Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 68
- chevron_right
cik zinu tad jā jo man bij apdrošināšana neatceros kurā kompānijā un tā darbojās tik iekš LV kad man vajadzēja braukt uz lietuvu tad viņiem uzzvanīju un paprasīja cik ilgi es būšu prom to piefiksēja un tās dienas darbojās arī lietuvā!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Cik man tās sajēgas, tad mūsdienās apdrošināšana kas darbojas LV, darbojas visā Baltijā, Tikai lai izbrauktu uz citām Eiropas valstīm vajag paplidus piemaksāt vai uzreiz drošināt pa visu Eiropu. Kaut kā tā. Iespējams kļūdos.
apdrošināju dažas dienas atpakaļ mašīnu un iedeva uzreiz Eiropai un pat Šveicei
100% muļķības - tas attievas uz OCTA, kas attiecas uz KASKO tad jā tā ir!A!gars rakstīja:Cik man tās sajēgas, tad mūsdienās apdrošināšana kas darbojas LV, darbojas visā Baltijā, Tikai lai izbrauktu uz citām Eiropas valstīm vajag paplidus piemaksāt vai uzreiz drošināt pa visu Eiropu. Kaut kā tā. Iespējams kļūdos.
Šajā lapā var apskatīt, kāds apdrošinātājs ir konkrētam autiņam, un kurās valstīs tas ir derīgs.
http://services.ltab.lv/lv/octa
http://services.ltab.lv/lv/octa
Kāds šogad jau ir izdrāzsts nepietiekamu mm dēļ riepām?
domaju ka vasara daudziem tas draud, tik ceru ka lidz klinkiem nosedinatiem auto vini nelidis klaat jo reali lai tiktu pie aizmugureja rata ir jagulas vai jacel masina uz augsu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ar jaunām riepām vai arī daudz maz labām nedrīkstētu izbrāķēt. bet te tacu ir Latvija
runajot par riepam un sexsu
cik milemetrus menti uzskatis par milejamiem ir kadi mm mineti jaunajos grozijumos
ja csdd ziemas riepam pielaujamais ir 4mm un teiksim situacija : es izeju tagad ta ar minimalo pielaujamo un pec 3 nedelam mani apstadina pogainajs , ko tad darit
cik milemetrus menti uzskatis par milejamiem ir kadi mm mineti jaunajos grozijumos
ja csdd ziemas riepam pielaujamais ir 4mm un teiksim situacija : es izeju tagad ta ar minimalo pielaujamo un pec 3 nedelam mani apstadina pogainajs , ko tad darit
man kādreiz 3 golfam bij priekšā lisaki un menti neko neteica.Aplūrēja lukturus utt,bet ratiem uzmanību nepievērsa. tas atkarīgs no viņu garastāvokļa.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
cik man zināms, tad dēļ ziemas riepām arī ir tas 4mm minimums. bet katrai riepai ir indikators. kad to sasniedz, tad arī no garīgā skatoties var uzlikt vai neuzlikt sodu. man vissezonas riepām ir līdz ar indikatoru, bet joprojām 5mm.
tas bij 2011 gadāNixon rakstīja:Kādreiz arī nebija tāds likums.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
gribi teikt,ka vini nems un mērīs?es braukāšu tik pa dubļiem.
precīzu likumu studijā. Latvija ir viena interesanta valsts - tikai aizliegt visu un sodīt.
tie nav likuma grozijumi tas ir klačas
tad jau man ar veļuku minoties arī jāuzmanās. a ko darīt ar spārīti braucot ? tai tak nav protektora riteņiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 68