Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- …
- 679
- chevron_right

vakar arī redzēti un satikti daudz kadri no e36.lv 

Pirms vanšu tilta no pārdaugavas puses palaista žurka ar sačakarētu vienu lampu aizmugurē, pasveicināts ar avareikām un saņemts sveiciens ar tālajiem. Nenormāli smuka žurciņa bija, biju ar drauga apskādēto kupeju, kurš tas bija?

Satikts pie statoil(kurš tiesi nepateikšu rīga
) patriks un anetite 

Tiko Bauskā redzēts dzeltens sedans laikam ar Mpaku priekšā vismaz. Uzmirkšķināja man. Varbūt kāds no šejieniešiem?

Balcers bukultu ielas teritorijā.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

vēl kādu neredzēji?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

vakar ap pus 12 uz siguldas sosejas kāds panesās garām ar melnu e36 sveicināja?Kurš?Bijām zaļš un zils e36 ceļa malā. 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Vakar Smiltenes trasē redzēts zils e36 uz st32 ar baloniem un e36 uzlīmēm

šodien ap 16:00 redzeta oranža kuriņa , jurmala pie Livu akvaparka

palsedjaneks rakstīja:Vakar Smiltenes trasē redzēts zils e36 uz st32 ar baloniem un e36 uzlīmēm

Pabraukāts ar blondaaa, redzēts laikam hazarda bembis, un vēl daži auto pīpināja un pamāja
Cabooom
Ja ir gan. SlipetajsRūgtais rakstīja:Tiko Bauskā redzēts dzeltens sedans laikam ar Mpaku priekšā vismaz. Uzmirkšķināja man. Varbūt kāds no šejieniešiem?

Tikko redzēju sudrabotu kupeju spices stāvietā at 18:00, skanēja smuki.
- ikey07
sodien Cēsīs pie lukoil ap 13tiem redzeta avusblau kuutinja ar throwing staariem, skaista! 

Nu jaa man jau nr pagaidam ir UV4 un tagat loga ir uzlime e36.lv :) bet nu vienigi nesanaca taisni viena puse uzlimet :d
[/b]
[/b]
Johnny rakstīja:Ap 5 no rīta pie Nacionālās Bibliotēkas krustojuma ar Mūkusalas ielu sudrabota kupeja ar vnz VH-4 (sākumā jau noturēju par kristapsk94, bet cits) vienkārši ieripoja krustojumā un aizbrauca tālāk pa košu sarkano.
Paldies, ka vismaz piebremzēji un pārliecinājies par drošību...
Pie Koijotiem sasveicināts ar Castrollu, kurš atrādija maniem norvēģiem vienu mazo burnoutu![]()

yes,yesunider rakstīja:Pabraukāts ar blondaaa, redzēts laikam hazarda bembis, un vēl daži auto pīpināja un pamāja

arī manīts hazarda bembis - man jau tie diski baig patīk

Tikko redzets Dogma nodarbojamies ar rita rosmi uz braslas ielas!
Gatavojies maratonam?
Gatavojies maratonam?

Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Jā, biju es... tikai vakarā vairs nebij zils bet smilšu krāsā...možais rakstīja:palsedjaneks rakstīja:Vakar Smiltenes trasē redzēts zils e36 uz st32 ar baloniem un e36 uzlīmēmiespejams..

Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

Ui, nē, tikai morāli atbalstu tos, kuri gatavojasAnetiiitte rakstīja:Tikko redzets Dogma nodarbojamies ar rita rosmi uz braslas ielas!
Gatavojies maratonam?

nesen manīts Dj_zii pie pērnavas ielas grosa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169