Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 679
- chevron_right

Vakar ka jau parasti satikti daudzi.
byrbyr, dogMa, Neocrons, Agnis, Kļaviņš, Inutak, siikais, Kompotiņš, Jolciņā, Activity, Peliite, Anetiite, Pacha, Indīgais
Un ceru, ka nevienu neaizmirsu
Bļin, kā es tā par sevi piemirsu, sevi arī pāris reizes manīju spogulī

byrbyr, dogMa, Neocrons, Agnis, Kļaviņš, Inutak, siikais, Kompotiņš, Jolciņā, Activity, Peliite, Anetiite, Pacha, Indīgais

Un ceru, ka nevienu neaizmirsu

Bļin, kā es tā par sevi piemirsu, sevi arī pāris reizes manīju spogulī

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Kam ir zils tourings ar vnz FM laikam 28 ? Sadovnikova ielaa samaaji, bet neatpazinu :)

Ta biju es, ar Pachu un vel 2 cilvecinji!aycaramba rakstīja:kkāda mafija šodien dzelzavas ielas maximas stāvvietā ap 22iem

Vakar redzeti 2 slipejam pa Azur stavlaukumu, ka ari satikti Podzina, Indiigais, Pacha, Komatins, Jenchs, Finks. Iespejams vel kads.. :)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Nu, jā, vakardien gluži nejauši (
) sanāca ar gruzs un dogMāronkuli satikties un par dzīves jēgu paspriedelēt... 

jūuu vakar satikti daži un ar dažie no viņiem
un šodien satikti: BA4A, Podziņa un Jolcinja. Kā arī redzēts Karrlo statoilā pildot semaku

un šodien satikti: BA4A, Podziņa un Jolcinja. Kā arī redzēts Karrlo statoilā pildot semaku

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
liet. shadowscreenKurlis rakstīja:Kam ir zils tourings ar vnz FM laikam 28 ? Sadovnikova ielaa samaaji, bet neatpazinu :)

Jap tikai FM 29-HAPO- rakstīja:liet. shadowscreenKurlis rakstīja:Kam ir zils tourings ar vnz FM laikam 28 ? Sadovnikova ielaa samaaji, bet neatpazinu :)

Podziņa rakstīja:Jap, braucu ganGunBunny rakstīja:Podziņ, ap 19 nebrauci cauri Upesciemam?Un kur biji tu ???
Es mājās pa logu redzēju

GunBunny, ja tu visu dienu sēdētu pie loga, tad varētu veselu sarakstu ar upesciemā redzētajiem veidot
Kā nekā jaunā pasēdēšanas vieta utt

Kā nekā jaunā pasēdēšanas vieta utt

Nav jau arī tik traki
Tiem kam sporta trubas jau pa gabalu ir dzirdami
Es vienkārši ar atvērtu logu sēžu
un man datoriņš pie loga
Bet, es tā ejot uz langstiņu pusi tur pie villas lejā tajā bīmeru servisā manuprāt puss forumu varētu nosaukt 

Satikts G1RT5...gribētos vēlreiz pateikt lielu lielu paldies par palīdzību...
un par vēl paldies par operatīvu darbu

un par vēl paldies par operatīvu darbu

satikts gankompots rakstīja:jūuu vakar satikti daži un ar dažie no viņiem![]()
![]()

jap, bija tāda lieta...ORHIDEJA100 rakstīja:Satikts G1RT5...gribētos vēlreiz pateikt lielu lielu paldies par palīdzību...![]()
un par vēl paldies par operatīvu darbu![]()
nu nav par ko

Kā jau teicu, viskijs , mmmmmm ...

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Ar kompotu pavadīta kāda stunda pie viņa mājas, risinot produktīvas un nopietnas sarunas 
Kā arī, pašlaik vēl redzu pāris kadrus upesciemā

Kā arī, pašlaik vēl redzu pāris kadrus upesciemā

šodien daži satikti! reyno, activity, un jolciņa! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Varētu būt, ka Odze's compacts RTK stāvvietā Lēdmanes ielā, bet varu arī kļūdīties.

Skaidrs :) Jap, biju aizbraukusi.GunBunny rakstīja:Podziņa rakstīja:Jap, braucu ganGunBunny rakstīja:Podziņ, ap 19 nebrauci cauri Upesciemam?Un kur biji tu ???
Es mājās pa logu redzējuEs pie tā mazā niecīgā veikaliņa dzīvojos :) Biji līdz villas bumeru darbnīcai aizbraukusi?

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

BA4A rakstīja:satikts gankompots rakstīja:jūuu vakar satikti daži un ar dažie no viņiem![]()
![]()
un šodien satikti: BA4A, Podziņa un Jolcinja. Kā arī redzēts Karrlo statoilā pildot semakukā arī vakarā uz salu tilta redzēta podziņa un parādīts viņai īkšķis
![]()
Laikam nemanīju

Un vakar uz Vienības gatves vakarā manīts melnais kompakts, laikam odze

Vēl vakar satikti kompots, Aizdomām bagātais, Jolciņa, Agnis. Manīts Regnārs un gan jau vēl kāds

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Pirms 30min redzēju Dogmu uz Dārzciema ielas ar interesantiem diskiem 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18