e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 90
- chevron_right
būtu pajautājis pirms gada un būtu bijis. sen jau noteikti pārstrādāts par doktordesu ir.
Jelgavā nav baseins vēl ?
Jelgavā nav baseins vēl ?
kadam nav aizkerusies aizmugureja tilta,atsaite kas regule sagazumu? (laba puse)
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
laimīgi tagad ?
Bet protams
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tad viss kārtībā
kā tur paliek ar to vasaru ?
kā tur paliek ar to vasaru ?
A kas ir ar vinju? Driiz jau buus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
iepriekšējā topikā domāju kaut kad sabraukt, bet tā arī neizdomāja ne kad, ne kur.
Jaasagaida lai sauliite saak spiideet :) Shitaadaa laikaa negribaas no maajas aaraa liist
nesaku, ka tagad vajag. tik daudz jau nojauta bija, ka ātrāk par maiju nekas nenotiks. daudzi aprīlī netiek.
Jā man ar tā liekas ka aprīlī nekas nesanāks, gan laiks nekāds, gan arī daudziem citi plāni.
Tiešā, šoreiz piekrītu Orkānam. kad paliks siltāks tad domās ari par sabraucienu
Par Mehu dienām - tas ir nereali kkur meklet kadu kopeju staveshanu, varbut tur aiz Rullu trases taja meza vel atrastos vieta e36 klubam joks
Par Mehu dienām - tas ir nereali kkur meklet kadu kopeju staveshanu, varbut tur aiz Rullu trases taja meza vel atrastos vieta e36 klubam joks
tam kas prasīja par rullīti iepriekšējā topikā - rullītī sniegs nokusis un trase plika.
Nemetājas kādam Jelgavā M bifuzors (aizm.bufera) un pr.durvju apšifku tumbiņas PELĒKĀ kr?
Ja kādam Jelgavā ir lieks šofera puses miglinieks, tad padodat ziņu.
nemētājas kādam jelgavā miglinieki ? panemšu par saprātīgu cenu
bbparts Dambja ielā par 9ls migla + rāmis. abi 18 ls.
ve4i , kur bembim štekeri sprauž ja grib kļūdas nolasīt? :d
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …