RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 86
- chevron_right
No apakšas uzsista lūpa. nēesmu vēl nomainījis...KLAVINS rakstīja:kas tev ar bampera lupinju pa vidu? tada ka pumpa vai kas
mnjaa tads liktenis sedinatajiem auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Katram savsInutag rakstīja:Tik un ta nesaprotu, kapec diski tika krasoti tada divaina krasaa.
un ņemot vērà ka auto dèļ šiem diskiem tiek arī publicēts ārzemju saitos pie sadaļas skaistàkie auto, tad es teiktu ka krāsas ziņā esmu trāpijis.
protams par gaumi nestridas un katram savs
iemet linkus lai var apskatiit ko sie raksta pa LV kabri
iemet linkus lai var apskatiit ko sie raksta pa LV kabri
Labas cenas.
Labas cenas.
Inutag rakstīja:Nu ja nem vera, ka masina nav iisti melna, un disku krasa ir nenosakamaa tonii,kopsauceja trukst, tad nav nekada vaina.Slim rakstīja:kāds kopsaucējs, katra personīga krāsu gaume? uz šii viscaur melnā kabrīša labi izskatīsies zili, zaļi, gan citu krāsu, toņu disku centri.
Izklausās pēc spēcīgas skaudības.
Sorī Renio par topika kakāšanu.
Auto zuper! Tavi plāni arī ir super, noslēpumi vēl superīgāki, būs ofigeķ!
Kada gan varetu but skaudiba?Pasiem garaza stav superiigs kabris
Es nemineju neko par masinu, tik to ka krasas izvele nav mana gaume, masinai nav nekada vaina
Es nemineju neko par masinu, tik to ka krasas izvele nav mana gaume, masinai nav nekada vaina
saksu ar to Ruu ka Inutu pazistu labi un zinu ka vina nav skaudiga un nekad neapskauztu par sadam lietam, vienkarsi ja izsaka savu viedokli kurs nesakrit ar auto ipasnieka gaumi tas nenozime ka ta ir skaudiba, tapatas varetu teikt ka tie kas saka ka auto ir super u.t.t ka tie ir viena vietaa liideeji - bet pasi zinam ka taa nav , jo ja ta skatas tad mes viss forums esam skaudigi vai viena vietaa liideeji.Ruu rakstīja:Inutag rakstīja:Nu ja nem vera, ka masina nav iisti melna, un disku krasa ir nenosakamaa tonii,kopsauceja trukst, tad nav nekada vaina.Slim rakstīja:kāds kopsaucējs, katra personīga krāsu gaume? uz šii viscaur melnā kabrīša labi izskatīsies zili, zaļi, gan citu krāsu, toņu disku centri.
Izklausās pēc spēcīgas skaudības.
Sorī Renio par topika kakāšanu.
Auto zuper! Tavi plāni arī ir super, noslēpumi vēl superīgāki, būs ofigeķ!
Sory Renio ka aiziet off topic
Labas cenas.
Labas cenas.
reino es ari gribu aizkakat tavu topiku esmu reali skaudigs merglis jo man patik tava bezjumta coupe gribu redzet dzive
Pa lielam tikko atbraukts no siikaa un tomēr viss nav izdarīts ka tam vajadzētu bùt...
Reāli rīt pat tikai nomazgāts bùa un viss...
Tomēr pats pàrrēķinājos ar laikiem.
Liels paldies siikajam par visiem darbiem!
+ activity par iepriekšējiem vakariem.
Reāli rīt pat tikai nomazgāts bùa un viss...
Tomēr pats pàrrēķinājos ar laikiem.
Liels paldies siikajam par visiem darbiem!
+ activity par iepriekšējiem vakariem.
xe...xe... Vienmēr laipni
Tu jau zini, roka roku mazgā
Tu jau zini, roka roku mazgā
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Man iepriekšējie labāk patika
Šitie uz palikšanu un sarkanie sedanam?
Šitie uz palikšanu un sarkanie sedanam?
Erda paldies par bildi!!!!
Abi diski uz šo sezonu ir uz palikšanu. Vienkārši es pagaidām eksperimentēju.
P.S. ļoti, ļoti daudziem šie diski tagad cepiiiii. Visvairāk man šie diski patīk saulē, tad paveras to būtība.
Abi diski uz šo sezonu ir uz palikšanu. Vienkārši es pagaidām eksperimentēju.
P.S. ļoti, ļoti daudziem šie diski tagad cepiiiii. Visvairāk man šie diski patīk saulē, tad paveras to būtība.
.... saulē uzplaukst zieds!
diski jau glauni , bet kabrim iepriekšējie daudz labāk piestāv
re kā izrādās
bet palielam, ņemot vērā ka pēdējos diskus pats sev pilnībā taisu, izņemot to ka šos pēdējos diskus krāsoja activity (Liels Paldies viņam!)
man patīk gala iznākums, + kā vienmēr vajag kaut ko paeksperementēt.
un man liekas, cik redzēju autiņus, bija viens no lielākajiem plauktiem
bet palielam, ņemot vērā ka pēdējos diskus pats sev pilnībā taisu, izņemot to ka šos pēdējos diskus krāsoja activity (Liels Paldies viņam!)
man patīk gala iznākums, + kā vienmēr vajag kaut ko paeksperementēt.
un man liekas, cik redzēju autiņus, bija viens no lielākajiem plauktiem
Borbeti izskatās skaisti, bet labāk piestāv style 19.
Jāāā cabrio vnk.
Krasa laba, vot ieprieksejos diskus ar so krasu butu super :)
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …