e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 40
- chevron_right
lidz majam bija 30km ko braukt nacas lenam braukt ar visu izlausto amiti tadel ari izskatas viss tur slikti,Kikaps rakstīja:Tur neizskatās, ka Tev tas amītis tā 'pēkšņi' izlūza. Ja vien uz max neklausījies Mama Lyuba vislaik, Tev auto noteikti kādu laiku jau teica priekšā, ka ir beigas tai vietai un taisi kamēr vēl ir ko taisīt.
Sodien pedeja diena kad JO-1793 stav pagalma, skumji tik daudz sodu ar to masinu i vel laterna nonesta zel skirties bus
vares tgd Balvos laternas nest nost
Jūtu līdzi tam kas paņema viņu,bet nu,lai veicas,Balvos,to nesēju jau tapat pietiekAndzaK_LV rakstīja:Sodien pedeja diena kad JO-1793 stav pagalma, skumji tik daudz sodu ar to masinu i vel laterna nonesta zel skirties bus
Dirs mazak, par ko just lidzi? ja neesi redzejis ar savam acim tad ludzu gudri nedirs,Da1ris rakstīja:Jūtu līdzi tam kas paņema viņu,bet nu,lai veicas,Balvos,to nesēju jau tapat pietiekAndzaK_LV rakstīja:Sodien pedeja diena kad JO-1793 stav pagalma, skumji tik daudz sodu ar to masinu i vel laterna nonesta zel skirties bus
Ko tik stresains? cik no Tava topika redzeju tik arī pietika,nu nav nekā laba tajā mašīna,nav nekāda iemesla raut kreklu biksēs un te bļaustīties.AndzaK_LV rakstīja:Dirs mazak, par ko just lidzi? ja neesi redzejis ar savam acim tad ludzu gudri nedirs,Da1ris rakstīja:Jūtu līdzi tam kas paņema viņu,bet nu,lai veicas,Balvos,to nesēju jau tapat pietiekAndzaK_LV rakstīja:Sodien pedeja diena kad JO-1793 stav pagalma, skumji tik daudz sodu ar to masinu i vel laterna nonesta zel skirties bus
neierauj pats kreklu d,, ar visam pogam, vispirms paskaties kurs auto tiek taisits biezak neka JO-1793 un tad gudri dirs,
man abi ir vienas krasas un abi sedani, nejauc masinas
man abi ir vienas krasas un abi sedani, nejauc masinas
ta ka ir JO-1793 pardots, un protams otram ari uzreiz kkas notika iepirku prieks ikdienas Pasatu b5 ar gliemezi un gazi
GG metajas pagalma ar izarditu reduktoru, korpuss paskida kopa ar zobratiem, (4tais reduktors jau)
plani uz GG sobrid ir tadi kad mekleju info par m54b30 ieliksanu ieks e36,
protams visu vajadzigo meginasu sameklet ieks UK ja tur nebus detalu kosmoss bet bus japamekle koilas un LSD,
kads kurs ir saskaries ar sadu swapu uzsitat PM ir dazas neskaidribas
GG metajas pagalma ar izarditu reduktoru, korpuss paskida kopa ar zobratiem, (4tais reduktors jau)
plani uz GG sobrid ir tadi kad mekleju info par m54b30 ieliksanu ieks e36,
protams visu vajadzigo meginasu sameklet ieks UK ja tur nebus detalu kosmoss bet bus japamekle koilas un LSD,
kads kurs ir saskaries ar sadu swapu uzsitat PM ir dazas neskaidribas
ieprieksejas dienas izskaneja man no lietotaja Emzii labs piedavajums attieciba uz vina auto, ta tad varbut bus kkas labs bet m52b25 tur ieksa nepaliks bus kkas no S saimes motora tur ieksa ja izdosies UK atrast kko pratigu, tada gadijuma GG tiks atstats pie setas un ja uznaks luste tiks sataisits
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bet skruvejoties pamanits kad reduktora prieksas bukse beigta,
mainit pret poly vai likt jaunu parasto?
S saimes motoru arī uz ielas skrūvēsi?
Edža rakstīja:S saimes motoru arī uz ielas skrūvēsi?
ne pie tevis pagalma,Edža rakstīja:S saimes motoru arī uz ielas skrūvēsi?
Svētdienas humors , neapvainojiesAndzaK_LV rakstīja:ne pie tevis pagalma,Edža rakstīja:S saimes motoru arī uz ielas skrūvēsi?
GG
uzliktas zemakas atsperes bet sodien no rita biki nozeloju kad samainiju jo uzsnigusi laba karta sniega pa nakti.
ar Dizela reduktoru 2,79 tiri jautri ziema braukt un skeret
pie reizes izkustinati kauli Emzii BMW un iedzits garaza beidzot jasak taisit uz TA
uzliktas zemakas atsperes bet sodien no rita biki nozeloju kad samainiju jo uzsnigusi laba karta sniega pa nakti.
ar Dizela reduktoru 2,79 tiri jautri ziema braukt un skeret
pie reizes izkustinati kauli Emzii BMW un iedzits garaza beidzot jasak taisit uz TA
Kads paterinsh braucot ar dizelja reduktoru? Skatos nocelat man raibo 2.5 kupeju.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
paterins, hmm 90km/h 5 taja roba 1,8k rpmbestbmw rakstīja:Kads paterinsh braucot ar dizelja reduktoru? Skatos nocelat man raibo 2.5 kupeju.
diez gan d.... ir ar tadu braukat, bet ka ta cita nebija uzliku,
par raibo kupeju jeb "Lastachku" lai Tomarins stasta es negribu neko komentet
Pardots.
topiku var vel neslegt jo moz mana ipasuma bus cits e36 Montrealblau
jā, e36 slimība ir grūti ārstējama.
Kpc tik neapmierināts,ka būs cits e36?AndzaK_LV rakstīja:Pardots.
tpc kad ari sedans uz montralblauvitjazz rakstīja:Kpc tik neapmierināts,ka būs cits e36?AndzaK_LV rakstīja:Pardots.
2vi jau tadi bija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20