Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

14 Apr 2016, 12:46

Kikaps rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
cipruss18 rakstīja:Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru? :D
Tici vai nē, bet e38 nav nekas apbrīnas vērts, ja tu to biji domājis... Protams ir drusku augstāka klase kā e36 bet nekādā gadījumā nekas TĀDS, lai tik ļoti uzsvērtu ka vari atļauties vairāk. Es varu atļauties arī f01, bet tas nenozīmē ka es viņu pirkšu un ka man nav labāku veidu kur investēt manu naudu.
F01 vispār ir labs veids kā NEnopirkt nekustamo īpašumu. :hahaha:
Par f01 cenu jau nekādu dižo nekustamo īpašumu nevar nopirkt, bet ideja tāda, ka ja tev pieder f01 tas nevienu uzreiz nepadara par baigo oligarhu. Un es nerunāju par līzingiem n'shit.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

14 Apr 2016, 12:46

Un tagad laikam visi apklusīs.. :giggle:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

14 Apr 2016, 12:52

es vispār to pontošanu nesaprotu :lol: Priekš kam Tev rādīt citiem, ka Tu vari vairāk samaksāt mēneša maksājumu Mogo kā viņi? :D Un pēc tam katru reizi, kad centrā jāatstāj auto, noskrūvēt spoguļus un aptīt ar pārtikas plēvi to...?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
ZzevsS

14 Apr 2016, 12:52

cipruss18 rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
cipruss18 rakstīja:Tadi kuriem ir sava dzive un var atljauties vairaak par iekostu burgeru? :D
Tici vai nē, bet e38 nav nekas apbrīnas vērts, ja tu to biji domājis... Protams ir drusku augstāka klase kā e36 bet nekādā gadījumā nekas TĀDS, lai tik ļoti uzsvērtu ka vari atļauties vairāk. Es varu atļauties arī f01, bet tas nenozīmē ka es viņu pirkšu un ka man nav labāku veidu kur investēt manu naudu.

Es nevienaa momentaa nesmu teicis,ka e38 ir kkas mega,lai gan ar e36 komforta zinjaa un detalju darguma zinjaa nevar salidzinaat.runa iet par to,ka cilveks,kursh braukaa ar nopistu sapuvushu zhurku,kko dirsis par manu krasojumu.ja,nav tuvu pat labam!Zevs lizingaa ari es varu f10 panjemt.mani uzjautrina interneta karalji :D bet ja kadam ir un bus jautajumi,atbildeshu sezonas atklashanaa katram induviduaali :D
Protams, ka e38 ir ērtāks, lielāks utt. bet jebkurā gadījumā tā nav apbrīnas vērta mašīna. Es vispār vairāk neredzu jēgu mašīnu pārkrāsošanām, manuprāt ja mašīnai prasās pēc pārkrāsošanas, tad tas dzelzis savu dzīvi jau ir nodzīvojis, un labāk viņu pārdot un paņemt citu, svaigāku vietā. Bet tās jau tikai manas domas. Katrs pats dara kā grib. Jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā ko katrs indivīds var vai nevar atļauties, mēs dzīvojam demokrātiskā valstī un katrs var izteikt savas domas par da jebko. Šajā gadījumā pieņemu ka cilvēkam ir savi iemesli kāpēc viņs uzskata ka tava automobīļa krāsojums nav pārāk labs. Un tas, ka viņam nav labāks automobīlis, neliedz viņam iespēju izteikt savas domas šajā sakarā!
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

14 Apr 2016, 12:53

Cipruss joprojām nesaprot, ka šeit visiem būtu pilnīgi vienalga ar kādu auto viņš brauc un cik labi/slikti tas ir nokrāsots, ja vien viņš pats nonstopā visus e36.lv lietotājus nenodirstu un nesauktu viņu auto par sapuvušām un nojātām miskastēm. Attieksme rada attieksmi.
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

14 Apr 2016, 12:56

Bet protams,ka neliedz utt,bet kritiku varetu izteikt kads,kuram kaut nedaudz sajega ir no kraasas pamatiem.la mes visi zinam,poliuretana kraasa pati par sevi ir mateta un man jau taa ir 3 lakas kartas virsuu.ja es varu atljauties un gribu,neredzu iemeslu kadelj vinju kaut 3x menesii neparkrasotu
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

14 Apr 2016, 13:21

man pa lielam viss vienalga un nav nekāda darīšana gar citu auto, bet nafigam krāsoji sabuktētu :gigigi:

p.s - aizstāvēš bik e38... uzturēšanā nav nekāds kocmoc, komforta ziņā ne grama na sūdīgāks par e65 ( proti ja nav kāda gaternieka īpašumā).. priekš sava svara ja ar čipu tad ir pat ļoti ok dinamika .. un izskatās noteikti labāk par e65 vismaz uz priekšējā paneļa nav piesipts brusa gabals klāt un nosaukts par koka līsti :emo: varu pielīdzināt ar F10 komforta un vizuālajā ziņā.. bet tā kā F10 uzturēt nevaru tāpēc labāk braukšu ar atdzīvinātu semaku, nekā pliku E60 / E65 .. :nepietika_kondiķim_un_el_logiem: :emo:
Pēdējais labojis Fashion - 14 Apr 2016, 13:27, kopā labots 1 reizi.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
udensvirs22
Ziņojumi: 194
Pievienojies: 12 Sep 2014, 00:17
Braucu ar: 320i Coupe

14 Apr 2016, 13:24

cipruss18 rakstīja:Bet protams,ka neliedz utt,bet kritiku varetu izteikt kads,kuram kaut nedaudz sajega ir no kraasas pamatiem.la mes visi zinam,poliuretana kraasa pati par sevi ir mateta un man jau taa ir 3 lakas kartas virsuu.ja es varu atljauties un gribu,neredzu iemeslu kadelj vinju kaut 3x menesii neparkrasotu
Kas par cepienu??? :hahaha:
1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

14 Apr 2016, 14:07

Viņš laikam apvainojās, kad pateicu, ka viņa semaks izskatās sūdīgi nokrāsots. Viss tur esot stīgā, bet es esmu nabags un braucu ar sapuvušu žurku. :D
Dodu 99.9%, ka viņam pat nav nojausmas ar kādu mašīnu es braucu, kur nu vēl runāt par tās stāvokli un manu finansiālo stāvokli. :D :D
Kad varēsi atļauties 750i, nevis 730d, varbūt varēsi citus saukt par nabagiem un lohiem. Kaut 740i iepērc un pavizinies bez nosa.
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Reputācija: 16

14 Apr 2016, 14:19

Fashion rakstīja:
p.s - aizstāvēš bik e38... uzturēšanā nav nekāds kocmoc, komforta ziņā ne grama na sūdīgāks par e65
Ja jūs vēl to e38 liktu uz pareizā getaway setupa diskiem/riepām, vot tad tur būtu komforts un hadenes ilgmūžība :super: e38 riteņa ārējais diametrs vispār ir mega :super: lielāks kā e32/e39, tas jau vien ko dod, tiesa gan Ciprusam beigās sanāca mazāks kā e36 :lol:
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

14 Apr 2016, 14:23

funkyasshit rakstīja:Viņš laikam apvainojās, kad pateicu, ka viņa semaks izskatās sūdīgi nokrāsots. Viss tur esot stīgā, bet es esmu nabags un braucu ar sapuvušu žurku. :D
Dodu 99.9%, ka viņam pat nav nojausmas ar kādu mašīnu es braucu, kur nu vēl runāt par tās stāvokli un manu finansiālo stāvokli. :D :D
Kad varēsi atļauties 750i, nevis 730d, varbūt varēsi citus saukt par nabagiem un lohiem. Kaut 740i iepērc un pavizinies bez nosa.

Tu esi aksts :D tu vari kaut ar pirkstu sev pa dirsu izbraukt,man pohuj.un nevienaa momentaa nesmu teicis ka man ir ahujenijs krasojums.tadelj tiek gatavots uz parkrasoshanu.sabuktetu kraasoju jo gaidiju uz apdrosinasanu,tas arii viss.
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Kikaps

14 Apr 2016, 14:27

Fashion rakstīja:man pa lielam viss vienalga un nav nekāda darīšana gar citu auto, bet nafigam krāsoji sabuktētu :gigigi:

p.s - aizstāvēš bik e38... uzturēšanā nav nekāds kocmoc, komforta ziņā ne grama na sūdīgāks par e65 ( proti ja nav kāda gaternieka īpašumā).. priekš sava svara ja ar čipu tad ir pat ļoti ok dinamika .. un izskatās noteikti labāk par e65 vismaz uz priekšējā paneļa nav piesipts brusa gabals klāt un nosaukts par koka līsti :emo: varu pielīdzināt ar F10 komforta un vizuālajā ziņā.. bet tā kā F10 uzturēt nevaru tāpēc labāk braukšu ar atdzīvinātu semaku, nekā pliku E60 / E65 .. :nepietika_kondiķim_un_el_logiem: :emo:
Jā un atjaunots e36 arī ir labāks par e46 un pielīdzināms e90. Nu kas Tu jocīgs esi? E65 vienmēr būs ērtāks (piezīme - man riebjas kā viņš izskatās), klusāks, plašāks un visādi citādi pārāks par e38. Laikam tikai nopisteņos esat sēdējuši. Un e38 = F10... Aizej, izgulies, lūdzu!

Profila bilde
udensvirs22
Ziņojumi: 194
Pievienojies: 12 Sep 2014, 00:17
Braucu ar: 320i Coupe

14 Apr 2016, 14:29

cipruss18 rakstīja:
funkyasshit rakstīja:Viņš laikam apvainojās, kad pateicu, ka viņa semaks izskatās sūdīgi nokrāsots. Viss tur esot stīgā, bet es esmu nabags un braucu ar sapuvušu žurku. :D

Tu esi aksts :D tu vari kaut ar pirkstu sev pa dirsu izbraukt,man pohuj.un nevienaa momentaa nesmu teicis ka man ir ahujenijs krasojums.tadelj tiek gatavots uz parkrasoshanu.sabuktetu kraasoju jo gaidiju uz apdrosinasanu,tas arii viss.
Uzdirsiens par krāsojumu????Nēsmu redzējis kura tur semaku bet vienmēr būs kāds kas ko pateiks-ieteiks-noliks.Tas tak normāli
1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway
Reputācija: 1

14 Apr 2016, 15:57

cipruss18 rakstīja:

Muzigas atmaskas. Man jau dzeki nopetija tavus krasotaja darbus pat veco krasu nesamate kur veel spakteleshana un grunts . Vnk uz vecas krasas cita krasa kura pec 2 men sak lekt most. Un Tu vel Te lecies ka tev viss IR labaks un kvalitativaks.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

14 Apr 2016, 16:05

Tā kā bērnu dārzs :D vai tad katrs nedara pēc saviem ieskatiem un iespējām? Palasot,te jau kritika drīz būs zem robežām :super: :D
Profila bilde
Kikaps

14 Apr 2016, 16:10

Ramyreza šopā tas dtm difuzors aizmugurē izskatītos labi, ja oem difuzors nebūtu tur palicis, drīzāk tā vieta aizpildīta. Savādāk tā baigi... jocīgi izskatās! :sad:

Profila bilde
ZzevsS

14 Apr 2016, 16:33

Kāds negrib no manis par 10 Eiro savākt trīs aizmugurējos stock bamperus?
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Reputācija: 16

14 Apr 2016, 16:36

Kikaps rakstīja:Ramyreza šopā tas dtm difuzors aizmugurē izskatītos labi, ja oem difuzors nebūtu tur palicis, drīzāk tā vieta aizpildīta. Savādāk tā baigi... jocīgi izskatās! :sad:
Priekšējais GTR jau ir diezgan crazy priekš ielas auto, bet aizmugrējais imho piedienās kkādam VNL/time attack spec e36, kas dzīvo tikai trasē :rolleyes:
Kā piem šim https://www.youtube.com/watch?v=DcA7Wq6rNho&t=7m12s
Profila bilde
Kikaps

14 Apr 2016, 16:40

Nē, es ne par to, cik OTT viņš ir vai nav, es par to, ka žēl, ka tas oem M difuzors tur nav aizvietots ar līdzīga stila konstrukciju... Vai arī tā šķiet tikai man?

Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

14 Apr 2016, 16:41

Kikaps rakstīja:
Fashion rakstīja:man pa lielam viss vienalga un nav nekāda darīšana gar citu auto, bet nafigam krāsoji sabuktētu :gigigi:

Jā un atjaunots e36 arī ir labāks par e46 un pielīdzināms e90. Nu kas Tu jocīgs esi? E65 vienmēr būs ērtāks (piezīme - man riebjas kā viņš izskatās), klusāks, plašāks un visādi citādi pārāks par e38. Laikam tikai nopisteņos esat sēdējuši. Un e38 = F10... Aizej, izgulies, lūdzu!
kas tieši tur ērtāks tas ka tur līdz kondiķim jāstiepjas kad ērti iesēdies esi, vai tas ka panelī brusa gabals iemontēts, vai tas wanna bī dīvāns edišen rokubalsts pa pus salonu? klusāks? - kas tieši? man piemēram nekas negrab salonā un arī ir klusums.. hadene klusāka? izpūtējs? protams nevar aizmirst ka nopirkts e65 ir "tik veiksmīgs pirkums" dīvaini ka kopā ar auto nenāk līdzi personīgais elektriķis kurš katrus 10km dzēš pa 10 kļūdām :emo: mūžīgu problēmu auto kuru ... vienīgais ko ES ņemtu semaka vietā ir F10, jā, jo viss pārējais ir ar problēmām un bez dizaina.. un jā sterils e36 ir labāks par e46, vismaz dizaina ziņa noteikti.. un tu gribi teikt ka iekš e90 ir komforts kocmocā vnk? :lol: nesmīdini, tik dēļ svaiga motora tas tiek uzskatīta par lavu auto un dizains ir tikai kupejai, pārējais ir hvz kas tas ir. e60 labāk laikam neapspriedīsim savi kāši+ viss kas plīst iekš e65.. pačeko detaļu topiku powerā un paskaties cik cītīgi visi meklē e69/65 blokus, cicus, u.c $#dus..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats: