam nereaalajaam skiibajaam plaaksneem? diski nav liiki pectam?
Ja lēnām aizbrauc uz vienu galu,tad tur ir kādi 800m normāls posms.
Neliekās prātīgi testēt kā pagājušo gadu pa piedrujas ielu no 0-160km/h,tur tomēr satiksme ir
3.5h nosēdējām rumbulā šodien gaidot,kad elektriķis atradīs vainu. Saulē tā normāli piedegu
Neliekās prātīgi testēt kā pagājušo gadu pa piedrujas ielu no 0-160km/h,tur tomēr satiksme ir
3.5h nosēdējām rumbulā šodien gaidot,kad elektriķis atradīs vainu. Saulē tā normāli piedegu
Likās ka neiet kā vajag, vai ari m52b30 gāja ļoti labi.
Čomam telefonā smuka bilde ar melno dūmu, kad likāt uz strīpas.
Čomam telefonā smuka bilde ar melno dūmu, kad likāt uz strīpas.
Balceram iet ļoti labi,bet man bija kļūda par spiediena railā,nevarēja uzgriezt normāli. Pirmajā ātrumā vajadzētu būt lēcienam ārā un trekniem dūmiem,bet tas nebija,jo nespēj nobarot ar degvielu.
Kas tur pie labā priekšējā riteņa karājās?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Logu apsmidzināmā motoriņš biju bačoku izņēmis ārā,lai var uzlikt taisno gaisa ieplūdi,savādāk motors ņem 65 grādu karstu gaisu
šodien braucu uz apskati un kabrim motors izbeidzās... griež pa tukšo,skaņa tāda,ka kompresija nebūtu.. :(
zb jau man tas dīzelis..
zb jau man tas dīzelis..
Njā, dīzelis tāds komplicēts dzinējs, nav tik vienkāršs kā benzīnieks.., bet ceru, ka ar motoru viss okei, vienkārši kaut kas cits izbeidzās
Mums jau vairāk liekas,ka pats motors pabeidza savu dzīvi rītā pajauks vaļā un paskatīsies,ja motors būs mierā,tad topika nosaukumā būs jāņem nost dīzeļ..
sētā stav 330ci kupeja,ja man tas dīzelis negrib normāli iet,tad PN..būs m54
sētā stav 330ci kupeja,ja man tas dīzelis negrib normāli iet,tad PN..būs m54
cik ta gadus motors nokalpoja zem sadas slodzes?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
tieši zem šī setupa 1 gadu nepilnu
es jau domāju, ka vajag turpināt iesākto ar dieselpower
nolocīji vārstus noteikti,ķēde pa pieskari aizgājusi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right