E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 30
- chevron_right
Iebrauksana trasē tikai no 13.00 vai vares ari atrak?
Nedaduz ātrāk arī var!
Pamatā forumam pulcēšanās uz 13:00!
Pamatā forumam pulcēšanās uz 13:00!
es ar, tik rita velreiz putekli janoslauka un veikala jaiebrauc pec dzerama vakaram un degviela jaiepildamathias rakstīja:esmu gatavs rītdienai!!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es gan nē
rīt laikam kādos sešos jāceļas būs, lai paspētu pēdējās lietas salikt virsū un tāpat puspabeigts būs..
rīt laikam kādos sešos jāceļas būs, lai paspētu pēdējās lietas salikt virsū un tāpat puspabeigts būs..
...
Pēdējais labojis Jānis.P - 21 Nov 2016, 08:02, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nu tad tā. rīt būšu tīrs un smuks cik vien var. bet ir viena lieta, ko šovakar iesākām ar KV, bet dēļ tumsas un tūkstošiem miljoniem palīgu ta arī nepabeidzām
AgnisB rakstīja:es gan nē
AgnisB rakstīja:es gan nē
Nu nekas, bet vismaz vakara, tb no rīta bus jautri
Mes tak brauksim apelsina adazos, pec 333...KLAVINS rakstīja:es ar, tik rita velreiz putekli janoslauka un veikala jaiebrauc pec dzerama vakaram un degviela jaiepildamathias rakstīja:esmu gatavs rītdienai!!
Būs busiņš ar visu šo, ja gadījumā kādam vajadzēs nelielu help trasē vai pa ceļam:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bet bij jautri, vajadzeja vel archiyu pasauktV1Beta rakstīja:nu tad tā. rīt būšu tīrs un smuks cik vien var. bet ir viena lieta, ko šovakar iesākām ar KV, bet dēļ tumsas un tūkstošiem miljoniem palīgu ta arī nepabeidzām
nu ko, šodien ir tā diena. jāiet atpūsties un no rīta jau jāpošas.
zvani man riit loti ciitiigi un neatlaidiigi, var but ka aizguleshos
ja kāds man rītā atvedīs vadītāja puses spliteri , būšu ļoti pateicīgs
BuKTOP rakstīja:Ja kāds brauc no pārdaugavas puses un vēlās braukt kopā - tiekamies uz riga plazas jumta ap 12:00 ; ap 12:20 startējam uz 333
Tiekamies jau 18.
P.s
Pastāv iespēja ,ka kopā neaizbrauksim līdz 333 ,bet mēģināts nav zaudēts
Man šā vai tā sanāk gar plazu , kam līdzīga situācija - droši
blin 3 naktii - veel negulju un gaidu atrak riitdienu :) 12.00 tiekamies.
p.s. nonjem to sudrab kabluku zem bildes, tev tagad cits skats
Bet tur nebus alko baaze :)Gekons rakstīja:Mes tak brauksim apelsina adazos, pec 333...KLAVINS rakstīja:es ar, tik rita velreiz putekli janoslauka un veikala jaiebrauc pec dzerama vakaram un degviela jaiepildamathias rakstīja:esmu gatavs rītdienai!!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Lai visiem izdevusies šī svētku diena.
Labrīt, nu ir pienākusi šī diena neskatoties uz iepriekšējām divām smagajām dienām un naktīm garažā, liekot kopā aigarzzz 318to, bet nu jau ar 2.5 visu veiksmīgi paspējām un šodien laidīsim kopā
Tulīt jāaizdodas nomazgāt savu poniju un tad jāstartē.
Tulīt jāaizdodas nomazgāt savu poniju un tad jāstartē.
Ridlihs Super ka tiek padomāts pat teh palīdzību.
Diemžēl tikko izmainījās situācija, un šodien nebūšu Lai jums visiem jauka izplosīšanās trijniekos un superīgs āfterītis jūras krastā.
Ar navigaciju to trasi neatrast, negribas durties uz plazu, kkur valmierietim erta vitvietaaa ar savaksanas ir???
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …