Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- …
- 451
- chevron_right

Bampers, lampas (nu ok, tās var vēl pieciest) un tas spoilers uz stikla... Bet tā jau nav tas trakākais variants. 

Principā nomainīt bamperi, lampas novākt spoileri gan no loga gan no bagāžnieka un cērtams aparāts būtu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Neskaitot to ka salona benķi ir zili ar dzeltenu,tilts lūzt ārā un nezinu kaa tagad,bet kad šis džeks tika pie mašīnas tad siltu varēja pielaist ar kādu 20 reizi un arī vajadzētu būt galīgi šķībam zinot pagātni :)

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ejmbn.html
Jānolasa man vissa paka , jāiemet stock dzinējs, jaizmet koža, jauzliek r15 un var likt tirgot pa kosmosu..
Jānolasa man vissa paka , jāiemet stock dzinējs, jaizmet koža, jauzliek r15 un var likt tirgot pa kosmosu..
e36

ko tad Tu gaidīji? tam jau bija jānotiek..... 2.8 jāmeklē kā ar uguni normāli vismaz.... piedāvāuma nekāda. Paskaties cik bieži Tu redzi tagad e30 ar 2.8 tirgojamies piemēram? 2.5 v'ēl var atrast bet 2.8 ir pasmagi. Nu e36 tas pats būs.

e30 no rūpnīcas 2,8 nenāk, tāpēc arī īpaši daudz neredz...
Pa 2k ls var mierīgi atrast daudz patīkamāk nokomplektētu, 2,8 nav nekās baigi vau(supermotors), lai tagad maksātu kosmosu pa menās acīs reāli neko, katram savs viedoklis.

Pa 2k ls var mierīgi atrast daudz patīkamāk nokomplektētu, 2,8 nav nekās baigi vau(supermotors), lai tagad maksātu kosmosu pa menās acīs reāli neko, katram savs viedoklis.
e36

protams... bet nu man primārais ir laba bundža un tehniskais... visu pārējo var salasīt pa savam lēnā garā.

Labak panemt tadu vienkarsu/sterilu stock 2.8 ar tomatu,neka padraztu 2.8 ar m-bamperiem,kozham un utt. 

ja ir konča tad loģiski, kārbu nomanīt jau nav tik kosmiski dārgi nemaz.... tieši tā gribēju darīt ar vienu 4.4 e39 tomātu... bet nu kārtējo reizi roka necēlās savu e36 pārdot 

Nesen pārdevu jaunam džekam pa 500ls. Pēc perekupa neoda, bet nu tomēr
ja kas interesē par auto - PM
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ejdlo.html

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ejdlo.html

...

www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/318/dmxfh.html
Nu zel skatities uz savu bijuso auto, nesen bija ielikts uz pardosanu tads kads bija ar visu m bamperi prieksejo bet tagad liekas ka kads nopirka un nolasija kaut ko labo nost un tagad pardod, tik neviena sludinajuma nebija minets par bloki(3,45) kurs bija virsu kad es vinu pardevu. Tik cena man liekas ka tada paliela ir bet ta jau auto bija normals, grida bija laba stavokli, tik slieksni un ta vieta zem bagaznieka bija jataisa, aizmugurejas arkas ari laba stavokli bet tagad saja sludinajuma jau kads uzlicis e34 diskus un domaju ka nolocis arku kantes un saksies rusa tur.
Prieksa sedinatas atsperes bija 60mm tad kad es nopardevu un diez vai kads vinas mainija.
Pats jau vinu pardevu pa 680ls ar tikko izietu skati
Nu zel skatities uz savu bijuso auto, nesen bija ielikts uz pardosanu tads kads bija ar visu m bamperi prieksejo bet tagad liekas ka kads nopirka un nolasija kaut ko labo nost un tagad pardod, tik neviena sludinajuma nebija minets par bloki(3,45) kurs bija virsu kad es vinu pardevu. Tik cena man liekas ka tada paliela ir bet ta jau auto bija normals, grida bija laba stavokli, tik slieksni un ta vieta zem bagaznieka bija jataisa, aizmugurejas arkas ari laba stavokli bet tagad saja sludinajuma jau kads uzlicis e34 diskus un domaju ka nolocis arku kantes un saksies rusa tur.
Prieksa sedinatas atsperes bija 60mm tad kad es nopardevu un diez vai kads vinas mainija.
Pats jau vinu pardevu pa 680ls ar tikko izietu skati

Normāls kaplis izskatās. Nu noņemc M bampers, varbūt nepatika
Un ar tiem e34 bleķiniekiem izskatās baigi labi un nekas tur nav jāloka arkās, tie tak 15''. Man stāv 15'' style 2 no e34(J7 ET 20) un nekas tur pat neberžas pie pilnas mašīnas, tā kā Tavs sašutums saprotams tikai tāpēc, ka tik lēti pārdevi sagāzētu +- normālu žurku.
Ar ko tagad brauc?

Ar ko tagad brauc?

Un kas vainas tam stikla spoileram un bamperam ?Nixon rakstīja:Bampers, lampas (nu ok, tās var vēl pieciest) un tas spoilers uz stikla... Bet tā jau nav tas trakākais variants.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nekā neglīta vai nesmuka tajā atiņā nesaskatu. Apvelc ar sarkanu kontūru kas tur nav labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Piekriitu par kupejaam, nepiestaav loga spoileris. Grabaznieka spoileris arii ir ok bet nu bampers gan ir nesmuks. Lampas vel taadas puss sakariigas.
Visi jau to zin ka zuzei patiik shaadi.