Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1615
- 1616
- 1617
- 1618
- 1619
- …
- 2228
- chevron_right

Bilde neveiksmīga + stikli bija savu mūžu nodzīvojušiKristaps85 rakstīja:no offence, bet izskatās pēc vecām aizaugušām/sasūbejušām lampām kuras prasās izmest miskastē

Tieši tā! Pie kārbas labajā pusē.[/quote]
Vai tomēr kreisajā?
[/quote]
Tfu,jā! Sajaucu
[/quote]
Paldies par palīdzību, tad tomēr, paldies dievam nebūs kārba jārauj nost [emoji4]
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk[/quote]
Nav,nav jārauj,izņem veco,ieķer jauno un atgaiso,viss aizies,nesen pašam tāda skāde stāvvietā pēc2 dienu nekustināšanas bija!
Vai tomēr kreisajā?

Tfu,jā! Sajaucu

Paldies par palīdzību, tad tomēr, paldies dievam nebūs kārba jārauj nost [emoji4]
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk[/quote]
Nav,nav jārauj,izņem veco,ieķer jauno un atgaiso,viss aizies,nesen pašam tāda skāde stāvvietā pēc2 dienu nekustināšanas bija!

Pirms 10min braucu mājās uz Ogri no Rīgas, Ikšķile-Ogre, pa manu joslu pretim purnā brauc passāts. Šitādus jokus es nebiju vēl redzējis. Cik aptaurētam ir jābūt, lai ko tādu vispār iedomātos.

Cik ir ok cena lietotam oem ātrumkloķim ar apgaismojumu? 

Pēdējais labojis vitjazz - 22 Mar 2016, 00:13, kopā labots 1 reizi.

40?vitjazz rakstīja:Cikirok cena lietotam oem ātrumkloķim ar apgaismojumu?

Es te biju

Esmu ieverojis, ka e46 patik degt 

Pag ,ko?gribi teikt pa daugavpileni kāds gāza pa pretējo joslu?none36 rakstīja:Pirms 10min braucu mājās uz Ogri no Rīgas, Ikšķile-Ogre, pa manu joslu pretim purnā brauc passāts. Šitādus jokus es nebiju vēl redzējis. Cik aptaurētam ir jābūt, lai ko tādu vispār iedomātos.

Nu hz vai 40eur.. Ja jauns iekš ebay maksā ap 140$Ziggy rakstīja:40?vitjazz rakstīja:Cikirok cena lietotam oem ātrumkloķim ar apgaismojumu?

Es ar tā sapratu, gan jau kāds lohs no elkšņiem izdomāja iegriezt pretējā joslā.Ģirts rakstīja:Pag ,ko?gribi teikt pa daugavpileni kāds gāza pa pretējo joslu?none36 rakstīja:Pirms 10min braucu mājās uz Ogri no Rīgas, Ikšķile-Ogre, pa manu joslu pretim purnā brauc passāts. Šitādus jokus es nebiju vēl redzējis. Cik aptaurētam ir jābūt, lai ko tādu vispār iedomātos.

Apmēram tik pat, cik pārkrāsošana.funkyasshit rakstīja:Kādās cenās ir mašīnas pārlīmēšana ar plēvi kopā ar sagatavošanu?
Tipa kā tas matēti zaļais e36, kas te rudenī tirgojās un par kuru visi dirsa par plēvi.

Nebūtu jau pirmā reize. Arī vienreiz braucu un viens taksis no kaut kādas Saulkalnes pa pretējo pusi uz Rīgu brauca.Ģirts rakstīja:Pag ,ko?gribi teikt pa daugavpileni kāds gāza pa pretējo joslu?none36 rakstīja:Pirms 10min braucu mājās uz Ogri no Rīgas, Ikšķile-Ogre, pa manu joslu pretim purnā brauc passāts. Šitādus jokus es nebiju vēl redzējis. Cik aptaurētam ir jābūt, lai ko tādu vispār iedomātos.

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Vopšem lol nau vērc.Rob rakstīja:
Apmēram tik pat, cik pārkrāsošana.funkyasshit rakstīja:Kādās cenās ir mašīnas pārlīmēšana ar plēvi kopā ar sagatavošanu?
Tipa kā tas matēti zaļais e36, kas te rudenī tirgojās un par kuru visi dirsa par plēvi.

Sen jau. Un paliks tikai dārgāk, bet vai kādam viņas vajag - tas ir cits jautājums. 

Ja ir laba plits, tad ies. Jo, kad meklejam, nekur nevarejam atrast, pilnigi un galigi.Ričards Kočkers rakstīja:Pa kuru laiku plītis iet pa 400wtf

Wtf to that

Jaunam cena @ ETK ir 137eur!Ziggy rakstīja:40?vitjazz rakstīja:Cikirok cena lietotam oem ātrumkloķim ar apgaismojumu?
Tā jau ir rare ekstra un uz visiem stūriem tie ātrumkloķi nemētājas. Vispār neatceros, kad pēdējo reizi LV forumos esmu redzējis, ka kāds tirgotu tādu kloķi

Attiecīgi lietotam, bet ok stāvoklī, ko nevajag pāršūt utt ok cena būtu aptuveni puse no jauna cenas - 70-80eur
Ja āda sadilusi, tad attiecīgi lētāk.

Te vienkārši atkal nostrādā tas, ka nav īsti piedāvājumā viņi, bet pieprasījums ir!

Vienmēr ir interesējušas OEM M3 sliekšņu līstes...kādā cenā te,iekš LV tie tiek tirgoti,ja stāvoklis ir diezgan ok (nu,lietotas,protams)
Bilde uzmanības pievēršanai!
Bilde uzmanības pievēršanai!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tepat pārdot topikā viens tirgo par 120€, bilde gan tieši šī pati.

Ir,ir viņa... Domāju vai 120e ir reāla cena priekš šādām līstēm vai nē...Rob rakstīja:Tepat pārdot topikā viens tirgo par 120€, bilde gan tieši šī pati.

Rekords bija 650 poweā uz jaunogadu.Ričards Kočkers rakstīja:Pa kuru laiku plītis iet pa 400wtf
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Tam baltajam kabrim, kurš tirgojās, līdzi nāk arī ķīnas aifons?
Ramyrez teica, ka pagājušovasar izskatījās sūdīgi. Bet es arī šobrīd tur neko skaistu neredzu (tip 'labajās' bildēs no '14-tā). Ķīnas diski, ķīnas lampas, ķīnas lampas pt2, ķīnas uzacis, ķīnas spoileris. Ja paka būs oridžinal, tas jau būs ++++
Ramyrez teica, ka pagājušovasar izskatījās sūdīgi. Bet es arī šobrīd tur neko skaistu neredzu (tip 'labajās' bildēs no '14-tā). Ķīnas diski, ķīnas lampas, ķīnas lampas pt2, ķīnas uzacis, ķīnas spoileris. Ja paka būs oridžinal, tas jau būs ++++
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1615
- 1616
- 1617
- 1618
- 1619
- …
- 2228