Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …
- 292
- chevron_right

19 gadi, pirmā mašīna= uz gadu pāri pa 200ls 

Esmu vecaks, bet ar pirmais auto un uz gadu sanaca pie 40 LVL.

Nu nav man pirmais auto šis, ar BMW nekādu problēmu, bet ar rAudi gan. Nu gadās sacūkot to vēsturi, bet no kļūdām mācamies mēs visi un mūža garumā, cits neskatoties uz ceļu cits citus sūdus darīdams.tomens1 rakstīja:19 gadi, pirmā mašīna= uz gadu pāri pa 200ls
Un beidzam piemēslot topiku!

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

hvz, man uz 3 mēnešiem 35ls, arī 19tomens1 rakstīja:19 gadi, pirmā mašīna= uz gadu pāri pa 200ls
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Uzlādēju aķīti. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

neuztver to tik personīgi.tomens1 rakstīja:19 gadi, pirmā mašīna= uz gadu pāri pa 200ls
Man ir paziņa, kuram uz gadu 318 maksā 960Ls

tak, ja sataisa avārijas, manuprāt, ir skaidrs, ka mašīna ir jāpārraksta uz ģimenes locekļu vārda, vislabāk, ja kādam no radiem ir otrā vai pirmā grupa, tad atkrīt ceļu nodoklis + apdrošināšanai trīspadsmitā bonuss males klase (uz gadu laikam 25ls)

Da ko jūs visi sēdinātāji varat čīkstēt, ar zemu auto vispār nekur aizbraukt nevar, ne pēc kartupeļiem pie Vasīlija, ne uz ledus ar pīcku pasēdēt, sēdināt auto ir pilnīgi stulbi...Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Teica Hūdijs, kura auto klīrens ir kā Range Rover'am 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Šobrīd zemākais auto varētu būt Pacham... Pie siika servisā bez aizķeršanās pat nevar iebraukt
Domāju, ka šodien viņam jautra diena 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

...tieca Hudijs, taisnojot kārtējo uzsisto slieksni...HoodieBro rakstīja:Da ko jūs visi sēdinātāji varat čīkstēt, ar zemu auto vispār nekur aizbraukt nevar, ne pēc kartupeļiem pie Vasīlija, ne uz ledus ar pīcku pasēdēt, sēdināt auto ir pilnīgi stulbi...Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Kāds slieksnis, kāds klīrenss, sen jau braukāju ar patīkama augstuma komfortablu s80....
Pēdējais labojis HoodieBro - 10 Jan 2013, 18:03, kopā labots 1 reizi.

Podziņa rakstīja:Šobrīd zemākais auto varētu būt Pacham... Pie siika servisā bez aizķeršanās pat nevar iebrauktDomāju, ka šodien viņam jautra diena
Nu tā iebrauktuve arī nav no patīkamākajām...

Es savus pēdējos divus auto esmu uzrakstījis uz ģimenes locekļa vārdu. Manam e36 apdrošināšana uz 3 mēnešiem ir 4.90Lsrokijs7777 rakstīja:tak, ja sataisa avārijas, manuprāt, ir skaidrs, ka mašīna ir jāpārraksta uz ģimenes locekļu vārda, vislabāk, ja kādam no radiem ir otrā vai pirmā grupa, tad atkrīt ceļu nodoklis + apdrošināšanai trīspadsmitā bonuss males klase (uz gadu laikam 25ls)

Man nav neviens pārkāpums. Policija nekad nav apstādinājusi pat.rokijs7777 rakstīja:tak, ja sataisa avārijas, manuprāt, ir skaidrs, ka mašīna ir jāpārraksta uz ģimenes locekļu vārda, vislabāk, ja kādam no radiem ir otrā vai pirmā grupa, tad atkrīt ceļu nodoklis + apdrošināšanai trīspadsmitā bonuss males klase (uz gadu laikam 25ls)

sodi neko neietekmē... man ir bijis ātrums 150km/h ātruma sods- nekas nemainījās + ir pat bijušas noņemtas tiesības uz gadu dēļ viena prikola-
OCTA ietekmē maksājumu skaits(3men,12), transportlīdzekļa veids, vecums, reģistrācijas vieta, tā izmantošanas mērķis, masa.
OCTA ietekmē maksājumu skaits(3men,12), transportlīdzekļa veids, vecums, reģistrācijas vieta, tā izmantošanas mērķis, masa.

Laikam humoru neuztvēri īsti līdz galam...HoodieBro rakstīja:Kāds slieksnis, kāds klīrenss, sen jau braukāju ar patīkama augstuma komtablu s80....

da labi 72 ls
:D:D man uz gadu ir 53ls un liekas ka daudz
UN par to Jeep runājot es kad savējam uzliku uz stocka r16 uz 205/45 izskatijas galigā *irsā bet nu te jau ir tās cietās atsperes no kāda golf II syncro

UN par to Jeep runājot es kad savējam uzliku uz stocka r16 uz 205/45 izskatijas galigā *irsā bet nu te jau ir tās cietās atsperes no kāda golf II syncro

Nomainiita zonde! Uzlikta jauna BOSH
Ceru ,ka pateerinjsh samazinaasies ,savaadaak peedeejaa laikaa bija ap 20l uz 100km gaaze

Ceru ,ka pateerinjsh samazinaasies ,savaadaak peedeejaa laikaa bija ap 20l uz 100km gaaze

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Sveces balti baltas laikam jau 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …