Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 37
- chevron_right

viss bidas uz prieksu, tas ir pozitivais
negativais, ka nekur lielu soli neesi pasperis

...

Tas bija maģis, kuru čomam salaboju, tāpēc kā samaksu deva man viņu lietot kādu laikudaemon rakstīja:Kur tas Pioneer maģis pazudis kas pirmajā bildē?

Kas nu kuram ir liels solis, vienam liels solis ir pārmetināt arkas un nomainīt stūri, citam liels solis ir no nulles pārlasīt dzinēju un nomainīt visu ritošo uz poly buksēmArmando rakstīja:viss bidas uz prieksu, tas ir pozitivais![]()

Pašlaik progress ir mazliet apstājies, jo tiek gaidītas daļas, lai auto savestu kārtībā un varētu doties uz TA, pēc tam jau sākšu pamazām gatavot auto vasarai

Nākamotrdien jabrauc uz skati, pa vīkendu savilks roceni, saliks visur pareizās spuldzes, un savedīs kārtībā to, kas ritošajā beigts (tas gan paša priekam un komfortam - TA to man neskatīsies, jo uz TA pirmo reizi viss bija oki)
Neliels update - šodien iegādāta pēdējā daļa priekšejās ritošās daļas savešanai kārtībā:
Neliels update - šodien iegādāta pēdējā daļa priekšejās ritošās daļas savešanai kārtībā:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šosezon uz 16niekiem sēdīsies, cik sapratu, ja? :)
Un ies vēl zemāks kā pagājušo sezon?

Yes, yes, tāpat kā pagāšsezon, būs R16, jo sapratu, ka ar brutaliem r17 nolaist tik zemu būs nerealiSTUDENTS rakstīja:![]()
Šosezon uz 16niekiem sēdīsies, cik sapratu, ja? :)
Un ies vēl zemāks kā pagājušo sezon?

Nu mazliet zemāks gan jau būs, uz kādu sabraucienu vajadzēs vispār līdz ar zemi nomest lejā

BTW, nebūs bik par daudz rozā? (tikai tests, nepiesieties pie pleķainuma utt.) 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nez, grūti teikt 
Drošvien vajag kopskatu un kāds piedūriens uz auto utt.. tā disku vien parādot, man personīgi grūti pat iedomāties

Drošvien vajag kopskatu un kāds piedūriens uz auto utt.. tā disku vien parādot, man personīgi grūti pat iedomāties

Es pat laikam sāku tomēr sliekties uz spilgti violetiem, rozā, vismaz šāds tonis, laikam neiet pie sirds :d jau trešo dienu skatos uz to krāsu un nevaru saprast, kā īsti irSTUDENTS rakstīja:Nez, grūti teikt

par ko bēda?AgnisB rakstīja:

Manuprāt ir par spilgtu. Bet nu, ja jau par diskiem, tad manuprāt tie zaļie, kas tev ir parakstā, daudz labāk piestāv auto krāsai nekā piestāvētu violeti vai rozā.
No krāsām, kas pareizajos toņos piestāvētu: zaļa, zila, sarkana, oranža, tumši violeta. Bet nu tas mans subjektīvais viedoklis.
No krāsām, kas pareizajos toņos piestāvētu: zaļa, zila, sarkana, oranža, tumši violeta. Bet nu tas mans subjektīvais viedoklis.

Es domāju, ka neies kopā ar auto krāsu, jau iepriekš balsoju par violetajiem, tā arī tagad domāju :)
bet, ko gan es varu teikt, mani diski ar lielākai daļai nepatīk
bet, ko gan es varu teikt, mani diski ar lielākai daļai nepatīk

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

++++ par tiem zaļajiem diskiemkristapskarlis rakstīja:Manuprāt ir par spilgtu. Bet nu, ja jau par diskiem, tad manuprāt tie zaļie, kas tev ir parakstā, daudz labāk piestāv auto krāsai nekā piestāvētu violeti vai rozā.
Bet nu grūti pateikt, jo gribas visu laiku to kopskatu redzēt - t.i. cik auto zems, kāds piedūriens un tādas lietas

Roza man patik tik ja ir uz kaada sport car'a, taa uz pilsetas auto neparak 

un vispar vari priekšējo roza, pakaļējos indīgi zaļos.
SunCoast Customs IIIM

STUDENTS rakstīja:++++ par tiem zaļajiem diskiemkristapskarlis rakstīja:Manuprāt ir par spilgtu. Bet nu, ja jau par diskiem, tad manuprāt tie zaļie, kas tev ir parakstā, daudz labāk piestāv auto krāsai nekā piestāvētu violeti vai rozā.
Bet nu grūti pateikt, jo gribas visu laiku to kopskatu redzēt - t.i. cik auto zems, kāds piedūriens un tādas lietas
Viens labs teiciens, ko dzirdēju: "You can pull off anything if you`re slammed."

Pēdējais labojis BRASS - 08 Feb 2013, 13:18, kopā labots 1 reizi.

Bet pa leilam tā jau arī ir
jo tad auto izskatās vnm labi
.. citreiz pat ir tā, ka ja Tev ir baigi sasēdināts un tur kkāda freaaka, hipstera piedūrieni - itkā ir ok, bet ja paceltu drusku auto augstāk, izskatīts vnk pēc šķūņa
tā diemžēl e36 tas ir iekārtots 

Paldies visiem par pozitīvajiem un ne tik pozitīvajiem viedokļiem
Saku vēlreiz auto būs MELNS, tātad diskiem jābūt spilgtiem, zaļus negtibu, jo uz jaunu sezonu vajag jaunas krāsas, pats laikam domāju palikt pie spilgti vioeltiem
Un krasošu tikai diska centru, plaukts būs stock, vai pulēts

Un krasošu tikai diska centru, plaukts būs stock, vai pulēts

PIedod, bet mans auto, kā gribu tā daruyanks rakstīja:kāds tai krāsai rūpnīcas nosaukums. nav gadījumā"pedo pink"?nu nafig vaig mašīnu ķēmot ar šitādām krāsām?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 37