Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1678
- 1679
- 1680
- 1681
- 1682
- …
- 2228
- chevron_right

riktīgi slinkums rakstīt ko es biju domājis, domāju par vienu uzrakstīju ko citukars rakstīja:Paksaties pats, tikai ārējais diametrs ču mainās, platums/strečs idendisksFashion rakstīja:nu tu saproti ka riepas izmērs R ļoti maina būtību piemēram R19/275/35 ir strečā, bet uz R18/275/35 būs pāri malām viss... dod bildi ar gravējumu J15iespējams ka tev tur ir 11.5J t.i tuvāk īstenībai jau
![]()
http://www.willtheyfit.com/index.php?wi ... te#content

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Bet pēc tā kalkulātora skatoties tev vis saies
tikai kāpēc 295 nevis 285? tu lietotās ņemsi?

priekšai jau atradu 255/35 6+mm par labu ciparu, 295 tāpēc ka gribās lai aizmugurē riepa bik sargā disku, jebšu sakot, sieva ar dažreiz ar to auto brauks un parkosieskars rakstīja:Bet pēc tā kalkulātora skatoties tev vis saies![]()

labs i, šitā ir mūžīga diskusija, uzlikšu nobildēšu un uzrakstīšu izmērus
labāk pasaki nafig tu to nabaga semaku moki? 

nu manā gadījumā ar nākotnes plāniem, bez R20 nekas nesanāks
:airride:
p.s bildē līks semaks, aizmugurējas durvis un kapota spraugas

Vismaz ar komfortablu setupuFashion rakstīja:nu manā gadījumā ar nākotnes plāniem, bez R20 nekas nesanāks:airride:

rajonā nava pačotsInferno rakstīja:Vismaz ar komfortablu setupuFashion rakstīja:nu manā gadījumā ar nākotnes plāniem, bez R20 nekas nesanāks:airride:

Šī briža uzstādītie standarti par auto "skaistumu" ir diezgan apsurdi, ja godīgi. Es biju uzgājis mistisku foruma rakstu, kas bija ~2006. gads, varbūt. Čalis tur gribēja uz sava E36 uzlikt diskus ar ET20 un visi teica, ka viņš ir lohs un nahuj tā jādara. Tas pats čalis prasīja vai J9 saies uz E36, atbildes turpinājās, ka tādi knapi saeejot uz E34 un E39, kur nu vēl E36 un 3. sērījai ET esot jābūt no ET41-47. 
Tieši tik krasi viss ir mainījies dažu gadu laikā. Jāpamēģina atrast kaut kādā veidā ko lasīju.

Tieši tik krasi viss ir mainījies dažu gadu laikā. Jāpamēģina atrast kaut kādā veidā ko lasīju.

Nu jā, pačots ir braukt ar R20 un katru gadu visu piekari pārlasītFashion rakstīja:rajonā nava pačotsInferno rakstīja:Vismaz ar komfortablu setupuFashion rakstīja:nu manā gadījumā ar nākotnes plāniem, bez R20 nekas nesanāks:airride:

komforta ziņā protams atsķirība ir.. bet man laikam nesaprast kā ir jābrauc lai katru gadu hadeni pārlasīt 

Bet protams ka komforts pazuud.tad arii visos dzipos utt komforta nav
tev neliekas ka komfortu nosaka riepas utt lielaa meeraa??man besi,ka dirsh nezinot
Man e38 vienigaa vargaa vieta hadenee uz r19 ir lielajaam kjegaam bukses.ieliks poly un bedu vairs nezinaas.
Tas ka ar r15 baloniem var pist pa bedrem neskatoties,tas ir cits staasts
Man pat uz r22 bija ljoti labs komforts

Man e38 vienigaa vargaa vieta hadenee uz r19 ir lielajaam kjegaam bukses.ieliks poly un bedu vairs nezinaas.
Tas ka ar r15 baloniem var pist pa bedrem neskatoties,tas ir cits staasts
Man pat uz r22 bija ljoti labs komforts
ar kompatu pa brugji

Atslēgas vārdi šeit būs - skaistums un standarti. Redzi, tas rodas, jo pasaule ir pilna ar atkārtotājiem, jeb ja gribam būt moderni, tad var teikt - repīteriem. Un tad visu stilīgo lietu tirgoņi sajūsmā sit plaukstas, jo repīteru uzvedība ir ārkārtīgi prognozējama, paredzama un izdevīga. Rodas jautājums - kur rodas gaume un stils? Pamatā tas izriet no vārdiem - tad mani novērtēs. Hahaha.funkyasshit rakstīja:Šī briža uzstādītie standarti par auto "skaistumu" ir diezgan apsurdi, ja godīgi. Es biju uzgājis mistisku foruma rakstu, kas bija ~2006. gads, varbūt. Čalis tur gribēja uz sava E36 uzlikt diskus ar ET20 un visi teica, ka viņš ir lohs un nahuj tā jādara. Tas pats čalis prasīja vai J9 saies uz E36, atbildes turpinājās, ka tādi knapi saeejot uz E34 un E39, kur nu vēl E36 un 3. sērījai ET esot jābūt no ET41-47.

Viss jau ir baigi nosacīti, atkarīgs kā brauc. Var ar R15 pist neatmetoties un piekarei viss būs čotka, var ar R20 vilkties kā sēne un rāpot pāri katram nelīdzenumam un arī viss būs čotka
Taču doma bija pavisam cita. Un es neteicu, ka ar R17 piekare būs nenokaujama un ar R20 pēc pirmā kilometra abi tilti nolūzīs, taču viennozīmīgi braucot "pohuj modā" sajutīs starpību gan komfortā, gan pēc kāda laika izmaksās. Nav tiem E38 tā piekare nemaz tik nenokaujama.

Tagad tieši ar r16/r17 uz e38 izceltos, jo visi urlas braukā ar r19

ja grib izcelties ar E38 tad tas ir jāsakopj līdz perfektam stāvoklim, un ja tam visam pieiet ar gaumi tad var krāmēt virsū kaut 22'Kristaps85 rakstīja:Tagad tieši ar r16/r17 uz e38 izceltos, jo visi urlas braukā ar r19

tu to man?cipruss18 rakstīja:A kas esi Tu??

Nu tā takš ir diršana Cipruss.
Man ir j9,5 ar virsū 255/35/18, izskatās šādi un ir stretch bet tu saki ka tev j15 295/30/18
neta kalkulators parāda ilustrāciju kā būtu pret manu jāizskatās. Tā ir brutālākā diršana par J15
kas zin ko ķīnietis uz tā diska uzsitis, bet tur toč nav J15.
Man ir j9,5 ar virsū 255/35/18, izskatās šādi un ir stretch bet tu saki ka tev j15 295/30/18
neta kalkulators parāda ilustrāciju kā būtu pret manu jāizskatās. Tā ir brutālākā diršana par J15

kas zin ko ķīnietis uz tā diska uzsitis, bet tur toč nav J15.
crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1678
- 1679
- 1680
- 1681
- 1682
- …