Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1674
- 1675
- 1676
- 1677
- 1678
- …
- 2228
- chevron_right

tas, ka easy atrast neko man nemaina. Būtu labi zināt aptuveni vietu, braucot pa bauskas ielu un griežoties uz csdd stavvietu, kā no turienes tikt?riebeklis rakstīja:Easy atrast, maksa 5 eur, nesen reguleju.omglsr rakstīja:Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ?

Pa labi iekšā tieši turpat, pa kurieni brauc ārā no apskates.omglsr rakstīja:tas, ka easy atrast neko man nemaina. Būtu labi zināt aptuveni vietu, braucot pa bauskas ielu un griežoties uz csdd stavvietu, kā no turienes tikt?riebeklis rakstīja:Easy atrast, maksa 5 eur, nesen reguleju.omglsr rakstīja:Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ?

Tajā ēkā kur numuru salīdzināšana, bet brauc nevis uz numuru salīdzināšanu bet griezies aiz ēkas uzreiz pa labi. Tur uzreiz būs serviss.omglsr rakstīja:tas, ka easy atrast neko man nemaina. Būtu labi zināt aptuveni vietu, braucot pa bauskas ielu un griežoties uz csdd stavvietu, kā no turienes tikt?riebeklis rakstīja:Easy atrast, maksa 5 eur, nesen reguleju.omglsr rakstīja:Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ?

Paldies.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ir zināms kādi remontdarbi notiks uz A6? No Ogres līdz Lielvārdei saliktas apklātas zīmes. Lai gan, asfalts nav nemaz tik slikts.

Gan jau ka trubas mainīs, par cik asfalts ir labs, LatvijaRob rakstīja:Ir zināms kādi remontdarbi notiks uz A6? No Ogres līdz Lielvārdei saliktas apklātas zīmes. Lai gan, asfalts nav nemaz tik slikts.

- ikey07

Šaubos, trubas un vadus laida gar ceļa malu,pagājušo un aizpagājušo gadu no Ogres uz Ciemupi rakās. Man tāda aizdoma, ka nāk garantijas laiks par eiropas naudiņām liktajam ceļam, kad mainīs virskārtu, nekas cits nenāk prātā. Viss jau būtu labi, bet dažkārt tas šķiet jocīgi.ikey07 rakstīja:Gan jau ka trubas mainīs, par cik asfalts ir labs, LatvijaRob rakstīja:Ir zināms kādi remontdarbi notiks uz A6? No Ogres līdz Lielvārdei saliktas apklātas zīmes. Lai gan, asfalts nav nemaz tik slikts.
No Lielvārdes līdz Dzelmēm gan smuks ceļš, atļaušos teikt, ka tās pats kā pa Igauniju braucot.

90%, ka informatīvas zīmes par to, ka Ķeguma HES uz laiku slēgts.Rob rakstīja:Ir zināms kādi remontdarbi notiks uz A6? No Ogres līdz Lielvārdei saliktas apklātas zīmes. Lai gan, asfalts nav nemaz tik slikts.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ir kadam userim no foruma 316/318ti kompakts ,kas parbuvets uz M50?

Arī. lai gan to jau sen ziņās izlasīju, bet jā, tad jau visdrīzāk par to būs tās zīmes, tur gan noteiktos laikos varēs braukt pāri, un remontēs gan ilgi, visu vasaru.Linda rakstīja:90%, ka informatīvas zīmes par to, ka Ķeguma HES uz laiku slēgts.Rob rakstīja:Ir zināms kādi remontdarbi notiks uz A6? No Ogres līdz Lielvārdei saliktas apklātas zīmes. Lai gan, asfalts nav nemaz tik slikts.

Man ir pārbūvēts. ~2 dienu jautājums un viss ir kārtībā.
Vajag kāda viedokli par HSD Monopro vs Dualtech. Ir vērts piemest Monopro vai to tā nejūt lietojot mašīnu daily basis, nevis hardcore trasē rullējot?
Vienīgais mīnuss priekš ikdienas ko redzu ir tas, ka Monopro atbalsti ir uz uniball.
Vajag kāda viedokli par HSD Monopro vs Dualtech. Ir vērts piemest Monopro vai to tā nejūt lietojot mašīnu daily basis, nevis hardcore trasē rullējot?
Vienīgais mīnuss priekš ikdienas ko redzu ir tas, ka Monopro atbalsti ir uz uniball.

Kas tu traks? Kāda iespēja ka ir?labaiss rakstīja:Ir kadam userim no foruma 316/318ti kompakts ,kas parbuvets uz M50?

hey. 

Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Ir 318ti pārbūves stadijā uz M52 B25
Cik zinu, ka dualtech būs nedaudz izdevīgāki, kā arī nedaudz cietāki.funkyasshit rakstīja:Man ir pārbūvēts. ~2 dienu jautājums un viss ir kārtībā.
Bet ja daily īsti starpību nejutīsi vai ir Mono vai Dual. Pat TA vai HSD nebūs jūtami

neiesaku braukt pa dienvidu tiltu tgd tilts ir sasalis un cieta trīs autiņi jau veiksmīgu dienu jums 

VAZeliins rakstīja:Cik zinu, ka dualtech būs nedaudz izdevīgāki, kā arī nedaudz cietāki.funkyasshit rakstīja:Man ir pārbūvēts. ~2 dienu jautājums un viss ir kārtībā.
Bet ja daily īsti starpību nejutīsi vai ir Mono vai Dual. Pat TA vai HSD nebūs jūtami
TA vispār nepilda amortizācījas funkciju. Der tikai, ja gribi nosēdināt mašīnu. Nekam vairāk.
TA, FK un citi lētie sūdi ir vienā maisā bāžami. Pie mums populāri ķļuva dēļ cenas, nevis dēļ tā kā pilda funkciju.

nu monopro un Dualtec ir nesalīdzināmi
labāk ņem to labāko
labāk ņem to labāko

Monopro uz soft režīma ir ļoti komfortabli. Problēma gan būs tāda ka priekšu lai paregulētu cietāku ir jākrīt ceļos koilu priekšā un vajadzīgs garš 4mm 6kantis. Unibal galīgi nav mīnus. Nekas negrab. Pie tam tagad domāju knifus kā samazināt saregulēt koilas lai aizmugurei mazāka saķere un saglabājas vadāmība. Jo sie turās vienk kosmiskiVAZeliins rakstīja:Cik zinu, ka dualtech būs nedaudz izdevīgāki, kā arī nedaudz cietāki.funkyasshit rakstīja:Man ir pārbūvēts. ~2 dienu jautājums un viss ir kārtībā.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1674
- 1675
- 1676
- 1677
- 1678
- …
- 2228