Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1623
- 1624
- 1625
- 1626
- 1627
- …
- 2228
- chevron_right

Hujzin, cik man ar M50 vidējas, jo nevar saprast tam borta kompim var ticēt vai nevar. Ar Dogmu tika ielikts, lai domā, ka ir M52B28, bet sprauslu ražīga atšķirās 250cc M52B28 un 190cc M50B25. Tad reāli sanāk, ka kompis melo par ~24%, teorētiski. Ja noņem tos 24% nost no mana šī brīža patēriņa ~14 pilsētā un ~9 ārpus, tad ir 1:1 gandrīz ar grāmatas patēriņu, bet izklausās pārāk labi, lai būtu taisnība, jo realitātē liekas tuvu tam, ko viņš rāda. 

Ar M42 var 6.5-7L ? Jautājums, kā tad ir jābrauc? Braucu 50% rīga, 50% šoseja un konstanti 10eur/100km sanāk.VAZeliins rakstīja:Nu reāli nekas cits neatliek kā sprauslas, jo sūknim viss ok, kompresija ir, dzirkstele laba, tas tā, neiedziļinoties sīkumos.
Nu zini kā ja kombinētajā vari izstiept ar 6.5-7L, kkā negribās mainīt dzinēju.
Kaut gan no E28 var izvilkt M50B20 [emoji23][emoji23][emoji23]
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man ir M44. Un kompresija gandrīz kā no rūpnīcas 
Paralēli arī tas degvielas patēriņš var būt tik zems dēļ tā ka sprauslām beigas un nevar sapūst iekšā.
Es arī saku ka neiet(jāsēņo)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Paralēli arī tas degvielas patēriņš var būt tik zems dēļ tā ka sprauslām beigas un nevar sapūst iekšā.
Es arī saku ka neiet(jāsēņo)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Vienkārši vienmēr intresējis, no kā to taisa, lai tas būtu daudz viglākas kā OEM apšvilkas. Vienigais materials no kā varetu pats iedomaties taisīt ir alumīnijs, bet tas atkal varetu but pašu OEM apšvilku svarā :/ Un domaju ka melnas nāsis ir tikpat liels gateris, kā balti diski. Un to patiesību ir tā nekorekti spriest no jusu puses... Jo ir cilveki kuri iet race car skati, jo brauc piemeram streetā, minirallijā, minišosejā. Un par bernu sedeklišiem es labak neko nekomentēšu.Rob rakstīja:Jautājums, kam tas vajadzīgs, dēļ modes, ka it kā race car? ( taisām nascar interjeru, liekam koilas un nosēdinām, izņemam visas ekstras, jo tās tikai auto padara smagāku, jo race car, uzliekam sporta filtu, uzlīmējam M3 uzlīmi, nokrāsojam melnas nāsis, ieliekam race recaro - short shifter, style5 kā miimums, sporta stūri, M paku pielīmējam, krustus lukturos, bloķis ut.t. ) Bet patiesība tāda, ka ar to auto braukās ikdienā ( un visas manipulācijas to apgrūtinās ), bērna sēdeklītis aizmugurē, un zem pārsega nekas labs nestāv. Bet varēs pazīmēties sievai, kamēr bērns aizmugurē mētāsies ar sēdekli pa ādas beņķiem.Kristapseduards rakstīja:Vai kads ir gajis skati ar tām paštaīsītajām apšvilkām?
Un no kā viņas taisīt viss labāk?
( Bet tā ir problēma, jo ejot aplī josta atnāk vaļā, un bērns ar visu sēdeklīti sagāžas, pēc tam nostājoties normālā pozīcijā, josta paliek vaļīga, un avārijas situācijā tā nepilda savu funkciju )

Šķiet, ka no rīta pakakājot, vai ieturot diētu, varētu vairāk iegūt vieglu svaru, nekā skrūvējot nost plastmasas.Kristapseduards rakstīja:Vienkārši vienmēr intresējis, no kā to taisa, lai tas būtu daudz viglākas kā OEM apšvilkas. Vienigais materials no kā varetu pats iedomaties taisīt ir alumīnijs, bet tas atkal varetu but pašu OEM apšvilku svarā :/ Un domaju ka melnas nāsis ir tikpat liels gateris, kā balti diski.

Bet runājot par baltajiem diskiem, tā ir gaumes lieta, jo uz melna auto, tie labi izceļas, turpretī nāsis pazustu, it kā to nebūtu.

Man ar 2.5 Riga 90 km turp un tikpat atkakal + nedaudz pa Rigu 15 litri. Rekini ka gribi pec gramatas nesanaak.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Pirms kāda gada/pusotra redzēju eBay kaut ko līdzīgu. Siekala notecēja, bet 190USD + vēl kkāds 100 par shippingu nebija tēma.funkyasshit rakstīja:Kāds ir redzējis GTR repliku priekš compact?![]()
Pauzējam uz 2.28:
https://youtu.be/p9UsBmstjEw?t=2m28s

Sveiki, varbūt kāds zin, kur Rīgā var iegādāties foršas uzlīmes? kas līdzīgs kā: http://www.stickershop.lv/uzlimes/ ? 
PS, kāds no foruma netirgo tās "astītes" kas liekās uz bagāžnieka?

PS, kāds no foruma netirgo tās "astītes" kas liekās uz bagāžnieka?

Hvz es lūkas neesamību uzskatu kā mīnusu,tricāram ir,tagad nevaru iedomāties braukt ar kaut ko kam navEJANSONS rakstīja:man šitas sak likties jau smieklīgi. 100% uz ādas nejūti to lūkas esamību/neesamību. es pat to uztvertu ka plusu, jo tev noteikti kā sportsmenam klima ir noglušīta, tad lūka vasarā ir normals bonuss. smiekli nāk par šitiem sedana, bezlūkas ar slēpju caurumu meklētājiem. salasījušies netu un domā ka paņemot tādu uzreiz būs DK un gāzīs labāk kā otrs ar kupeju,lūku un atmetamajiem beņķiemkars rakstīja: e36 kupeja bez lūkas ir labākā virsbūve priekš manīm![]()
ja runa iet par svaru, tad aizmetini to lūku un viss
![]()
pašam bija sedans bez lūkas un ar slēpju caurumu, čomam ir sedans ar lūku un atmetamajiem beņķiem, esmu gāzis ar abiem un nesūda tur nav ļenganāka bundža, vismaz ne tik lai sajustu to

Kāds zin kādu labu nodošanas punktu kur katalizatoriem ir laba cena?
Tu tikko snapshotu ar X5 iepostojizurkae36 rakstīja:Kāds zin kādu labu nodošanas punktu kur katalizatoriem ir laba cena?

Nē katalizators no e34:D x5 mazliet apkopi tikEdža rakstīja:Tu tikko snapshotu ar X5 iepostojizurkae36 rakstīja:Kāds zin kādu labu nodošanas punktu kur katalizatoriem ir laba cena?cik kg izgriezi

Eu, Pjēr, nejau tu WH kapā tieši tagad. 

Katram OBC ir jāiestata patēriņa vērtība katram motoram. Ja Tev ir 2.8 ,bet obc ir no 1.8 protams ka rādīs nepareizi.Vai pretēji 1.6 obc uzlikts 2.5 tds.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
205 40 būs okey.Fashion rakstīja:uz 7.5J diska 215/45 būs oukej?

tur jau strech būs ne?ElvijsR rakstīja:205 40 būs okey.Fashion rakstīja:uz 7.5J diska 215/45 būs oukej?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Uz j8 bij minimāls.Fashion rakstīja:tur jau strech būs ne?ElvijsR rakstīja:205 40 būs okey.Fashion rakstīja:uz 7.5J diska 215/45 būs oukej?

nu ja uz 8j bij minimāls tad uz 7.5J būs labi saskatāms.. tas 215/45 domā nebūs labi?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1623
- 1624
- 1625
- 1626
- 1627
- …