ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 25
- chevron_right
Diskus pērku/pārdodu nepārtraukti! Pagaidām uzlikšu virsū style 23 R17Susurs rakstīja:kādi diski ir padomā, ja nav noslēpums?
Skati šodien neizdevās iziet! Piepisās par pilnīgām hujņām!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa radzēm ko tādu primo reizi redzu
vot vot, pirmo reiz dzirdu ko tādu, ka par radzēm neizlaiž apskati
The same shit here.Susurs rakstīja:vot vot, pirmo reiz dzirdu ko tādu, ka par radzēm neizlaiž apskati
Tjipa par maz radzes riepā.
ka saprast nomainiti ieksejie/arejie stures pirksti? vai biji domajis stures abols( ieksejais)?
p.s ari maku piesieties un paspamot
Jā, tā tas arī bija domāts. Tagad ritošajai daļai šim auto nav kur piepisties.AndzaK_LV rakstīja:ka saprast nomainiti ieksejie/arejie stures pirksti? vai biji domajis stures abols( ieksejais)?
Izrauj radzes no riepām vispār ārā!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
HVZ ko tagad darīšu.armis rakstīja:Izrauj radzes no riepām vispār ārā!
Nevar kāds uz 1 dienu aizdot diskus ar labām ziemenēm?
Man atkārtotajā inspektors pateica, ka man aizmugurē radzes ir pārāk nodilušas un vietām izbirušas, pirmo reizi mūžā uzzināju, ka ja radzes nevar ārpus protektora ar nagu aizķert, tad par to teorētiski vari izlidot, kā par radžu trūkumu.Susurs rakstīja:vot vot, pirmo reiz dzirdu ko tādu, ka par radzēm neizlaiž apskati
Tā kā atkārtotā viņš mani cauri palaida, bet teica ka ja būtu pamatpārbaude ieliktu 2nieku.
Es rīt saregulēšu lampas un ar tām pašām riepām plānoju doties uz skati, moš paveiksiesJorensHS rakstīja:Man atkārtotajā inspektors pateica, ka man aizmugurē radzes ir pārāk nodilušas un vietām izbirušas, pirmo reizi mūžā uzzināju, ka ja radzes nevar ārpus protektora ar nagu aizķert, tad par to teorētiski vari izlidot, kā par radžu trūkumu.Susurs rakstīja:vot vot, pirmo reiz dzirdu ko tādu, ka par radzēm neizlaiž apskati
Tā kā atkārtotā viņš mani cauri palaida, bet teica ka ja būtu pamatpārbaude ieliktu 2nieku.
Tā ir ja par maz radzes tad TA nelaiž cauri, tad jāpāršipo vai jārauj āraarmis rakstīja:Izrauj radzes no riepām vispār ārā!
Velti stundu laika, panjem mazu skruvgriezniti un izrauj tos shipus! Ta nav kodolfizika, tikai nedaudz japadarbojas un cik lasits, tad tu neesi ar divam kreisajam rokam! Pats esmu ta darijis!ZzevsS rakstīja:Es rīt saregulēšu lampas un ar tām pašām riepām plānoju doties uz skati, moš paveiksiesJorensHS rakstīja:Man atkārtotajā inspektors pateica, ka man aizmugurē radzes ir pārāk nodilušas un vietām izbirušas, pirmo reizi mūžā uzzināju, ka ja radzes nevar ārpus protektora ar nagu aizķert, tad par to teorētiski vari izlidot, kā par radžu trūkumu.Susurs rakstīja:vot vot, pirmo reiz dzirdu ko tādu, ka par radzēm neizlaiž apskati
Pāris foto atskaitei:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ZzevsS - 05 Feb 2015, 12:59, kopā labots 1 reizi.
Suloja eļļas filtra bačoks. Nomainīju blīves, tagad viss čotka.cipruss18 rakstīja:man liekas vai tev dzinejs ir smagi nopunkjojies?
nākošgad varēsi atkal mainīt stūres pirkstu ... EGT
un izskatās ka tev karteris tek vai klokenes salniks jo blakussedetaja pusse nav itkā ellas filtra korpuss
bet nu parējais viss izskatās gut
un izskatās ka tev karteris tek vai klokenes salniks jo blakussedetaja pusse nav itkā ellas filtra korpuss
Es jebkurā gadījumā priekšējo piekari mainu reizi gadā!soulles rakstīja:nākošgad varēsi atkal mainīt stūres pirkstu ... EGT
Par to eļļu, nāksies tātad pētīt kas vēl tur varētu sulot.
Bļ..., tagad pidarasi neizlaida TA tāpēc ka priekšējām riepām protektors par mazu. Ahujennijs šiem tur bardaks, ja jau vakardienas pārbaudītājs priekšējām riepām nomērīja 5mm protektoru.
To sauc par ņirgāšanos!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …