Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1620
- 1621
- 1622
- 1623
- 1624
- …
- 2228
- chevron_right

Kas sapratīs tas sapratīs

Tie kas taisa savu bmw servisos rigā vai tās tuvumā.
Kur jūs to darat?
Kur jūs to darat?
1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

AJ Motorsports.udensvirs22 rakstīja:Tie kas taisa savu bmw servisos rigā vai tās tuvumā.
Kur jūs to darat?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Pie siikā/Advanced Motorsportudensvirs22 rakstīja:Tie kas taisa savu bmw servisos rigā vai tās tuvumā.
Kur jūs to darat?

STR Motorsudensvirs22 rakstīja:Tie kas taisa savu bmw servisos rigā vai tās tuvumā.
Kur jūs to darat?

Salamandra

Nevienam nav tā bijis tā, kā pēc car wash mazgāšanas uz auto paliek punktveida nosēdumi, kurus reāli dirsā gruti notīrīt. ?....

Ir nevajag ar to vasku mazgāt.vitjazz rakstīja:Nevienam nav tā bijis tā, kā pēc car wash mazgāšanas uz auto paliek punktveida nosēdumi, kurus reāli dirsā gruti notīrīt. ?....
Pēc tam jāparmazgā.Vai ar rokām
1994 BMW E36 2.0i(ex)

Ar carwasha mazgāju ar vasku pēctam vēl spodrinašanu bet viss smuki nekas nepaliekudensvirs22 rakstīja:Ir nevajag ar to vasku mazgāt.vitjazz rakstīja:Nevienam nav tā bijis tā, kā pēc car wash mazgāšanas uz auto paliek punktveida nosēdumi, kurus reāli dirsā gruti notīrīt. ?....

Joprojām kā 3 mēneši būs pagājuši un joprojām nosēdumi ir...., lkm no vaska tie sūda nosēdumi ir palikuši.....udensvirs22 rakstīja:Ir nevajag ar to vasku mazgāt.vitjazz rakstīja:Nevienam nav tā bijis tā, kā pēc car wash mazgāšanas uz auto paliek punktveida nosēdumi, kurus reāli dirsā gruti notīrīt. ?....

Ir no vaska vnk ar rokām nomazgā un viss būs okvitjazz rakstīja:Joprojām kā 3 mēneši būs pagājuši un joprojām nosēdumi ir...., lkm no vaska tie sūda nosēdumi ir palikuši.....udensvirs22 rakstīja:Ir nevajag ar to vasku mazgāt.vitjazz rakstīja:Nevienam nav tā bijis tā, kā pēc car wash mazgāšanas uz auto paliek punktveida nosēdumi, kurus reāli dirsā gruti notīrīt. ?....
Man tā ir bijis vairākas reizes

1994 BMW E36 2.0i(ex)
viena tante teica un ja man tā ir tad esmu krutāks par pārējiem.EJANSONS rakstīja:man šitas sak likties jau smieklīgi. 100% uz ādas nejūti to lūkas esamību/neesamību. es pat to uztvertu ka plusu, jo tev noteikti kā sportsmenam klima ir noglušīta, tad lūka vasarā ir normals bonuss. smiekli nāk par šitiem sedana, bezlūkas ar slēpju caurumu meklētājiem. salasījušies netu un domā ka paņemot tādu uzreiz būs DK un gāzīs labāk kā otrs ar kupeju,lūku un atmetamajiem beņķiemkars rakstīja: e36 kupeja bez lūkas ir labākā virsbūve priekš manīm![]()
ja runa iet par svaru, tad aizmetini to lūku un viss
![]()
pašam bija sedans bez lūkas un ar slēpju caurumu, čomam ir sedans ar lūku un atmetamajiem beņķiem, esmu gāzis ar abiem un nesūda tur nav ļenganāka bundža, vismaz ne tik lai sajustu to

Man lūku nevajag tikai tāpēc, ka nahuj nav vajadzīgs, pohuj virsbūves cietība. Par vienu vietu vairāk, kur svilpot vējam, par vienu iemeslu vairāk pūt sliekšņiem un par vienu vietu vairāk kam grabēt, kā arī par vēl vienu elektronisko daļu kam saplīst. Neko lietderīgu arī tur neredzu. 

mazāk pūst tās bundžas kurām nav lūka, nekas cits. Takā man ir izvilktas no sliekšniem ārā tās lūkas caurules tad pie vienas vietas ir vai nav ta luka, personīgi arī neizmantoju viņu.
Un tas runas kad tur viena cietāka vai vājāk arī fufelis šķiet jo kad norauj tapsējumu nost diži nekas tur savādāks nav.
Un tas runas kad tur viena cietāka vai vājāk arī fufelis šķiet jo kad norauj tapsējumu nost diži nekas tur savādāks nav.

Nu ta kurš ko ir licis durvju pīkstuļu vietā - kkas labs ir tā lai negraizīt apšivku, kā arī kas ar aizmugures tumbām - ko ieteiksiet gribās tā lai vārdus arī skan nevis tikai subi
Protams visam gribu iziet ar oem look 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

P.S - aizmirsu pieminēt ka neko traki dārgu nevajag, vnk klausos mūziku nevis iedziļinos oktāvu skaitosValtersZ rakstīja:Liec Harman Kardon.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Par brīvu neņemtu!ValtersZ rakstīja:Liec Harman Kardon.

Pēdējais labojis Jonjis - 23 Mar 2016, 22:09, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1620
- 1621
- 1622
- 1623
- 1624
- …
- 2228