Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- …
- 292
- chevron_right
dabūts 7 pogu OBC (labāk kā nekas tomēr ir
), tagad tikai jāizlabo -37° prikols. laikam jau temperatūras devējs būs pazudis vai beigts 

Tā, sev T34 tankam nomainitas beidzot visas 3 bendzina trubinas un ap baku visas 

šodien nopirkts atsperišu komplets roķenei un pasutiti bremžu disku aizsargi aizmugurei
ps biju šokā ka tie tik dargi 

tas tapēc ka tu deklarējies rīgā un motors paliels, man uz 3mēn 87ls bet man 3avārijas irtomens1 rakstīja:Man nav neviens pārkāpums. Policija nekad nav apstādinājusi pat.rokijs7777 rakstīja:tak, ja sataisa avārijas, manuprāt, ir skaidrs, ka mašīna ir jāpārraksta uz ģimenes locekļu vārda, vislabāk, ja kādam no radiem ir otrā vai pirmā grupa, tad atkrīt ceļu nodoklis + apdrošināšanai trīspadsmitā bonuss males klase (uz gadu laikam 25ls)= 72ls 3 mēn.
turamies!!!

Jekus, cik jauni cilveki apkart, jūtos kā pensionars. Uz gadu apdrošinasāna 37 lsipis rakstīja:tas tapēc ka tu deklarējies rīgā un motors paliels, man uz 3mēn 87ls bet man 3avārijas irtomens1 rakstīja:Man nav neviens pārkāpums. Policija nekad nav apstādinājusi pat.rokijs7777 rakstīja:tak, ja sataisa avārijas, manuprāt, ir skaidrs, ka mašīna ir jāpārraksta uz ģimenes locekļu vārda, vislabāk, ja kādam no radiem ir otrā vai pirmā grupa, tad atkrīt ceļu nodoklis + apdrošināšanai trīspadsmitā bonuss males klase (uz gadu laikam 25ls)= 72ls 3 mēn.

Ja var, tad es ar savus zīmuļus izbēršu . Uz gadu OCTA 8,48.ls (if). bez mega atlaides.Hazard rakstīja:
Jekus, cik jauni cilveki apkart, jūtos kā pensionars. Uz gadu apdrošinasāna 37 ls

iepirku philips lampinas +30 . paeksperimenteesu, moz buus labaaka gaisma. 

jaatjuunee m42

Man If uz gadu par Ls19 piedāvāja... :marux_vecs_onkulis:Rons rakstīja:Ja var, tad es ar savus zīmuļus izbēršu . Uz gadu OCTA 8,48.ls (if). bez mega atlaides.Hazard rakstīja:
Jekus, cik jauni cilveki apkart, jūtos kā pensionars. Uz gadu apdrošinasāna 37 ls

Par tēmu - nomainīju aizmugures gultni. Lamāju to muļķi (uzminiet, kurš tas bija

šodien samainiitas sveces - ieprieksejas staveja ieksa vienkarsi melnakas par ogli..
- bet nu redzes vai tas bija risinajums... bet nu pagaidaam ok... 

Uzlīmeju griestiem audumu...redzēsim ,kas būs rīt.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

galvenais, lai nenolūp nost! 

*Nomainīta eļļa
*Eļļas filtrs
*Degvielas filtrs
*Gaisa filtrs
*Salona filtrs
*Dabūts mazais spārna moldings
*Nomainītas spuldzes spidometram, pie odometra
*Nomainīts maģis
Auto manā īpasūmā 4 dienas
*Eļļas filtrs
*Degvielas filtrs
*Gaisa filtrs
*Salona filtrs
*Dabūts mazais spārna moldings
*Nomainītas spuldzes spidometram, pie odometra
*Nomainīts maģis
Auto manā īpasūmā 4 dienas

quattro ist für sissies

:double_post_shura:
Šodien nomainīts termostats un ieliets jauns tosols/antifrīzs.

Šodien nomainīts termostats un ieliets jauns tosols/antifrīzs.
quattro ist für sissies

šodien parmetināta un uzlikta atpakaļ panna, atvienotas zonde un noņemts starteris, taču par velti un salikts atpakaļ...

Vakar pārdots 325td tomāts un šodien iepirkts 325i, pagaidām tik salieta degviela un vakarā tiks aplaistīts. 

Pievilkta rocenes trose, bet tāpat īsti neņem līdz galam, būs jālūko suporti..
Izbraucu no garāžas, ārā kādi 20 cm sniegs, nobraucu kādus 200 metrus, sāka pa ventilatoru pūst tādu nedaudz deguma, sviluma smaku, apstājos, attaisu kapotu, itkā visu nočekoju - drošinātājus, apskatīju, nekas nekūp, BET, tas var būt no tā, ka motortelpā pilns ar sniegu?
Izbraucu no garāžas, ārā kādi 20 cm sniegs, nobraucu kādus 200 metrus, sāka pa ventilatoru pūst tādu nedaudz deguma, sviluma smaku, apstājos, attaisu kapotu, itkā visu nočekoju - drošinātājus, apskatīju, nekas nekūp, BET, tas var būt no tā, ka motortelpā pilns ar sniegu?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
iegādāti apsildāmie spoguļi no puikaa20 un kalpaki no ch. nu jau pa glauno izskatās.
dienas gaismā būs jāuzfočē.

skaties ka pečkas motors drīzumā neizbeidz dzīvi, brīžiem tā ir pirmā pazīmeShreks rakstīja:Pievilkta rocenes trose, bet tāpat īsti neņem līdz galam, būs jālūko suporti..

No vienas puses es pat ceru, ka tas tā ir, jo nu, domāju, ka nevienam nepatīk, ja kkas sāk kūpēt..m4z rakstīja:skaties ka pečkas motors drīzumā neizbeidz dzīvi, brīžiem tā ir pirmā pazīmeShreks rakstīja:Pievilkta rocenes trose, bet tāpat īsti neņem līdz galam, būs jālūko suporti..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

man tieši tāda pati problēma vakar parādījās! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- …