E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 50
- chevron_right
Tonis izskatās ļoti līdzīgs OEM. Tāpēc iedomājos, kāpēc, lai nedotu priekšroku šim labāk?
Lieta tāda,ka visi OEM grib,kura LV NAV! Puse paprasa vai ir oem,ja nav,atmet ar roku...dažiem nereti 100e-90e liekas kosmosa cena. Man tīri vienalga,jo,manuprāt,cena ir ok. Vienmēr ir alternatīvas,bet visiem labs nebūsi!funkyasshit rakstīja:Tonis izskatās ļoti līdzīgs OEM. Tāpēc iedomājos, kāpēc, lai nedotu priekšroku šim labāk?
P.S Tie kas dzenas pēc oem,tos es saprotu! Mēģināšu kko lietas labā darīt,uzsūtot oem ( nevaru atrast kā saucās tas oem materiāls) audumu vairumā,vienīgais ko var izdarīt! Nedaudz kāda anthrazit materiāla,alcantara un kāda vinila auduma!
OEM materiālu nekur nevar pasūtīt. Tas viss jau ir atrunāts ārzemju forumos. Var atrast tikai kaut ko līdzīgu, kas nav MELNS, bet anthrazit. Tas arī viss. Man doma par alcantara apdari uzrunā, bet vairāk uz griestiem kā visur citur.
Uz apšivkām nu tā,tā,īsti melns nav,nesaskanēs ar abšivkas apdares plastmasu kopumā! BET,uz griestiem ļoti simpātisks materiāls! Ir gabals palicis,tiks priekš elkoņbalsta,varu kādam atdod,pie viena varēs izlemt labs vai nē!funkyasshit rakstīja:OEM materiālu nekur nevar pasūtīt. Tas viss jau ir atrunāts ārzemju forumos. Var atrast tikai kaut ko līdzīgu, kas nav MELNS, bet anthrazit. Tas arī viss. Man doma par alcantara apdari uzrunā, bet vairāk uz griestiem kā visur citur.
Nu jā. Daudz darba, naudas un mīlestības ir ieguldīts šajā mašīnā. Ja tev vēl kādu reizi rodas ideja pārdot šo auto, vienkārši izmet kādu līkumu un vēlmei vajadzētu pāriet.
Veiksmi turpmākos darbos.
Veiksmi turpmākos darbos.
Uzlikti m moldongi;;
Iegādāts plaukts ar storku,būs tikai jāpārlīmē:
Uzfrišināti ādas sedekļi;
Būs svaigas iekšējo stoiku plastmasas u.c sīkumi
P.S Dabūts oem spārns,tiks drīz pārkrāsots un varēs likt visu priekšu kopā Sarunāta apsildes pravodka,Dogma piekrita ievilkt un pieslēgt.Domāju būs laba ekstra Priekšā palika tikai ielikt gaisa lūkas,kuras būs ieliktas,kad auto būs at TA...
Iegādāts plaukts ar storku,būs tikai jāpārlīmē:
Uzfrišināti ādas sedekļi;
Būs svaigas iekšējo stoiku plastmasas u.c sīkumi
P.S Dabūts oem spārns,tiks drīz pārkrāsots un varēs likt visu priekšu kopā Sarunāta apsildes pravodka,Dogma piekrita ievilkt un pieslēgt.Domāju būs laba ekstra Priekšā palika tikai ielikt gaisa lūkas,kuras būs ieliktas,kad auto būs at TA...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
rekaro krēslus nav vēlme likt iekšā?
Šo sēdekļu stāvoklis mani priecē,bet domas par recaro,kad viss daudz maz pabeigts būs,ir,jāRENIO rakstīja:rekaro krēslus nav vēlme likt iekšā?
e36 nekad nevar pabeigtvitjazz rakstīja:Šo sēdekļu stāvoklis mani priecē,bet domas par recaro,kad viss daudz maz pabeigts būs,ir,jāRENIO rakstīja:rekaro krēslus nav vēlme likt iekšā?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Tur Tev gan taisnībaRichus rakstīja:e36 nekad nevar pabeigtvitjazz rakstīja:Šo sēdekļu stāvoklis mani priecē,bet domas par recaro,kad viss daudz maz pabeigts būs,ir,jāRENIO rakstīja:rekaro krēslus nav vēlme likt iekšā?
Var, bet baigi daudz naudu vajagRichus rakstīja:e36 nekad nevar pabeigtvitjazz rakstīja:Šo sēdekļu stāvoklis mani priecē,bet domas par recaro,kad viss daudz maz pabeigts būs,ir,jāRENIO rakstīja:rekaro krēslus nav vēlme likt iekšā?
Vienmēr gribēsies kko izmainīt,ar e36 ir 2 ceļi- ir reizes,kad patīk šis auto,ir reizes,kad ienīsti. P.S Nu man noteikti tā ir,nezinu kā Jums
Pēdējais labojis vitjazz - 20 Nov 2016, 19:23, kopā labots 1 reizi.
e36 nekad nevar pabeigt[/quote]Šo sēdekļu stāvoklis mani priecē,bet domas par recaro,kad viss daudz maz pabeigts būs,ir,jā
nepiekrītuVar, bet baigi daudz naudu vajag
visu laiku gribēsies kaut ko pārveidot
Vēl šis tas....
Nevaru ssagaidīt kad viss būs virsū
Nevaru ssagaidīt kad viss būs virsū
Prodigy,nesazvanīju tevi diemžēl.
Ir arī izvilts jau melnais paklājs,tīrīšu vēlāk viņu vēl....
Ir arī izvilts jau melnais paklājs,tīrīšu vēlāk viņu vēl....
Nē,no Krievijas! Kāds tur ūdens ielas piedāvājums tasVladlen rakstīja:Asortiments no udens ielas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 50