Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …
- 1297
- chevron_right
Man nevajag to visu ar sertifikaatu.vajag pa leeto divam mashinam to visu savienot
ar kompatu pa brugji
man jau šķiet, ka tā nemēdz notikt.
Bez doķiem tev ar to visu TA neredzētcipruss18 rakstīja:Man nevajag to visu ar sertifikaatu.vajag pa leeto divam mashinam to visu savienot
Citi maina uz TA lampas, citi motorus. Citi atkal noņem gāzes iekārtas.
CIti uzliek UK numurus
Es pat gribētu UK numurus Lai varētu neuzkrītoši uztīt kautkur un nejusties vainīgam, ka bojāju reputāciju latviešiemdogMa rakstīja:CIti uzliek UK numurus
Vakar izbeidzaas logu tiiriitaaji....varbuut kaads zin preciizi kuru droshinaataaju skatiit,lai nav aukstumaa jaasalst mekleejot iisto?
P.S pieljauju domu ka taa ir droshinaataaja vaina
P.S pieljauju domu ka taa ir droshinaataaja vaina
36, 44, 45
es varbuut nezinu kur skatiit,bet zem motora paarsega ,tajos droshinaataajos nevareeju atrast kaadu beigtu
Tagad ieklausijos,kad sleedz logu tiiriitaajus,tad taads kaa klikshkjis naak no bardochoka puses.....
Tagad ieklausijos,kad sleedz logu tiiriitaajus,tad taads kaa klikshkjis naak no bardochoka puses.....
tas ir relejs kas skan , un vinam ir jaaskan (vismaz man skaneeja un viss straadaaja bez pobleemaam) protams vins skaneja loti klusi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
aaa,nu ja pareizi Shitajaa aukstumaa vnk labi dzird
Tad jau jaaskataas buus motorinjsh ja droshinaataaji nav.....
Tad jau jaaskataas buus motorinjsh ja droshinaataaji nav.....
Nu izskati visus, jo man vienreiz bija tā, kad negāja audio, tad nestrādāja arī logu tiritaji. Vienkārši pārbaudi visus.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nupat paarbaudiju visus,nagi nosalushi bet nekaa..........
28381714 Raivis to var izdaritcipruss18 rakstīja:vienvard sakot nopirku gazes iekartu.mehaniski visu pats salikshu,bet vajag savienot vadus un sareguleet
Izņem to logutīrītāju bloku ārā, kaut pakrati mazliet un pieliec atpakaļ. Maybe tur relejā akutkas saķēries, ka skanēt skan, bet neslēdz kopā. Tikpat labi vari pārbaudī, vai pie motoriņa vsp pienāk strāvāsplat rakstīja:Nupat paarbaudiju visus,nagi nosalushi bet nekaa..........
Kādas krāsas vadi nāk priekšā miglām? Un kas kam paredzēti šie vadi - priekšā no kreisās puses nāk divi krāsas starp zaļu un dzeltenu, katrs atsevišķi un labā puse - 1 melns un 2 kopā - zaļi dzeltens un zaļi melns. (vnk šie visi stāv bez savienojuma, gribu zināt, kam paredzēti.)
Pēc Autodatas 6,5l.palsed rakstīja:Cik daudz vajadzīgs tosols ja ir tukša sistēma 1.8is?
Kādi varianti, kāpec parastajai pechkai uzgriezhot pilnu karstumu, nāk knapi silts gaiss? :mrgreen:
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Stāvot uz vietas vai arī braucot?
gan ta, gan ta!
nekas nemainās vai braucu, vai nē
nekas nemainās vai braucu, vai nē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159