Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1663
- 1664
- 1665
- 1666
- 1667
- …
- 2228
- chevron_right

Tad jau nedabūsi nr.TomSkarsts rakstīja:Tikai problēma, ka arhīvā arī tā sludinājuma navmāriņš rakstīja:Tur kaut kā varēja aizsūtīt sms un tev atsūta tel. nr. no tā sludinājuma. Pāris reizes arī vajadzēja izmantot to iespēju.TomSkarsts rakstīja:SS ir iespēja tikt pie sludinājuma kontaktiem, ja sludinājums vakar vēl bija bet šodien nav? Nezinu vai diskus pārdeva vai izņēma slud. Skumīgi, ja nokavēju...
Edit: tiku arhīvā, bet neredzu tāpat. Maybe kādam ir kāda info?Slēpts saturs: ParādītMan laikam LLP

Ir iespējams kaut kā noteikt cilvēku caur telefon nr? Jau gadu un pāris mēnešus neliek mierā draudzeni, visu laiku sūta visādas jebanutās sms, bet piezvanīt nevar , ienākošie slēgti.Vienkārši ļoti gribas noskaidrot kas ir otrā pusē, Ja nu kāds var kko palīdzēt tad pm man, protams parādā nepalikšu. 

Policija?moofaka rakstīja:Ir iespējams kaut kā noteikt cilvēku caur telefon nr? Jau gadu un pāris mēnešus neliek mierā draudzeni, visu laiku sūta visādas jebanutās sms, bet piezvanīt nevar , ienākošie slēgti.Vienkārši ļoti gribas noskaidrot kas ir otrā pusē, Ja nu kāds var kko palīdzēt tad pm man, protams parādā nepalikšu.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

viņiem tak pohujKikaps rakstīja:Policija?moofaka rakstīja:Ir iespējams kaut kā noteikt cilvēku caur telefon nr? Jau gadu un pāris mēnešus neliek mierā draudzeni, visu laiku sūta visādas jebanutās sms, bet piezvanīt nevar , ienākošie slēgti.Vienkārši ļoti gribas noskaidrot kas ir otrā pusē, Ja nu kāds var kko palīdzēt tad pm man, protams parādā nepalikšu.

Tikai un vienīgi Policija. Viņiem ir jāpieņem iesniegums par miera traucēšanu...Kikaps rakstīja:Policija?moofaka rakstīja:Ir iespējams kaut kā noteikt cilvēku caur telefon nr? Jau gadu un pāris mēnešus neliek mierā draudzeni, visu laiku sūta visādas jebanutās sms, bet piezvanīt nevar , ienākošie slēgti.Vienkārši ļoti gribas noskaidrot kas ir otrā pusē, Ja nu kāds var kko palīdzēt tad pm man, protams parādā nepalikšu.

bestbmw kompaktu pārdevi?

zzzeeevvvvsssss savāksi tās fāres.ZzevsS rakstīja:bestbmw kompaktu pārdevi?
P.S. Labrīt visiem

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Tās kuras tu par kosmosu tirgo?udensvirs22 rakstīja:zzzeeevvvvsssss savāksi tās fāres.ZzevsS rakstīja:bestbmw kompaktu pārdevi?
P.S. Labrīt visiem

varētu iziet nomazgāt auto,bet nevar saprast vai jēga 

++++ markskise par kompakta bamperi (detaļu pārdot tofikā). Visu laiku domāju, ka izskatās dikti līdzīgs oem kompakta aizmugurējam ne-M bamperim 

Kikap, tu labāk pasaki kāpēc man mersis ēd padsmit litrus uz soķi,kamēr tavējais ēd mazāk,bet ir lielāks? 

Braukt jāmākĢirts rakstīja:Kikap, tu labāk pasaki kāpēc man mersis ēd padsmit litrus uz soķi,kamēr tavējais ēd mazāk,bet ir lielāks?

Jo tas mersis ir vecs kā pasaule ???

Tas sport n winter tur kaut ko maina?
es paspaidiju,pagāzēju,hvz iet labi abos variantos,esmu pārsteigts,ka 2,0 automāts iet tik labi,krč varbūt tāpēc arī rij
Kā vecs,1997. gada,pēc e30 liekas kā tikko no salona

Nu tas ne-sport negriež dzinēju tik tālu, ja nebrauc dragreisā.Ģirts rakstīja:Tas sport n winter tur kaut ko maina?es paspaidiju,pagāzēju,hvz iet labi abos variantos,esmu pārsteigts,ka 2,0 automāts iet tik labi,krč varbūt tāpēc arī rij
![]()
Man ir oem 205k km uz tāfeles.

Bet yes, tas 2.0 neturbo benzīns automāts iet dikti labi priekš tilpuma, cilindru skaita & jaudas uz papīra.

ķipa 136zirgi sanāk,reāli labāk par manu tricāru iet
šķērsām arī salikām,tikai laikam toreiz tā nedarīšu 

es to lielo govi arī pamēģināju saliktĢirts rakstīja:ķipa 136zirgi sanāk,reāli labāk par manu tricāru ietšķērsām arī salikām,tikai laikam toreiz tā nedarīšu

Preizi,tā nav mašīna,kas domāta sīkajiem apmales un barģūras šķūrēt 

enīvei, uzliec NOS un brauc lētāk kā autobussĢirts rakstīja:Preizi,tā nav mašīna,kas domāta sīkajiem apmales un barģūras šķūrēt

Danuna..,es labāk sākšu mierīgi braukt,varbūt,vai arī likšu 2.8 iekšā
Tev bremžu aizsargs kreisās puses nemētājas?Nevienam nav visi nopvuši,jaunu likt negribu(nahera tomātam to stāvbremzi) ,beigās laikam no žurkas nāksies likt,tādi hlami vismaz man mētājas garažā 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1663
- 1664
- 1665
- 1666
- 1667
- …
- 2228