Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1635
- 1636
- 1637
- 1638
- 1639
- …
- 2228
- chevron_right

Baigi gribās svarku, bet negribās lai krakšķ nejēgā, priekš LSD nau naudas
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

pagriez skaļāk muzikuFashion rakstīja:Baigi gribās svarku, bet negribās lai krakšķ nejēgā, priekš LSD nau naudasfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Scyka tā nožēlojamā sajūta kad kūp tikai vienritenis kad krustā uzsāc 

Nemiz, metini. Gandriz nejut tos svarkas minusus ikdiena.Fashion rakstīja:Scyka tā nožēlojamā sajūta kad kūp tikai vienritenis kad krustā uzsāc

Piebrauc pie manis, izbrauc ar manu sudigo lamatu, krakskju nav gandriz, pri tom cto uzlikti semi slickFashion rakstīja:Baigi gribās svarku, bet negribās lai krakšķ nejēgā, priekš LSD nau naudasfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Pie reizes panjemsi atpakalj dzelzs un alu diskus

Kādu laiku jau braucu ar svarku, reāli tracina tikai parkojoties, ātrāk braucot nejūt 

Reizem liekas, kas pa H** kapec nesanak normali noparkotiesKristaps27 rakstīja:Kādu laiku jau braucu ar svarku, reāli tracina tikai parkojoties, ātrāk braucot nejūt

blac es tiešām neiekurīju kāds man sakars ar e30 diskiem
whaaaat?

E36 diski, nopirku no tevis, pa 20 eurFashion rakstīja:blac es tiešām neiekurīju kāds man sakars ar e30 diskiemwhaaaat?

nav ne jausmas ka ir braukt ar metinato!!
cik lasu vieni saka ok ,citi zabal
laikam ka ir isteniba tik uzzinas kad nopirks kadu reduktoru ko sametinat un izbrauks 

Komforta ziņā nekāda ok tur nav, fun ziņa, tur dahuja ok irLx320i rakstīja:nav ne jausmas ka ir braukt ar metinato!!cik lasu vieni saka ok ,citi zabal
laikam ka ir isteniba tik uzzinas kad nopirks kadu reduktoru ko sametinat un izbrauks

aj raksti pmā m, es tiešām neatceros nekoriebeklis rakstīja:E36 diski, nopirku no tevis, pa 20 eurFashion rakstīja:blac es tiešām neiekurīju kāds man sakars ar e30 diskiemwhaaaat?
Vnk uzglabaju e30 bagaznieka.

P.s - metinātais ir ok, tik žēl bukses un parkings atpakaļgaitā ir ar asarām acīs

P.s - metinātais ir ok, tik žēl bukses un parkings atpakaļgaitā ir ar asarām acīs
[/quote]
a kas tur notiek tads?!

Lidoju Reti,Bet Atri!!

Pēc metinātā uzlikšanas, momentāli var jau atlikt naudu poli buksēm, jo pēc pāris mēnešiem oem bukses izbeigsies un ja parūsējušas pusrāmja stiprinājumu vietas tad tās arī nāksies piespiedu kārtā metināt, pastiprināt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Ja ikdienā patīk ātri braukt, metinātais nekam neder!Fashion rakstīja:aj raksti pmā m, es tiešām neatceros nekoriebeklis rakstīja:E36 diski, nopirku no tevis, pa 20 eurFashion rakstīja:blac es tiešām neiekurīju kāds man sakars ar e30 diskiemwhaaaat?
Vnk uzglabaju e30 bagaznieka.
pārāk maza darījuma summa lai atliktos atmiņā
Ātri vien purnu izstums taisni un būsi kokā/apmalē vai vēl sazin kur.

Vienīgi, tad jābrauc ātri un sāsnslīdē, tad par to nav tik ļoti jauztraucas.

Ja tačkā pulkstenis un ir pliks 7btn-obc panelis, vajag temp mērītāju, vadi visu jāvelk vne? 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1635
- 1636
- 1637
- 1638
- 1639
- …