Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 30
- chevron_right
PaldiesBooogdans rakstīja:Kopumā ļoti skaists autū
tas par ko tu runaa,salona un gumiju zinjaa,jau tiek sobriid piekopts,paralleli visiem parejiem darbiemem.dzhii rakstīja:Vienmēr var jau sākt nodarboties ar autopederastingu, kad visas gumijiņas , plastmasiņas ir vietā, kā arī sakrāsota, sacinkota hadene, bet auto skaists [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Instagram - Sandis_e36
nezinu kape,bet man diski nedz pirmie nedzo otrie galigi nepatiik ka izskataas
ar kompatu pa brugji
Gaumes lietacipruss18 rakstīja:nezinu kape,bet man diski nedz pirmie nedzo otrie galigi nepatiik ka izskataas
Instagram - Sandis_e36
Ir ļoti labi, ja salīdzinam ar Style 19 vēmieniem uz kuriem daudziem tik ļoti stāv.cipruss18 rakstīja:nezinu kape,bet man diski nedz pirmie nedzo otrie galigi nepatiik ka izskataas
Tie iepriekšējie diski man vairāk patika uz šo auto, bet gaumes lieta, lai labi ripo!
Tev no tiem st19 laikam kāda trauma, visur heito viņusfunkyasshit rakstīja:Ir ļoti labi, ja salīdzinam ar Style 19 vēmieniem uz kuriem daudziem tik ļoti stāv.cipruss18 rakstīja:nezinu kape,bet man diski nedz pirmie nedzo otrie galigi nepatiik ka izskataas
Pirmie diski ļoti labi izskatijās kopā ar auto, bet šie ne būt nav sliktāki
Pjērs rakstīja:Tie iepriekšējie diski man vairāk patika uz šo auto, bet gaumes lieta, lai labi ripo!
[/quote]Pirmie diski ļoti labi izskatijās kopā ar auto, bet šie ne būt nav sliktāki [/quote]
Toplaini vnk apnika,gribeju kko pamainiit!
Instagram - Sandis_e36
Toplainiem arī iznesuma nav
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Man to ir grūti izskaidrot. Vienkārši viņi riebjas kā tādi. Nezinu arī vai citiem tie diski tiešām patīk vai viņi tikai tā teica, jo tie diski bija uz Renio auto.byrbyr rakstīja:Tev no tiem st19 laikam kāda trauma, visur heito viņusfunkyasshit rakstīja:Ir ļoti labi, ja salīdzinam ar Style 19 vēmieniem uz kuriem daudziem tik ļoti stāv.cipruss18 rakstīja:nezinu kape,bet man diski nedz pirmie nedzo otrie galigi nepatiik ka izskataas
Pirmie diski ļoti labi izskatijās kopā ar auto, bet šie ne būt nav sliktāki
Man ar tie st19 izraisa atpakaļnākošu pusdienu saturu
Tādēļ style 5 is way to go
Auto smuks un iepriekšējie diski kkā vairāk patikās.
Un style 19 the best
Un style 19 the best
man gan šķiet ka šie diski ir way to go un izskatās labi!
@instagram - anrijs.v
es taa jau domaju,ka kaads no foruma sezh man aizmuguree
tieshi manas domas!nleai rakstīja:man gan šķiet ka šie diski ir way to go un izskatās labi!
Instagram - Sandis_e36
Varu ierakstit atkal ko jaunu,jo ir jauns apgreids!
Tatad 5dien vakara tika iegadati melnie griesti pilnaa komplektaa + durvju gumijas! paldies par viniem userim cuPuma
Un sodien vini tika ielikti ieksh sedana
Beidzot viss salonaa ir melns
Nakoshie plaani ir Recaro adas vai pusadas benkji,atkaribaa no piedavajuma un cenas,bet tas lai pagaida kadu laicinu. tikmer japarshuj tas pats shofera benkis,jeb sezham vieta,kura pa viili atnakusi valjaa! bet tas arii tuvakajas dienas tiks darits,kad bus sarunats meistars!
un kada bilde protams
Tatad 5dien vakara tika iegadati melnie griesti pilnaa komplektaa + durvju gumijas! paldies par viniem userim cuPuma
Un sodien vini tika ielikti ieksh sedana
Beidzot viss salonaa ir melns
Nakoshie plaani ir Recaro adas vai pusadas benkji,atkaribaa no piedavajuma un cenas,bet tas lai pagaida kadu laicinu. tikmer japarshuj tas pats shofera benkis,jeb sezham vieta,kura pa viili atnakusi valjaa! bet tas arii tuvakajas dienas tiks darits,kad bus sarunats meistars!
un kada bilde protams
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Archizlv rakstīja:Patīk šis sedans, tā tik turpināt!
Instagram - Sandis_e36
Šeit kā vienmēr viss labi, šķiet, ka esi atradis pareizo auto, ja tik ilgi nav pārdots
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Riktīgi smuks, cepī kopskats!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18