5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 287
- chevron_right
Domā siltāk būsBeigtais rakstīja:Jap bijām daudz,satikti un sapazīti jauni biedri :)Tik tas laiks tāds nepateicīgs... Ps nakamreiz vaidzētu visieem vienā stripā staties
:)
Jūūū.. Sabrauciens bij COOL vārda tiešajā nozīmē :)
Next week-Plaza
Next week-Plaza
pēc 40 min. es bij riktīgi pārsalis...
toč kāmēr nav normāli plusi, tikmēr vajag vēl pa Plazu.
Gofmans rakstīja:Domā siltāk būsBeigtais rakstīja:Jap bijām daudz,satikti un sapazīti jauni biedri :)Tik tas laiks tāds nepateicīgs... Ps nakamreiz vaidzētu visieem vienā stripā staties
:)
RENIO rakstīja:pēc 40 min. es bij riktīgi pārsalis...
Vakartdien jau bij silts vakars..... Iespejams jau ka siltāks būs,bet ja nē tad labāk gan plazā....
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
mnjaa laikam prieks SKY tomer vel pa aukstu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vakar tak Hazards ar bija, vai ari man sapnī tas bija?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
bij, bij vakar klātienē
aha bija vins , ar vinju es pat runaju
Labas cenas.
Labas cenas.
un ko sarunājāt?
šodien nevar būt ap 11:00 Dju braucot pretīm aiz Ozolnieku pārbaurauktuves pirms Ozolniekiem?
Pēdējais labojis možais - 25 Mar 2012, 11:39, kopā labots 1 reizi.
Jūū, tauta bija daudz, bet neplānoju, ka būs tik auksts nedaudz nosalu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kur Tev auksts, Tu mašīnā sēdēji kad piebraucu!
Nē, es piebraucu, tad pastāvēju ārā, bet kad jau nosalu, tad tik ielīdu mašīnā pasildīties
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+1 000 0000Podziņa rakstīja:Jūū, tauta bija daudz, bet neplānoju, ka būs tik auksts nedaudz nosalu
es arī nevarēju nostāvēt ārā izkāpjot no siltas mašīnas Tāpēc arī notinos tik ātri
Ja paspēšu līdz 5dienai visu sadarīt savam drapakam, tad noteikti piebiedrošos!
2 nedeļas izlaidišu, aizņemtas brivdienas, tad gan jau piebiedrošos
kads so piekdien buus Plazaa ?
Labas cenas.
Labas cenas.
es arī laikām nebūšu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20