Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- …
- 1297
- chevron_right
Kroč bembim vajadzētu abus spārnus. Jautājums, vai ir jēga pirkt veikalā vai labāk meklēt labu donoru? Vienkārši runā ka veikalā pirktie mēdz nederēt Kā tad tur ir ar visu šo padarīšanu?
ja pirksi veikalā ķīnas variantus tad pastàv iespēja ka kaut nepasēs.
Ieteiktu meklēt labus oem lietotus!
Es pagāšvasara paņēmu no kāda forumieša Taivāņu spārnus, teikšu tā - nedaudz pielabojot caurums skrūvēm un palokot to daļu, aks nāk pie durvīm tuvāk viņus var dabūt arī taisni virsū, īpaši, ja bundža kā tāda nav locīta un viss pēc OEM, vienīgais, ar ko jārēķinās ir tas, ka moldingu vietām caurumi ir galīgi greizi, ja ribas visu čotka, ieteiktu pārurbt tos caurumus nedaudz precīzākRENIO rakstīja:ja pirksi veikalā ķīnas variantus tad pastàv iespēja ka kaut nepasēs.
Bet tas laikam arī kā noveicas ar tiem spārniem
Prieksejie protams:)DuNc1x rakstīja:Sedanam 91. gada, der spārni no touringa, kompakta?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Nezinu kā to "pipsi" īsti saukt latviski, līdz ar to arī bij grūti ko atrast vai forumā jau nav apspriesta tēma
Tātad, kur var nopirkt kapota atvēršanās ķepiņu? Sanāca pārcensties un nolauzt. Itkā ir dabūnama ar visu trosi, kas ir baigais gemarojs visu pasākumu mainīt, bet vajag tikai plastmasas detaļas???
bilde ieskatam:
Tātad, kur var nopirkt kapota atvēršanās ķepiņu? Sanāca pārcensties un nolauzt. Itkā ir dabūnama ar visu trosi, kas ir baigais gemarojs visu pasākumu mainīt, bet vajag tikai plastmasas detaļas???
bilde ieskatam:
taatad shodien paliidu apakshaa zem bmw lai paraudziitos kas tur iisti notiek ar to ellju, karteris ir dziivs, apskatiijos arii paareejo, itkaa viss ir oke, choms izteica , ka vaina vareetu buut, ka no elljas filtra kkaadu gumiju izspieda, bet nu hvz, kaadam varbuut tā ir bijis un var padaliities ar pieredzi
atgaadinu, ka dzineejs m42b18 un vaina ir taada ka kkur visu ellju izspieda un visa apaksha ar ellju!!!
tauta paliidziet, jo liidz servisam man arii diezgan taalu
atgaadinu, ka dzineejs m42b18 un vaina ir taada ka kkur visu ellju izspieda un visa apaksha ar ellju!!!
Cabooom
vaitad tev tuvākais serviss ir tikai Balvos?unider rakstīja:taatad shodien paliidu apakshaa zem bmw lai paraudziitos kas tur iisti notiek ar to ellju, karteris ir dziivs, apskatiijos arii paareejo, itkaa viss ir oke, choms izteica , ka vaina vareetu buut, ka no elljas filtra kkaadu gumiju izspieda, bet nu hvz, kaadam varbuut tā ir bijis un var padaliities ar pieredzi
gandriiz vai jaa, vnk tas tuvaakais serviss kas ir sheit ir vnm aiznjemts un jaapiesaka rindas kuras visdriizaak ir peec nedeeljas, un es bez auto kaa bez kaajaam
Cabooom
Balvos jau arī ir tas pats, te tevi varēs paņemt labākajā gadijumā ja būs brīvs brīdis kādam.unider rakstīja:gandriiz vai jaa, vnk tas tuvaakais serviss kas ir sheit ir vnm aiznjemts un jaapiesaka rindas kuras visdriizaak ir peec nedeeljas, un es bez auto kaa bez kaajaam
Dažos servisos rindas ir par 2 un 3 nedēļas.
Man bijis, ka eļļa tecēja no tā eļļas līmeņrāža. Noņēmu to kaklu, kur to līmeņrādi bāž i nomainīju gumijas. Tagad netek. Cerams saprati manis rakstīto
Ielika vakar jaunu stiklu, shodien braucu un augsha vienaa mala taka chiikst, berzejas pret abshifku un kad bedriites tad ir taa jaa, chikstonja, klusa:D Vel nogaidit, kamer tur ta liime saciete vai jau tagad braukt uz servisu un teikt, kas par problemu?
Par ļaunu nenāks aizbraukt uz servisu un parādīt bēdu. Vēl nogaidīt un braukt vēlāk, var izrādīties par vēlu...
Nu jaa, problema, ka to tikai var sakt dzirdet braucot ap 50km/h, sanak, ka lime nav kartigi viena vieta uzlikta vai ari tiesham abshifka vnk nav no iekshpuses smuki pielikta un taa tur berzejas, jo visbedigak jau butu, ja pats stikls tur vibretu un nebutu lidzgalam piekjerts.
hmm, kkur apakšā viņa tecēja vai augšā?DuNc1x rakstīja:Man bijis, ka eļļa tecēja no tā eļļas līmeņrāža. Noņēmu to kaklu, kur to līmeņrādi bāž i nomainīju gumijas. Tagad netek. Cerams saprati manis rakstīto
Cabooom
nesaprotu kadel ir pieejamas divas stuurju parejas,kuram aizmugure atskiras, un kaa lai zin kura tiesi ir vajadziiga?
Paldies un
Paldies un
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man jau liekas, ka pirmā..
apakšāunider rakstīja:hmm, kkur apakšā viņa tecēja vai augšā?DuNc1x rakstīja:Man bijis, ka eļļa tecēja no tā eļļas līmeņrāža. Noņēmu to kaklu, kur to līmeņrādi bāž i nomainīju gumijas. Tagad netek. Cerams saprati manis rakstīto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- …
- 1297