KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 25
- chevron_right
Nav baigi grūti, kad ārā šitik auksts?
Bet labs darbiņš padarīts
Bet labs darbiņš padarīts
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nav jau tik traki! Esmu jau norūdijies 3 ziemas pavadot ziemeļos
Un tad, kad darbojos ap salonu-spīdēja jauka saulīte. Vētra sākās tikai vakarā
Un tad, kad darbojos ap salonu-spīdēja jauka saulīte. Vētra sākās tikai vakarā
..un jajau reiz sēdekļi bij izrauti, nolēmu nedaudz paspēlēties ar krāsām
Nezinu ko un kā labāk darīt, kas būtu acīm tīkamāk!?! Vai atstāt durvju apšivkas melnas, vai viducīšus pāršūt ar sēdekļu krāsas ādu, tādam kā akcentiņam?
Jā.. Vēl ko darīt ar priekšas sēdekļu aizmugurēm? Tās pārliku no melnajiem beņķiem, jō tā pašam labāk patīk
Nezinu ko un kā labāk darīt, kas būtu acīm tīkamāk!?! Vai atstāt durvju apšivkas melnas, vai viducīšus pāršūt ar sēdekļu krāsas ādu, tādam kā akcentiņam?
Jā.. Vēl ko darīt ar priekšas sēdekļu aizmugurēm? Tās pārliku no melnajiem beņķiem, jō tā pašam labāk patīk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sēdekļi super
Jap!
Pašam arī patīk. Jau labu laiku mājās tie mētājās, līdz saņēmos ielikt. Šie sēdekļi arī ir stipri mīkstāki par maniem melnajiem. Āda daudz tvirtāka. +šie ir ar apsildi, ko jau sen gribēju.
Pašam arī patīk. Jau labu laiku mājās tie mētājās, līdz saņēmos ielikt. Šie sēdekļi arī ir stipri mīkstāki par maniem melnajiem. Āda daudz tvirtāka. +šie ir ar apsildi, ko jau sen gribēju.
durvju apšuvumiem vidus arī ar tādu pašu ādu apšūt + priekšējiem sēdekļiem apakšējās plastmasas melnas
Oho tu pa Koknesi dzīvojies es tur bieži piebraukāju ??korsa rakstīja:Tas bija vakar, un vakar Koknesē visu dienu spīdēja saulīte un nebija vēja. Tikai traucēja tie -6 C'
saloniņs pa pirmo
Arī bij doma par melnajiem plastmasiem sēdekļiem apakšā. Ko tādu biju manijis net'ā. Tāpēc arī uzliku melnās aizmugures.AgnisB rakstīja:durvju apšuvumiem vidus arī ar tādu pašu ādu apšūt + priekšējiem sēdekļiem apakšējās plastmasas melnas
Vēl man ir tādā pašā krēmkrāsā elkoņbalsts, bet šķiet atstāšu melno
Jap! Kādreiz dzīvoju Koknesē, tagad piebraukāju pie vecākiem uz turieni.s555 rakstīja:Oho tu pa Koknesi dzīvojies es tur bieži piebraukāju ??korsa rakstīja:Tas bija vakar, un vakar Koknesē visu dienu spīdēja saulīte un nebija vēja. Tikai traucēja tie -6 C'
saloniņs pa pirmo
Ko pats dari Koknesē?
pebraukāju pie Sad un tad Silvja ja zini!
Pateicoties BeamerGuru tikts pie e36.lv nummura paliktnīšiem
Tieši tā Citādi tie beņķi izskatās kā no citas galaktikas iebraukušiAgnisB rakstīja:durvju apšuvumiem vidus arī ar tādu pašu ādu apšūt + priekšējiem sēdekļiem apakšējās plastmasas melnas
Tā arī tiks darīts.
Jau ar Powera lietotāju šuvējs sarunāts dīliņš
..tikai cerams ka pie ādu dīleriem varēs atrast nepieciešamo krāsas toni, jo neviens, viņam esošais, parudziņš tā īsti nederējā
Jau ar Powera lietotāju šuvējs sarunāts dīliņš
..tikai cerams ka pie ādu dīleriem varēs atrast nepieciešamo krāsas toni, jo neviens, viņam esošais, parudziņš tā īsti nederējā
Ja, apshivkam vidu vajag kremkrasas un bus
Domāju ka pietiktu ar rokas bremzes un ātrum pārslēga ādiņu pāršūšanu beņķu tonī
Arī bij doma par kloķa un ručņika ādām. Tad jau paša ručņika rokturi arī jāpāršuj, jo tas arī ir ar melnu ādu apvilkts.Domāju ka pietiktu ar rokas bremzes un ātrum pārslēga ādiņu pāršūšanu beņķu tonī
..bet roku balstu gan gribētu atstāt melnu
Man liekas, ka labāk būtu atstāt visu viduskonsoli melnu, nevis izcelt dažus elementus citā krāsa.
Aiz neko darīt nedaudz "sašķūnēju" savas aizmugures lampas, jo priekšas optika ir tumša, līdz ar ko aizmugure arī prasās nedaudz ietonēta.
Trāpīts ar plēves toni!
Pa smuko
Vot lūk ir tieši tas ko es gribēju panākt ar savām lampām. Bet man tik neīstā plēve tika.
Super!
Super!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19