e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 41
- chevron_right
Vispār tieši par tevi iedomājos, bet labi ka nebiji
Es no rīta kad lasīju tieši par Jāni iedomājos!!!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Vispār ielās esmu atgriezies ar opeli, bet plānojās ka priekš Auto spirnta (eve kauss utt) Būs e36
Liec opeli trasē un griezies ielās ar e36Alutinsh rakstīja:Vispār ielās esmu atgriezies ar opeli, bet plānojās ka priekš Auto spirnta (eve kauss utt) Būs e36
Nē e36 trakāks tolmets par netolmeta opeli
Ja jau e36 tāds tolmets tad ko tu šeit meklē???Alutinsh rakstīja:Nē e36 trakāks tolmets par netolmeta opeli
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Jo man bija ielas tolmets ar TA
Kuram te ir želeja ar baltu aizmugures vāku un ķīnas sūda lukturiem?
Te lielākus brīnumus forumā var ieraudzītEdzy rakstīja:Ja jau e36 tāds tolmets tad ko tu šeit meklē???Alutinsh rakstīja:Nē e36 trakāks tolmets par netolmeta opeli
Brauc EVE gonkās? Ja jā, tad tiekamies trasē
Vispār, kā transportē savu uz gonkā, vai viņam ir TA un brauc pats savā gaitā?
Nav TA. uz Vecpili braucu gaitā. Šosezon Saldū un Rudē nepiedalijos tikai Vecpilī biju.Alutinsh rakstīja:Brauc EVE gonkās? Ja jā, tad tiekamies trasē
15.08. piedalīsies?
Ir doma, jāuztaisa vēl ratiņi
Man ar vajag, savādāk tālāk pa vecpili netiekuAlutinsh rakstīja:Ir doma, jāuztaisa vēl ratiņi
kads nepardod aizmugurejas koilas?
Bet atkal iet runa, cik legāls un cik liels sods par to ka velc ratiņos auto bez TA.
Bez TA laikam varēja, vajadzēja OCTA.Alutinsh rakstīja:Bet atkal iet runa, cik legāls un cik liels sods par to ka velc ratiņos auto bez TA.
Hvz kad būs laika taisīt ratus, japazvana uz CSDD un janoprasa kārtīgi kas un kā..
Es nevaru saņemties, slinkums zvanīt
sorry veči...
Nāksies jūs sarūktināt, lai varētu vilkt ar ratiņiem legāli vajag gan TA gan OCTA. tad jau labāk uz to dienu trali noīrēt un no problem
Nāksies jūs sarūktināt, lai varētu vilkt ar ratiņiem legāli vajag gan TA gan OCTA. tad jau labāk uz to dienu trali noīrēt un no problem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 41