Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- …
- 292
- chevron_right

Kpc izdomaaji pirkt jaunas , deeļ perfektiem stikliem ? Kaadas firmas panjeemi ? jaa un cik $ ?

jep del jauniem stikliem (ieksa bus jauni engelacis) un pagriezienu stiprinajumiem (vecie nolauzti), jo luktura aizmugure paliks no ZKW lukturiem (bus krusti lukturos) un vel nemu del ta lai butu velviens lukturu komplekts prieks TA (bez rinkiem , krustiem,xenoniem u.t.t ,
nemu Depo, abus pa 60ls panemu
sesdien vel jaizskrien pakal jauniem prieksejiem smoked pagriezieniem
nemu Depo, abus pa 60ls panemu
sesdien vel jaizskrien pakal jauniem prieksejiem smoked pagriezieniem

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Depo priekshas derees zkw aizmugureem ?
Kam tu krustus dosi likt iekshaa ? Es kaa no Dogmas nopirku vinjus neesmu veel ielicis ,laikam kameer lukturi aaraa buus kaadam jaadod ielikt !
P.s
Ja kas Smoked pagriezieni pie Spares 10ls , bet vecis atdeva pa 9ls iisti nemaz vinjam to neprasiju
Kam tu krustus dosi likt iekshaa ? Es kaa no Dogmas nopirku vinjus neesmu veel ielicis ,laikam kameer lukturi aaraa buus kaadam jaadod ielikt !
P.s
Ja kas Smoked pagriezieni pie Spares 10ls , bet vecis atdeva pa 9ls iisti nemaz vinjam to neprasiju

kur spares atrodas? varbutas kada majaslapa viniem ir?
domaju ka vajdzetu deret bez problemam
krustus - nezinu arii jameklee kurs ieliks, varbutas arii pats meiginasu ielitk, bet nav man ta sasodita urbja
domaju ka vajdzetu deret bez problemam

krustus - nezinu arii jameklee kurs ieliks, varbutas arii pats meiginasu ielitk, bet nav man ta sasodita urbja

Labas cenas.
Labas cenas.

Cik painteresējos, tad Depo lukturi ir uz ZKW bāzes.

Uz K.Ulmaņa gatves zini kur ir viesniica / boulings Spaare vai Spaariite ? Tas sanaak braucot jurmalas virzienaa paari Liepajas ielas krustojumam aiz nestes !KLAVINS rakstīja:kur spares atrodas? varbutas kada majaslapa viniem ir?
brauc aiz nestes gar to viesniicu taisni tur buus garaazhas - ieei tajaa teritorijaa ,otrajaa rindaa vienaa garazhaa ir veikals

aaaa , tad zinu
paldies
nezini , sesdienas ari strada ?

nezini , sesdienas ari strada ?
Labas cenas.
Labas cenas.

To gan nezinaashu !
Uzjautaa pie reizes cik pie vinja Depo lukturi maksaa !
Uzjautaa pie reizes cik pie vinja Depo lukturi maksaa !

vakar paardevu savu melno kuutinju 

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Tev veicaas ar kuutinju tirgoshanu
Ir padomaa mekleet citu kūtiņu ?

megatrons rakstīja:vakar paardevu savu melno kuutinju

jau?
Es pat kārtīgi nebiju to aplūkojis!

pirkshu un tirgoshu kameer atradiishu sev piemeerotu un tikai tdsuBuKTOP rakstīja:Tev veicaas ar kuutinju tirgoshanu![]()
vis tuvaak piemeerotaakaa bija tev paardotaa

riit brauks savaakt tikai, bet rokas nauda jau sanjemtaerda rakstīja:megatrons rakstīja:vakar paardevu savu melno kuutinju![]()
jau?
Es pat kārtīgi nebiju to aplūkojis!

pa cik atdevi melno kūtiņu?

2300euro 

Vakardien nomainīta eļļa motorītim un šodien iepirkti LV karodziņi svinīgākiem izbraucieniem 

beidzot pa ilgiem laikiem biju auto mazgātuvē, bet pēc vakara izbraukuma viss mazgājums gandrīz vējā 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
iegādāti miglinieki un štekeri arī sadabūti. tagad pie siltāka laika jāliek tik virsū būs :)

Tikko piedarbināju, pēc pāris mēnešu pārtraukuma :vasara: 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Pēdējo 3 dienu laikā izjaukts un salikts viss salons, šorīt izsists miglinieks 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167