Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1672
- 1673
- 1674
- 1675
- 1676
- …
- 2228
- chevron_right

Da ko te brinities vispār, ne velti te pat isti vairak ne rakstu ne komenteju, tautu neuzjautrinu, jo tā apt viss tiks padzēst.cipruss18 rakstīja:Blje Dogma Tu esi labs![]()
Cik atceros,ka man topikaa kakaaja 60lpp garumaa,nebiji tik bravuuriigs un nesutiji nahuj nevienu!
Klauns ne klauns,bet vismaz dirsaa uz vedera neshljucu

Pēc 1998 viņus deva nahaļavu.VAZeliins rakstīja:Nez, man ir 1997. gada un čomam uz 94. arī ir exclusive edition.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Hvz, 1999. gada un navKikaps rakstīja:Pēc 1998 viņus deva nahaļavu.VAZeliins rakstīja:Nez, man ir 1997. gada un čomam uz 94. arī ir exclusive edition.

UNBMW Germany offered several discounted, American-style, option bundles on the E36 in its last year or two of production to prevent its successor from stealing all its sales. I believe they were the Comfort, Exclusive and Sport packets
Exclusive paka:
bet ne visiem ir čigānpaka (chrome door sill trim strips).automatic air-recirculation (AUC)
white turn signals
chrome door sill trim strips
rear electric windows
remote control locking
velour foot mats
automatic air conditioning (IHKA),
self-dimming interior mirror and interior light package,
metallic paint
leather-covered steering wheel, shift knob and parking brake
alloy wheels BMW Styling II
leather Montana upholstery
BMW reverse RDS radio
seat heaters for driver and passenger.

Šo nemaz nezināju!
Varbūt ir vairāk informācijas par pārējām divām pakām (Comfort un Sport)?

Nezinu, jāgūglē :)GatisB. rakstīja:Šo nemaz nezināju!![]()
Sporta pakā ir viss gandrīz kā Mkā. 
Kjip paka, piekare utt, kā arī Mtech stūre.

Nezinu, tur jau tā problēma. Saslēdzu radio frekvenci, bet nekas neskan.ZzevsS rakstīja:Kas tad viņam var nesaslēgties?Broņa rakstīja:Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?

Broņa rakstīja:Nezinu, tur jau tā problēma. Saslēdzu radio frekvenci, bet nekas neskan.ZzevsS rakstīja:Kas tad viņam var nesaslēgties?Broņa rakstīja:Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?
maģi uz FM uzliki?

bet, ja nopietni, es nezinu, kas tur vispār var nesaslēgties. Modulātors gan jau vienkārši brāķis.

Tas jau skaidrs! Vairāk interesēja uzzināt konkrētas lietas un sīkumus. JāpagooglēVAZeliins rakstīja:Sporta pakā ir viss gandrīz kā Mkā.

Interesanti, plusiņš par infoKikaps rakstīja:UNBMW Germany offered several discounted, American-style, option bundles on the E36 in its last year or two of production to prevent its successor from stealing all its sales. I believe they were the Comfort, Exclusive and Sport packets
Exclusive paka:bet ne visiem ir čigānpaka (chrome door sill trim strips).automatic air-recirculation (AUC)
white turn signals
chrome door sill trim strips
rear electric windows
remote control locking
velour foot mats
automatic air conditioning (IHKA),
self-dimming interior mirror and interior light package,
metallic paint
leather-covered steering wheel, shift knob and parking brake
alloy wheels BMW Styling II
leather Montana upholstery
BMW reverse RDS radio
seat heaters for driver and passenger.

Labi ka nekas nav nolasīts, pat door still trim strips.

Tiem kam vajag miglas rāmīšus!
P.S Nav mans sludeklis.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... hjxlb.html
P.S Nav mans sludeklis.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... hjxlb.html

Es galīgi nesaprotu šo latviešu aprobežoto mentalitāti un gaumes lietas. kapēc jānorej mašīnas kurām nav oem krāsa vai mpaka uz style 5 ? Cik daudzi paralēli šim latviešu e36 forumam seko līdzi kas notiek ārzemju forumos? Tač vairumam interesantāk ir skatīties kā paņem drotus un uztaisa par kaut ko interesantu un stanco vai slīpē apkārt neliekoties ne zinis. Tas pats Violetais Crelix aparāts, nu un kas ka pagātne, kā jau kurai tačkai, bet nu pieliekot minimāli roku izskatītos zjbsj, ,sēdinājums, diski ,moš vēl šis tas un būtu bomba. visnotaļ interesentāk nekā pusei foruma lietotāju auto. Tepat netālu UK džeki tā pieduras uz tiem 36tajiem un nujau arī 46tajiem,prieks skatīties. Tas pats Missileworks facebook lapa šķiet kā labs source kur čekot ko notiek. E36 pasaulē ir daudz kā cita vēl ne tik style 5 un mpaka.Nav interesanti vairs

Ja cilvēks pasaka "man po*uj stāvoklis, krāmēšu ar missile" kāds kko saka? Nop.Ričards Kočkers rakstīja:Es galīgi nesaprotu šo latviešu aprobežoto mentalitāti un gaumes lietas. kapēc jānorej mašīnas kurām nav oem krāsa vai mpaka uz style 5 ? Cik daudzi paralēli šim latviešu e36 forumam seko līdzi kas notiek ārzemju forumos? Tač vairumam interesantāk ir skatīties kā paņem drotus un uztaisa par kaut ko interesantu un stanco vai slīpē apkārt neliekoties ne zinis. Tas pats Violetais Crelix aparāts, nu un kas ka pagātne, kā jau kurai tačkai, bet nu pieliekot minimāli roku izskatītos zjbsj, ,sēdinājums, diski ,moš vēl šis tas un būtu bomba. visnotaļ interesentāk nekā pusei foruma lietotāju auto. Tepat netālu UK džeki tā pieduras uz tiem 36tajiem un nujau arī 46tajiem,prieks skatīties. Tas pats Missileworks facebook lapa šķiet kā labs source kur čekot ko notiek. E36 pasaulē ir daudz kā cita vēl ne tik style 5 un mpaka.Nav interesanti vairs
Ja cilvēks nopērk missile un saka "vedīšu kārtībā" un ir piķis tam, tad protams iesaka iekrāt un paņemt solīdu. Makes sense for me.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Viss ir normāli, ka vairumam patīk viens. Un patīk jau vairumam, jo tas vienkārši izskatās labi. 
Man arī patīk kā izskatās pulēts plaukts, bet savus diskus norkāsoju visus vienā krāsā, tikai, lai nebūtu kā citiem. Var jau pieiet ar tādu pieeju, bet reizēm "vismaz nav kā citiem" tiek lietots vienkārši kā iemesls, lai attaisnotu savu gateri, kas pašam patīk, bet no citiem neko pozitīvu nevar saklausīt.
M pakai nav ne vainas, bet, labprāt, redzētu arī vairāk Aerodynamics pakas.

Man arī patīk kā izskatās pulēts plaukts, bet savus diskus norkāsoju visus vienā krāsā, tikai, lai nebūtu kā citiem. Var jau pieiet ar tādu pieeju, bet reizēm "vismaz nav kā citiem" tiek lietots vienkārši kā iemesls, lai attaisnotu savu gateri, kas pašam patīk, bet no citiem neko pozitīvu nevar saklausīt.

M pakai nav ne vainas, bet, labprāt, redzētu arī vairāk Aerodynamics pakas.

Tur mazliet roku pielikt ir maigi teikts, krāsa jau lec nost, lai sataisītu daudz maz ok stāvoklī, visi 2k € jāieliek.Ričards Kočkers rakstīja:Es galīgi nesaprotu šo latviešu aprobežoto mentalitāti un gaumes lietas. kapēc jānorej mašīnas kurām nav oem krāsa vai mpaka uz style 5 ? Cik daudzi paralēli šim latviešu e36 forumam seko līdzi kas notiek ārzemju forumos? Tač vairumam interesantāk ir skatīties kā paņem drotus un uztaisa par kaut ko interesantu un stanco vai slīpē apkārt neliekoties ne zinis. Tas pats Violetais Crelix aparāts, nu un kas ka pagātne, kā jau kurai tačkai, bet nu pieliekot minimāli roku izskatītos zjbsj, ,sēdinājums, diski ,moš vēl šis tas un būtu bomba. visnotaļ interesentāk nekā pusei foruma lietotāju auto. Tepat netālu UK džeki tā pieduras uz tiem 36tajiem un nujau arī 46tajiem,prieks skatīties. Tas pats Missileworks facebook lapa šķiet kā labs source kur čekot ko notiek. E36 pasaulē ir daudz kā cita vēl ne tik style 5 un mpaka.Nav interesanti vairs

@Ričards Kočkers es to pašu meiģināju ieskaidrot 3-4 gadi atpakaļ un nekas nav mainījies.
Ņemot vērā šī foruma konservētāji šaubos ka vispār kas mainīsies.
Ņemot vērā šī foruma konservētāji šaubos ka vispār kas mainīsies.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

@rob tas pie kājas pat tas var izskatīties labi uZ kopējā fona. Tāpat arī rētas kā buktes no walltapiem utt

Ja jau tas ir mēsls tad kāpēc tev viņš vispār ir vajadzīgs.zurkae36 rakstīja:Šodien pēc iespējas tuvāk Siguldai m43b16 kluci un pēc iespējas lētāk kosmonautus kas par to mēslu grib pus 2.0vertibu nepiedavat. Par pliku kluci samaksasu 25euro maksimums un ja ar visu apkari tad 40euro jo nu vairāk viņam nau vērtības.
Labs pārlasīts m43b16 būs 100x labāks par random m50.

Jo viņš nopirka žurku ar sapistu 1.6Rob rakstīja:Ja jau tas ir mēsls tad kāpēc tev viņš vispār ir vajadzīgs.zurkae36 rakstīja:Šodien pēc iespējas tuvāk Siguldai m43b16 kluci un pēc iespējas lētāk kosmonautus kas par to mēslu grib pus 2.0vertibu nepiedavat. Par pliku kluci samaksasu 25euro maksimums un ja ar visu apkari tad 40euro jo nu vairāk viņam nau vērtības.
Labs pārlasīts m43b16 būs 100x labāks par random m50.

Pēdējais labojis ZzevsS - 23 Apr 2016, 11:27, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1672
- 1673
- 1674
- 1675
- 1676
- …
- 2228