Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1642
- 1643
- 1644
- 1645
- 1646
- …
- 2228
- chevron_right

SkaidrsKikaps rakstīja:Diemžēl, pagaidām, brīdī, kad pārkāpjot noteikumus, zaudē spēju vadīt auto. (avārija or smth)
Vajadzētu pēc otrās vairs nedot.

Šito ar vakar redzēju, tā arī nespēju saprast kas tas bijis orģinālimāriņš rakstīja:https://www.facebook.com/mightycarmods/ ... =3&theater

- ikey07

honda crx, laikam, otrās paaudzes.ikey07 rakstīja:Šito ar vakar redzēju, tā arī nespēju saprast kas tas bijis orģinālimāriņš rakstīja:https://www.facebook.com/mightycarmods/ ... =3&theater

Sapisuši normalu kartingu 

Kāds zin kādu servisu kur var saregulēt savirzi, ieteicams pārdaugavā.
- ikey07

Un es viņus pa zemi mētāju, jebaķ jebaķfunkyasshit rakstīja:Nē, vienkārši nestandarts. Tāpat kā šarnīru uzgriežņiem ir specifiska vītne.Inferno rakstīja: M7 uzgriežņi ir kaut kāds deficīts?
Kad es biju, bija M1/M2/M3/M4/M5/M6/M8/M10/M12 utt. Nevarēja neko piedāvāt man tādu.

Kur tos dildo/drift stila šift knobus dabūt?
Visiem ir, nav redzēts, kur izraut?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

ebay. šaubos,ka LV kāds tirgo viņusKikaps rakstīja:Kur tos dildo/drift stila šift knobus dabūt?Visiem ir, nav redzēts, kur izraut?

Pēdējais labojis gleizds - 07 Apr 2016, 21:46, kopā labots 1 reizi.

Ne gluži pārdaugava bet , Ganību Dambis 25e Riepu garāžaikey07 rakstīja:Kāds zin kādu servisu kur var saregulēt savirzi, ieteicams pārdaugavā.

ebay, tur pa pilnam. jāskatās tikai kas tur nāk līdzi, lai var uzlikt smuki uz e36, lai neļurkājas.Kikaps rakstīja:Kur tos dildo/drift stila šift knobus dabūt?Visiem ir, nav redzēts, kur izraut?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Eu, tak moš kāds var uzdāvināt vismaz vienu to m7 uzgriezni? 

Florbola nūjas kāts, veļuka stūres viens galsKikaps rakstīja:Kur tos dildo/drift stila šift knobus dabūt?Visiem ir, nav redzēts, kur izraut?
Nedaudz dārgāka opcija ir nopirkt organiskā stikla vai plastmasas cilindru un aiznest virpotājam/CNC

Es sev pats uztaisijuKurlis rakstīja:Florbola nūjas kāts, veļuka stūres viens galsKikaps rakstīja:Kur tos dildo/drift stila šift knobus dabūt?Visiem ir, nav redzēts, kur izraut?
Nedaudz dārgāka opcija ir nopirkt organiskā stikla vai plastmasas cilindru un aiznest virpotājam/CNC

Es domāju, ka paņem nopērc kādu normālu BBC dildo, nogriez galu, izurb caurumu un uzpis uz logu līmes. Kaut kas savādāks.

Varuem.dzhii rakstīja:Eu, tak moš kāds var uzdāvināt vismaz vienu to m7 uzgriezni?

Ģeniālifunkyasshit rakstīja:Es domāju, ka paņem nopērc kādu normālu BBC dildo, nogriez galu, izurb caurumu un uzpis uz logu līmes. Kaut kas savādāks.

1. Kā tas ir iespējams, ka uzlika maksimāli augstu pacelta cik ļauj, bet caurumi nesakrīt? kreisajā pusē visur korķi iekšā, labajā pusē priekšā arī, bet pakaļā šitā. Magic?!
2. Pa 150e ir reāli ieķert R17/R16 ar riepām vai arī 120e st5 16" ar riepām un 100e st65 17" ir brīnumstāsti?
2. Pa 150e ir reāli ieķert R17/R16 ar riepām vai arī 120e st5 16" ar riepām un 100e st65 17" ir brīnumstāsti?

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

2. R17 diezvai, bet R16 ar riepām pilnīgi reāli, tik tad nevar būt pārāk izvēlīgs ar riepas izmēru. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tikko kaut kur jau rakstīju.ikey07 rakstīja:Kāds zin kādu servisu kur var saregulēt savirzi, ieteicams pārdaugavā.
Zem imantas tilta, man liekas Jurmalas gatve 35, bet varu kļūdities.
Sergejs, 26331112.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1642
- 1643
- 1644
- 1645
- 1646