Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1698
- 1699
- 1700
- 1701
- 1702
- …
- 2228
- chevron_right

Biju domājis vakar piebraukt, vnk salūtu pavērot, labāk nebūtu braucis..
Antipātija pret tiem degenerātiem tikai palika lielāka, kā jau viens users minēja, saprotu tās tantińas un onkulīšus, bet tos dalbajobus ,atvainojos par rupjiibaam, kuri bļauj Rossija Rossija, nerunājot par to , ka gāja vnk gandrīz pa tilta vidu un vel neapmierinātu skatienu lūr virsū kjip ko es viņiem traucēju iet pa ceļu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Antipātija pret tiem degenerātiem tikai palika lielāka, kā jau viens users minēja, saprotu tās tantińas un onkulīšus, bet tos dalbajobus ,atvainojos par rupjiibaam, kuri bļauj Rossija Rossija, nerunājot par to , ka gāja vnk gandrīz pa tilta vidu un vel neapmierinātu skatienu lūr virsū kjip ko es viņiem traucēju iet pa ceļu
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kā jau jebkurā tautā ir savi dalbajobi.
Nav ko uz viņiem skatīties, visi esam cilvēki, lai jau brēc un ķērc vienu reizi gadā.
Nav ko uz viņiem skatīties, visi esam cilvēki, lai jau brēc un ķērc vienu reizi gadā.

Maz ko sapratu. Vari patulkot.?māriņš rakstīja:https://www.facebook.com/permalink.php? ... nref=story

stāsta, kā mēs jūtamies katru gadu okupantu dienā, respektīvi, kā būtu, ja Latvijā atzīmētu dienu, kad nacisti okupēja psrs teritoriju (1941. gada 22. jūnijs - sovjetu valodā, "atbrīvoja" mūs no sarkanarmijas) tāpat, kā tiek atzīmēts 9. maijs - jo tā taču arī ir vēstures daļa!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Lai noliek ziedus, kas uzskata to par pareizu, bet kādā sakarā mūsu valsts teritorijā vispār atrodas kaut kāds komunistu piemineklis un kādā sakarā vispār svinēt uzvaru kaut kadu? Kāda tā ir uzvara tagad, ja valsts ir sabrukusi? Kāpēc tad nedzīvo savā super duper valstī? Jo tur viss ir dir*ā maigi sakot.
Kā vispār var atļaut svešā valstī tik plaši un publiski tā uzvesties. Vācijā piemini fašismu un tevi iesedinas. Šitie retardi sajusma par savu komunismu. Pilnīga degeneracija.
p.s. galīgi neesmu patriots, bet šitie tupie "pasākumi" uzvelk nereāli
edit: tie argumenti par "atbrīvošanu" vispār psc
Kā vispār var atļaut svešā valstī tik plaši un publiski tā uzvesties. Vācijā piemini fašismu un tevi iesedinas. Šitie retardi sajusma par savu komunismu. Pilnīga degeneracija.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Mes latviesi neesam parak vienoti. Ja mes butu vairak vienoti mes nakamaja gada 7 maija to pieminekli uzlaistu gaisā un 9 maija blavejus apslāpētu. Tacu parak daudziem ir vienalga vai pa vienam kadam iet ko runat un darīt ir bail.TomSkarsts rakstīja:Lai noliek ziedus, kas uzskata to par pareizu, bet kādā sakarā mūsu valsts teritorijā vispār atrodas kaut kāds komunistu piemineklis un kādā sakarā vispār svinēt uzvaru kaut kadu? Kāda tā ir uzvara tagad, ja valsts ir sabrukusi? Kāpēc tad nedzīvo savā super duper valstī? Jo tur viss ir dir*ā maigi sakot.
Kikaps- paldies, ta aptuveni domu biju sapratis pareizo

1x mēģināja, nesanāca, bet vainīgos notiesāja un pa Rīdzinieku naudu salaboja izspridzināto caurumu, turklāt vēl viens cilvēks gāja bojā. Tautā runā, ka sabotāža.

Es gan vakar tur biju... 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

IF apdrošinātāju vērtētāji normāli novērēs bojājumus?
Kāda jums pieredze ar apdrošinātājiem, kā labāk nauda vai lai labo?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Manā gadijumā es labāk naudu paņēmu un mājās pats visu saliku un nokrāsoju, bel plusā palikuJānis.P rakstīja:IF apdrošinātāju vērtētāji normāli novērēs bojājumus?

Ko nu sastrādāji?Jānis.P rakstīja:IF apdrošinātāju vērtētāji normāli novērēs bojājumus?
Ja skāde paliela ,tad lai labo, ja sīkas švīkas vai buktes ,tad naudu, vismaz vecam auto tā darītu.Booogdans rakstīja:Manā gadijumā es labāk naudu paņēmu un mājās pats visu saliku un nokrāsoju, bel plusā palikuJānis.P rakstīja:IF apdrošinātāju vērtētāji normāli novērēs bojājumus?

Eu, tas baneris ir par lielu ar info par atklāšanu 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Man vienīgajam liekas,ka kipras gabals atsit the killers dziesmu somebody told me,vai arī es vispār vienīgais skatos neirovīziju? 

Re ku mans erovīzijas gabals ---> https://www.facebook.com/martins.gmirek ... 0048592544Ģirts rakstīja:Man vienīgajam liekas,ka kipras gabals atsit the killers dziesmu somebody told me,vai arī es vispār vienīgais skatos neirovīziju?

Tu ko tagad,noprikolijies vai šauro interešu loku izrādi?
#spoleetunnemazgaaties #bmwlifestyle 

Tiešām tas ir zemākais vai arī prefl kupejām kā man kkas atšķirās ?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tu vienīgais skaties.Ģirts rakstīja:Man vienīgajam liekas,ka kipras gabals atsit the killers dziesmu somebody told me,vai arī es vispār vienīgais skatos neirovīziju?

Kas tie pa 2.2 dzinejiem nāk iekšā e39? Tas tāpat kā 2.3 deforsetais 2.5?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1698
- 1699
- 1700
- 1701
- 1702
- …
- 2228