Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1653
- 1654
- 1655
- 1656
- 1657
- …
- 2228
- chevron_right

Ja kādreiz kādam vajag kādas detaļas, varu ieteikt Trodo.lv : https://www.trodo.lv/ cenas ir diezgan labas priekš Rīgas un arī izvēle ir pietiekama. Un nē es neēsmu ar viņiem saistīts.
- ikey07

+ sekos kupejas bilde un beigās tpt tavs auto būs sliktāks par to kupejuInferno rakstīja:Vēlāk gan jau ienāks Cipruss un pateiks, ka krāsots tika pilnīgā pohujā, ar domu, ka tik un tā drīz būs Imola tāpēc nemaz neiespringa uz kvalitāti, vai arī ka nemaz nav sapulēts un vispār laka baigi sūdīga patrāpījās. Beigās būs rezumē, ka Tavs auto ne ar ko nav labāks un ar savu viedokli vari iet ieskrieties, jo Tu neko nesaprotu un pats pat uz pusi tik labi nenokrāsotu
SAVAGES CREW

Ak jā, par šito piemirsuArnoSan rakstīja:+ sekos kupejas bilde un beigās tpt tavs auto būs sliktāks par to kupejuInferno rakstīja:Vēlāk gan jau ienāks Cipruss un pateiks, ka krāsots tika pilnīgā pohujā, ar domu, ka tik un tā drīz būs Imola tāpēc nemaz neiespringa uz kvalitāti, vai arī ka nemaz nav sapulēts un vispār laka baigi sūdīga patrāpījās. Beigās būs rezumē, ka Tavs auto ne ar ko nav labāks un ar savu viedokli vari iet ieskrieties, jo Tu neko nesaprotu un pats pat uz pusi tik labi nenokrāsotu

internets ir maza vieta, es nebiju so redzējis. ari datumu nezinu bet cik noprotu tad lietotājs kkk_24 padeldējas sajūgu šim skaistama bijusjam seeya 2.8 žurkulim
vai es esmu kko palaidis garam un to sen seeya pats izdarija
https://youtu.be/tQVuVXSzaoI?t=3m7s

jebaķ labsLācis rakstīja:internets ir maza vieta, es nebiju so redzējis. ari datumu nezinu bet cik noprotu tad lietotājs kkk_24 padeldējas sajūgu šim skaistama bijusjam seeya 2.8 žurkulim![]()
![]()
vai es esmu kko palaidis garam un to sen seeya pats izdarija
![]()

Arī dzirdēju labu atsauksmiikey07 rakstīja:Ja kādreiz kādam vajag kādas detaļas, varu ieteikt Trodo.lv : https://www.trodo.lv/ cenas ir diezgan labas priekš Rīgas un arī izvēle ir pietiekama. Un nē es neēsmu ar viņiem saistīts.

Un plusiņš no manim armandoparts.lv

Es sāku ar armandoparts, bet viņi manis vajadzīgo detaļu varēja dabūt tikai 5dien, tapēc meklēju alternatīvas.Rus rakstīja:Arī dzirdēju labu atsauksmiikey07 rakstīja:Ja kādreiz kādam vajag kādas detaļas, varu ieteikt Trodo.lv : https://www.trodo.lv/ cenas ir diezgan labas priekš Rīgas un arī izvēle ir pietiekama. Un nē es neēsmu ar viņiem saistīts.![]()
Un plusiņš no manim armandoparts.lv
- ikey07
funkyasshit rakstīja:Vakar sanāca manīt ciprusa e38. Tur ir riktīgs dirsmatis. Klāt negāju, nepētīju, bet no 10m attāluma izskatījās kā ar rulli un grīdas krāsu nokrāsots. Kā tā gadijās Cipruss?
Viss tur ir kartiibaa

Ps.un uz manu semaku pashlaik kursh no 10 ballem izskataas uz 3,atskataas vairaak nekaa uz jusu puvekljiem.taa nav atmazka,bet dziives realitaate

ar kompatu pa brugji
Ir nu gan pačots rajonā. Fleksis ielaists atsperës, bling bling diski un atskatās? Wtf.
Pļūtī tālāk. 

Tu nu gan esi analfabētscipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Vakar sanāca manīt ciprusa e38. Tur ir riktīgs dirsmatis. Klāt negāju, nepētīju, bet no 10m attāluma izskatījās kā ar rulli un grīdas krāsu nokrāsots. Kā tā gadijās Cipruss?
Viss tur ir kartiibaatai kraasai pasai pa sevi nav jaspiid dirsmati
ar ruliiti tavu draudzeni ruleeju
atmazkas nav nekadas.mashinu slikti sagatavoju pirms krasoshanas
inforno vispar varetu sev atsukaat cetraapus
jums piss ka un kaadaa kraasaa man mashina kraasota?
Ps.un uz manu semaku pashlaik kursh no 10 ballem izskataas uz 3,atskataas vairaak nekaa uz jusu puvekljiem.taa nav atmazka,bet dziives realitaate

Esi parliecinats par fleksi atsperees???ja Tev butu vairak par calja smadzenem,Tu zinatu ka e39 un e38 iet konusveida atsperes un flaksis te nepalidzeetu.bet jus mani uzjautrinat 

ar kompatu pa brugji
Inferno rakstīja:Tu nu gan esi analfabētscipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Vakar sanāca manīt ciprusa e38. Tur ir riktīgs dirsmatis. Klāt negāju, nepētīju, bet no 10m attāluma izskatījās kā ar rulli un grīdas krāsu nokrāsots. Kā tā gadijās Cipruss?
Viss tur ir kartiibaatai kraasai pasai pa sevi nav jaspiid dirsmati
ar ruliiti tavu draudzeni ruleeju
atmazkas nav nekadas.mashinu slikti sagatavoju pirms krasoshanas
inforno vispar varetu sev atsukaat cetraapus
jums piss ka un kaadaa kraasaa man mashina kraasota?
Ps.un uz manu semaku pashlaik kursh no 10 ballem izskataas uz 3,atskataas vairaak nekaa uz jusu puvekljiem.taa nav atmazka,bet dziives realitaateUn tā nav atmazka, bet dzīves realitāte
Tava draudzene nesudzeejaas

ar kompatu pa brugji

Jā, viņai patika tādi kā Tu 

Cipruss, tev pašam dažas tavas atbildes nešķiet bērnišķīgas?cipruss18 rakstīja:
Tava draudzene nesudzeejaas
Njā... tìņa vecumā lkm iesprūdis, tie uzbraucieni vairāk uzjautrina par jebko citu 

Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru? 

ar kompatu pa brugji
Labi,piedodiet oligarhi.nakamreiz jums prashishu nopust mashinu 

ar kompatu pa brugji

Tici vai nē, bet e38 nav nekas apbrīnas vērts, ja tu to biji domājis... Protams ir drusku augstāka klase kā e36 bet nekādā gadījumā nekas TĀDS, lai tik ļoti uzsvērtu ka vari atļauties vairāk. Es varu atļauties arī f01, bet tas nenozīmē ka es viņu pirkšu un ka man nav labāku veidu kur investēt manu naudu.cipruss18 rakstīja:Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru?

F01 vispār ir labs veids kā NEnopirkt nekustamo īpašumu.ZzevsS rakstīja:Tici vai nē, bet e38 nav nekas apbrīnas vērts, ja tu to biji domājis... Protams ir drusku augstāka klase kā e36 bet nekādā gadījumā nekas TĀDS, lai tik ļoti uzsvērtu ka vari atļauties vairāk. Es varu atļauties arī f01, bet tas nenozīmē ka es viņu pirkšu un ka man nav labāku veidu kur investēt manu naudu.cipruss18 rakstīja:Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
ZzevsS rakstīja:Tici vai nē, bet e38 nav nekas apbrīnas vērts, ja tu to biji domājis... Protams ir drusku augstāka klase kā e36 bet nekādā gadījumā nekas TĀDS, lai tik ļoti uzsvērtu ka vari atļauties vairāk. Es varu atļauties arī f01, bet tas nenozīmē ka es viņu pirkšu un ka man nav labāku veidu kur investēt manu naudu.cipruss18 rakstīja:Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru?
Es nevienaa momentaa nesmu teicis,ka e38 ir kkas mega,lai gan ar e36 komforta zinjaa un detalju darguma zinjaa nevar salidzinaat.runa iet par to,ka cilveks,kursh braukaa ar nopistu sapuvushu zhurku,kko dirsis par manu krasojumu.ja,nav tuvu pat labam!Zevs lizingaa ari es varu f10 panjemt.mani uzjautrina interneta karalji

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1653
- 1654
- 1655
- 1656
- 1657
- …