e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
es sapratu ka erdam izdevaas dabuut norm bildi, bet ganjau taapat kaa man, kaa kopee taa sviitras paari
žēļ gan
Vēl cerības nav mirušas!
Varbūt kāds piesakās, kuram mājās ir dvd atskaņotājs ar ieraksta funkciju?!
Varbūt kāds piesakās, kuram mājās ir dvd atskaņotājs ar ieraksta funkciju?!
a ko vajag?
vajag dvd ar ierakstīšanas funkciju. Iedošu tev kameru, saslēgsi ar tv, un pārdzīsi caur dvd uz diska!
var ari pieslegt pie TV-tunera kartes , vinam ir ari AV ieeja un var rakstiit pa taisno uz datora , vecajam kompim bija tada karte, vareja ari playstation pieslegt pie PC un spelet uz monitora un ari ierakstiit visu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu Kļaviņ, tad lūdzu, moš tu vari pameiģināt kko sadarīt... baigi gribās redzēt beidzot to video
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vot tur tada problema ka vairs man vinu nav ne ta kompja ne tas kartes - es tik piedavaju ka variantu ka dabut to video uz pc, mazums kadam ir ta karte vai pastav iespejas dabut vinu
Labas cenas.
Labas cenas.
ir man viena diezgan paveca video karte ar vivo (video in/video out) vēl uz AGP slota . Ja ir kur viņu ieštepselēt var mēģināt caur to pārdzīt.
man ir pilnīga mistika. Es caur kompi nemaz nevaru vinu norm. kval un izm. ierakstīt, jo viņš man mpg3 formātā vismaz vai pārvelk!
Bet cik sapratu, ka ideālākais variants ir caur teļūku un rakstīt diskā, jo tad viņš pārkopē to ko redz uz tv!
UZ datora man viņšrāda mazā logā, bet uz tv normālā-pavisu ekrānu!
Bet cik sapratu, ka ideālākais variants ir caur teļūku un rakstīt diskā, jo tad viņš pārkopē to ko redz uz tv!
UZ datora man viņšrāda mazā logā, bet uz tv normālā-pavisu ekrānu!
a uz kompja caur parasto elementāro movie maker nemēģināji formātu pamainīt? Es kkad sen atpakaļ gan ar movie maker,gan ar kkādām tur citām progām mainīju dažādus formātus
coupe 2.8
nē, nesanāk, devu pat vieniem it spečukiem, bet tie ar nezināja, ko dar';it!
un kaa sanak ar sony vegas programu - ta esot diezgan speciga video apstrades jomaa
Labas cenas.
Labas cenas.
no programmas jau nav atkariigs, tai laikaa kad meeginaaju, tad gan uz kameras gan uz kompja raadija shaadu..
nja pa smuko,laikam būs jaatvadās no tā video! moš kkādam gudram hakerim var iedot,kas ņemās ar filmu zagšanu un pārveidošanu,bet nu ar to jau stipri,zinoši ir krievijas iedzīvotāji!
coupe 2.8
problēma varētu būt tāda, ka kameras kasetei daudz reizes jau ir pa virsu filmēti materiāli, esmu saskāries ar šo problēmuAgris rakstīja:no programmas jau nav atkariigs, tai laikaa kad meeginaaju, tad gan uz kameras gan uz kompja raadija shaadu..
http://www.youtube.com/watch?v=uT09_9o0lO4
+1 , kā arī sen nav lietota "tīrāmā" kasetīte..
rekur ja tomer kads grib parakstit uz dvd no kasetem
http://zizu.lv/deal/video8
http://zizu.lv/deal/video8
Labas cenas.
Labas cenas.
Tad es parezi saprotu la ir video nekā?! Un reāli tad gaidām nākamo pasākumu...
Beidzot ir video, ko visi, tai skaitā es, ļoti gaidījām!
Materiāls filmēts ar lentinieci un operātors bez skila. Anyway, paldies operatoram !
Tikai nesen sadarbojoties ar pro operatoriem Agris video spēja konvertēt vajadzīgajā formātā, lai vispār caur kompi vienkārš lietotājs varētu apskatīt!
Tad nu finālā līmējot un graižot sanāca šādi:
http://www.youtube.com/watch?v=Tweh1O4S ... e=youtu.be
Materiāls filmēts ar lentinieci un operātors bez skila. Anyway, paldies operatoram !
Tikai nesen sadarbojoties ar pro operatoriem Agris video spēja konvertēt vajadzīgajā formātā, lai vispār caur kompi vienkārš lietotājs varētu apskatīt!
Tad nu finālā līmējot un graižot sanāca šādi:
http://www.youtube.com/watch?v=Tweh1O4S ... e=youtu.be
Pēdējais labojis erda - 05 Apr 2012, 18:28, kopā labots 19 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right