3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 99
- chevron_right
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Iesaiet moiku, kur NEsteidzas. ZB Ardalā tie supermeni - anomālā ātrumā mazgā, ka tik ātrāk un nākošais, pilnīgs konveijers. Vajag moiku kur neskrien pa galvu pa kaklu un rūpīgi nomazgā, noslauka, dienas gaismā paskatās vai nekur kautkas nav palicis netīrs/slapjš.
Itka pitstops rainja ielas gala labs, tur kur Lukoils:) bet pa lielam visiem svariga tikai nauda:)Amish rakstīja:Iesaiet moiku, kur NEsteidzas. ZB Ardalā tie supermeni - anomālā ātrumā mazgā, ka tik ātrāk un nākošais, pilnīgs konveijers. Vajag moiku kur neskrien pa galvu pa kaklu un rūpīgi nomazgā, noslauka, dienas gaismā paskatās vai nekur kautkas nav palicis netīrs/slapjš.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Kādas atsauksmes par to moiku pretī I un A gultņiem uz Zemnieku ielas?
Man liekas tīri sakarīga privātā moika uz Zirņu ielas (tur izkārtne ar tel.nr. uz garažas durvi) ,kārtīgi visu paveic,nesalīdzināmi ar ardalu.
Braucu tur vakar garām, redzēju pavērtas garāžas durvis ar kautko līdzīgu moikai. Bet iekšā bija tumš un šaurs, maza garaža. Kā viņi tur kvalitatīvi tumsā un tādā šaurumā var nomazgāt?
Nu man ar sākumā likās apšaubāma vieta,gaisma iekšā ir pietiekama,viss notiek kā vajag notikt,laba attieksme,un tiešām centīgi visu satīra noslauka utt. Es katrā ziņā vajadzības gadījumā labāk tur dodos. Intereses pēc jau var piebraukt paskatīties kas un kā .
Iemēģināšu, jo uz Ardalu vairs nebraukšu.
Es tew pa 5eur nomazgashu, pashaa centra:D ar vasku:D
Nu man personīgi Ardals un Pitstops ir blacklistā,nepatika īsti kā tur paveic darbu. Man pagaidām pozitīvas atsauksmes par to Zirņu ielas mazgāšanu.
sito patureshu prataaWildutch rakstīja:Es tew pa 5eur nomazgashu, pashaa centra:D ar vasku:D
gan jau kad vasaraa bushu liepajaa, atgadinashu tev so
...
Labi, kuram ir stock atrumklokjis un varbut kkada stuure? Omp, momo vai original?
Tikai ta laicigak padod zinju, varbut busu Zviedrija:D
Kad satiekamies? Domaju, ka butu noderigi:)
Kad satiekamies? Domaju, ka butu noderigi:)
Ardalā kvalitāte nebūs,jo darbinieki mainās,kā zeķes.
Amish rakstīja:Uzsūtīju no Agņa Grobiņā, jāgaida pāris nedēļas, bet toties jaunas un labā cenā
Kāds nebrauc no Rīgas uz Liepāju/Grobiņu tuvākajās dienās? Vajag no usera ķirurgs vienu līstīti no salona atvest.
Sweiki visiem es ar no liepājas!
Gaidam tavu auto stāstuneed for spirt rakstīja:Sweiki visiem es ar no liepājas!
Pēdējais labojis Pjērs - 16 Feb 2014, 21:20, kopā labots 1 reizi.
chauchau, kas esi, ar ko parvietojies?;)need for spirt rakstīja:Sweiki visiem es ar no liepājas!
Sent from my HUAWEI P6-U06
esu bmw e36 fanātiķis nodarbojos ar trakām pārbūvēm un metināšanu
bet vasarā sezona tad traktorists
bet vasarā sezona tad traktorists
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18