Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1695
- 1696
- 1697
- 1698
- 1699
- …
- 2228
- chevron_right

Arī skatījos, nez tik vai di*sa nevilksies pa zemi ar 16"ValtersD rakstīja:Bet vispār rekur normāls deals![]()
Riepas pārdot un nopirkt vietā kko e36 atbilstošāku![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... aiejn.html

Baigā bēda, ka nokavēju, kad viens TSW Hokenheimas diskus notirgoja.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ar R16 un zemprofila riepām, bez wheelgapa nepabrauksi.TomSkarsts rakstīja:Arī skatījos, nez tik vai di*sa nevilksies pa zemi ar 16"ValtersD rakstīja:Bet vispār rekur normāls deals![]()
Riepas pārdot un nopirkt vietā kko e36 atbilstošāku![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... aiejn.html![]()
Baigā bēda, ka nokavēju, kad viens TSW Hokenheimas diskus notirgoja.
Man ar 195/45 riepām un šādu sēdinājumu jau bija pakaļā un no landžerona līdz zemei bija ap 5cm, kaut gan priekšā arkā wheelgaps bija ap 4cm

Man galīgi nepatika tik lēnu braukt, tapēc aizmugurē uzliku tagad stock atsperes un vismaz landžeronus pret zemi vēl neesmu atsitis.

zuze, tu tak biji pret style5 

Nja, tā jau man likās. Zemas tačkas ir ok, bet nu negribas mocīties braucot pāri guļošajiem vai pa brīvībenes risēm..

Kas tur ko mocīties? Guļošos slīpi, pa Brīvībeni vajag tēmētTomSkarsts rakstīja:Nja, tā jau man likās. Zemas tačkas ir ok, bet nu negribas mocīties braucot pāri guļošajiem vai pa brīvībenes risēm..

Pa brīvībeni nav problēmu, nevajag braukt pa risām. Viens rats jālaiž ārpus risas. Juglā uz brīvībenes vienreiz aizmirsu to, landžerons uzreiz pagaršoja asfaltuRiks* rakstīja:Kas tur ko mocīties? Guļošos slīpi, pa Brīvībeni vajag tēmētTomSkarsts rakstīja:Nja, tā jau man likās. Zemas tačkas ir ok, bet nu negribas mocīties braucot pāri guļošajiem vai pa brīvībenes risēm..

Bet ar guļošajiem gan ir trakāk. It īpaši tādiem kā ir juglā, kur ir gross auto/fenikss/supernetto. Tur tieši pie supernetto durvīm ir no bruģa uztaisīts tik kosmisks guļošais, ka man vienmēr nākas braukt ārā pa iebrauktuvi, kur ķieģelis, jo pāri viņam netikt arī sāniski. Vismaz es labāk nemēģināju

Taisni priekšā

Pēdējais labojis ValtersD - 07 Mai 2016, 00:07, kopā labots 1 reizi.

Da nu.. šitas jau ir fetišs tā braukt 

Skaistums prasa upurusTomSkarsts rakstīja:Da nu.. šitas jau ir fetišs tā braukt

Pie tā pierod, bet vienā brīdī tas kļūst nogurdinoši.TomSkarsts rakstīja:Da nu.. šitas jau ir fetišs tā braukt

nu hvz,ir lietas pie kurām nevajag pierast
sēdināt ir kūl,bet tikai nedaudz,tie varianti kur lanžiki pa zemi velkās un slīpi jābrauc pār guļošajiem vienmēr izraisa manī smaidu
ķip kā automobīlis-invalīds izskatās 
btw man uz r16 bija tā,pa zemi nevilkās un strīķēja moš ar pilnu auto līkumos

btw man uz r16 bija tā,pa zemi nevilkās un strīķēja moš ar pilnu auto līkumos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Mos kāds jau ir ko tādu taisijis tāpēc pajautāšu. No kā vis vieglāk pagatavot sajuga eļļas izpildāmo lai varētu pildīt pa to atgaisošanas ventīli?

Ko?zurkae36 rakstīja:Mos kāds jau ir ko tādu taisijis tāpēc pajautāšu. No kā vis vieglāk pagatavot sajuga eļļas izpildāmo lai varētu pildīt pa to atgaisošanas ventīli?

Panjem kadu vecu dot kanniti ar korki veel vajag trubinju uztaisi korki caurumu iemauc trubinju un gaiso sajugu!zurkae36 rakstīja:Mos kāds jau ir ko tādu taisijis tāpēc pajautāšu. No kā vis vieglāk pagatavot sajuga eļļas izpildāmo lai varētu pildīt pa to atgaisošanas ventīli?

LMT Straume rāda gan ralliju gan driftu.

Jāpaspēj kā abus skatītiesmāriņš rakstīja:LMT Straume rāda gan ralliju gan driftu.

Kāds zin Rīgā,kur var dabūt VOLVO 1.9tdi (2001.gads,85kw,franču tipa dzinējs)- eļļas kartera šcupu un aizmugurējo bremžu disku aizsargus?
STEIDZAMI!

Es skatijos ralliju domāju līdz 16:00 skatīties, bet tagad tur līdz 19:00 pauze. Pārslēdzos uz driftuDa1ris rakstīja:Jāpaspēj kā abus skatītiesmāriņš rakstīja:LMT Straume rāda gan ralliju gan driftu.

Vēl kaut kā ar hoķi jaapvieno

izskatās jau crazy, arī šo video šodien redzēju. Nez kā no citiem skata punktiem būtu.ValtersZ rakstīja:Rauh Welt Begriff RWB VOLVO 240? with yasid design
Vispār kā ir ar saķeri, ja liek flančus? T.i. Ja ISu būvē priekš time-attack (joprojām paturot par daily) diski ganjau jāatstāj 15" un jābūt vismaz 8J, ne ? + vai ir vērts likt flančus un ratus pabīdīt uz āru. No fizikas viedokļa spriežot jau būtu jābūt stabilākam auto, bet neesmu drošs par flančiem. + Vai līdz 200zs ir jēga likt e46 lielās bremzes un pāriet uz 16"-17"? Labāk bremzēs, bet sūdīgāk griezīs :/

Liec R15 kas paredzēti e34/e39, tiem ir et20, nevajadzēs flančus, (flanči ir liekais svars + rotējošais kas ir 2kārt slikti)
8j tev nevajag ja vien netaisies likt 225/235 platumu, Mazjaudīgajam is'am nevajag neko platāku par 195/205 (it īpaši ja vēl tas būs pussliks)
Par bremzēm, klučus un šķidrumu, kas sportam paredzēti, + vēl armētās šļaukas, būs pavisam labi
8j tev nevajag ja vien netaisies likt 225/235 platumu, Mazjaudīgajam is'am nevajag neko platāku par 195/205 (it īpaši ja vēl tas būs pussliks)
Par bremzēm, klučus un šķidrumu, kas sportam paredzēti, + vēl armētās šļaukas, būs pavisam labi

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1695
- 1696
- 1697
- 1698
- 1699
- …
- 2228