Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1636
- 1637
- 1638
- 1639
- 1640
- …
- 2228
- chevron_right
Varetu jau panjemti LSD un aizvest atjaunot, saremontet, bet tas kosmosa cenas (200-250) nestradajosiem blokiem ir nonsens!

yapriebeklis rakstīja:Varetu jau panjemti LSD un aizvest atjaunot, saremontet, bet tas kosmosa cenas (200-250) nestradajosiem blokiem ir nonsens!

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

ble nu tik daudz biedejosu un patikamu atzinu!!
hvz braucu pa strasi ierastajos 120km eko rezima
,pilseta godigi bik stivejot tik... un riepu bendesana notiek reti,jo ar vienriteni var tikai burnout uztaisit
likumus gan var pasketeret pa slapu laiku
saules uz asfalta nav grieztas meginats tik 3x 4.gadu laika
nav tolka vnk
P.S (metinatais) ... nu tik daudz biedejosu un patikamu atzinu!!

P.S (metinatais) ... nu tik daudz biedejosu un patikamu atzinu!!

Lidoju Reti,Bet Atri!!
Nez kada cena nostatos https://shop.quaife.co.uk/

Tu ko? Pēcpārdevēju tekstiem visi tie bloķi pa 250-300e ir šaiboti un atremontēti līdz pilnīgi perfektam stāvoklim ar tikko ielietu svaigu eļļu, tas nekas ka bildē redzamais lūznis neiskatās, ka ir vispār šajā gadsimtā vērts vaļāriebeklis rakstīja:Varetu jau panjemti LSD un aizvest atjaunot, saremontet, bet tas kosmosa cenas (200-250) nestradajosiem blokiem ir nonsens!

Vienkārši nesaproti, vecajam puveklim oem dankrots gandrīz iegāja durvīs, tāpēc tagadējam, kuru mierīgi var celt uz oem, iespējams Latvijā uz oem arī nav celts ( ja nu vienīgi Vācijā ), un arī necelšu, pat neaiztikšu tās vietas. Kā arī, abus oem dankrotus pārdevu, nevajag man tādus.Finks rakstīja:Nezinu ko viņš Tev tur piš, ik pa laikam ceļu bez problēmām.Rob rakstīja: Par oriģinālo sliekšņpisi labāk neizteikšos.
Būtu labāk priecājies par sliekšņiem mint kondišen.

Atkal paris e36 noloka gravi

Kāds sliekšņpisis? Ceļu uz OEM donkrata non stop. Viss ir ahujenna un neredzu nekādas problēmas. Labākais donkrots kāds ir bijis no manām visām mašīnām. 

Domkrats kompaktam drusciņ atšķirasfunkyasshit rakstīja:Kāds sliekšņpisis? Ceļu uz OEM donkrata non stop. Viss ir ahujenna un neredzu nekādas problēmas. Labākais donkrots kāds ir bijis no manām visām mašīnām.

Arī neredzu problēmu celt ar oriğinālo.

Man tāds dīvains domu lidojums. Iepresējot OEM ekscentra buksi, tā stāv statiski, dara savu "darbu". Tā kā poly diezgan viegli iespiežās vairumā gadijumu, nav tā, ka garengāzums patvaļīgi mainās pie slodzed?
Padoma ka plaukts staiga pie slodzes un tad padoma velreiz par to poly buksi
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Žilis ik pa laikam uzrodas, bet brauc prātīgiGaraisss rakstīja:Žilis vispār pazudis kkur ir, Nikam mašīna nav, man mazmotorsatliek tavs bratins,mašīna ir

Un manam brālim jau īsti nav ar ko braukt. Saka, ka tas 2.5 īsti neejot kā vajag

Tu.esi.idiots.seeingman rakstīja:Tu ko? Pēcpārdevēju tekstiem visi tie bloķi pa 250-300e ir šaiboti un atremontēti līdz pilnīgi perfektam stāvoklim ar tikko ielietu svaigu eļļu, tas nekas ka bildē redzamais lūznis neiskatās, ka ir vispār šajā gadsimtā vērts vaļāriebeklis rakstīja:Varetu jau panjemti LSD un aizvest atjaunot, saremontet, bet tas kosmosa cenas (200-250) nestradajosiem blokiem ir nonsens!

idiots tas esi tu, it kā pats nebūtu kādreiz kādu burtu pazaudējis tekstā...
P.S. nei Z skatās
P.S. nei Z skatās

nu ļoļiki, kad būs kkāds sabrauciens? 

Jo vēlāk, jo labāk. Man vēl daudz lietas jāsadara.Fashion rakstīja:nu ļoļiki, kad būs kkāds sabrauciens?

kas i, beņas nava?funkyasshit rakstīja:Jo vēlāk, jo labāk. Man vēl daudz lietas jāsadara.Fashion rakstīja:nu ļoļiki, kad būs kkāds sabrauciens?

Nava.Fashion rakstīja:kas i, beņas nava?funkyasshit rakstīja:Jo vēlāk, jo labāk. Man vēl daudz lietas jāsadara.Fashion rakstīja:nu ļoļiki, kad būs kkāds sabrauciens?

Uz aprīļa beigām vai maiju varētu ko domāt.

eeeeeeeeeeebal.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1636
- 1637
- 1638
- 1639
- 1640
- …