Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 49
- chevron_right
a kas vainas tai krasai?dogMa rakstīja:Ja krāsa tāda, kā avatara bildē, tad neaiztiec to krāsu!
Instagram - Sandis_e36
Kādam ir kās info ko darīt ar laku kas ir nolupusi no krāsas vietām, precīzāk uz lūkas un jumta?
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
.
Pēdējais labojis Resnais - 05 Dec 2012, 21:44, kopā labots 1 reizi.
Ļoti skaista krāsa :) Bija domāts, lai nekrāso citā krāsā.Sidnas rakstīja:a kas vainas tai krasai?dogMa rakstīja:Ja krāsa tāda, kā avatara bildē, tad neaiztiec to krāsu!
Paliidzees tikai paarkraasoshana!RennoK rakstīja:Kādam ir kās info ko darīt ar laku kas ir nolupusi no krāsas vietām, precīzāk uz lūkas un jumta?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pa lielam pareizi! Tikai vieniigais veids ,kaa efektiivi iztiiriit ruusu ir smilshu struukla! Ar fleksha ripu nekas praatiigs nesanaaksResnais rakstīja:Sveiki,takā esmu vēl bez tiesībām ,jo gadi neļauj taisos sagatavot savu e36 Gribu zināt vai visu esmu pareizi sapratis, tātad ja mani rūsa sit cauri šur tur, tad es viņu izslīpēju līdz metālam, tad uzklāju skābo grunti, tad parasto grunti ,to noslīpēju un krāsoju pa virsu krāsu un pūšu laku?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kas darāms lai pirms apakšas apstrādāšanas ar mastiku,dabūtu rūsu nost no landžeroniem zem mašīnas, pareizāk būtu ka pareiz to visu apstrādāt?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
man liekas te tas viss ir minēts 100 un vienu reizi.. cik tad var atkārtot
struukla, lai ruusu dabuutu aaraa, tad kautkādaa epo grunts plikam metaalam(palasi atpakal pārliecinies). tālāk jau pēc izvēles.
struukla, lai ruusu dabuutu aaraa, tad kautkādaa epo grunts plikam metaalam(palasi atpakal pārliecinies). tālāk jau pēc izvēles.
Nesen uz autiņa paradījas maza rūsa gribetos to nonemt..
Kāds nezin kur var dabūt Ortofosforskābi ? Vai arī parastie mirstīģie viņu nopirkt nevar ?
Kāds nezin kur var dabūt Ortofosforskābi ? Vai arī parastie mirstīģie viņu nopirkt nevar ?
Var pa aatro un seeta izdariit
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BQp4KpNK4#!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BQp4KpNK4#!
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Orkaans rakstīja:Paliidzees tikai paarkraasoshana!RennoK rakstīja:Kādam ir kās info ko darīt ar laku kas ir nolupusi no krāsas vietām, precīzāk uz lūkas un jumta?
Demned, Cerēju ka varēs kaut ko piepulēt, būs vien jākrāj naudiņa, paldies
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Nu pulē jau tieši laku, nejau krāsu! Tādēļ. ja lakas vairs nav, īsti neko izņemot pārkrāsošanu darīt tiešām nevar!RennoK rakstīja:Orkaans rakstīja:Paliidzees tikai paarkraasoshana!RennoK rakstīja:Kādam ir kās info ko darīt ar laku kas ir nolupusi no krāsas vietām, precīzāk uz lūkas un jumta?
Demned, Cerēju ka varēs kaut ko piepulēt, būs vien jākrāj naudiņa, paldies
Orkaans nav tik jauns, lai ar viņu šitā jokotos... ieraugot šo viņš ar sirdi var aiziet...
p.s. krāsojot ar rullīti rezultāts ir mazliet glītāks. ja par tēmu, tad tur viss ir cūkām un neko sakarīgu neizglābsi.
p.s. krāsojot ar rullīti rezultāts ir mazliet glītāks. ja par tēmu, tad tur viss ir cūkām un neko sakarīgu neizglābsi.
Tur var paliidzeet tikai pārkrāsošana
kas varetu but pa iemeslu kapec laka saak spreegat, itka nevis spregat bet taa saak izskatities. un pastiprinati pedejaa pus gada laikaa. kapotss, bet tas tulit mainisies, bagazn vaaks tas ari ir nakaimais mainjai, un tad vel pamaniju ka aizm bamperis un galvanais ka tas ir krasots pirms nevairak kaa diviem gadiem. kas to izraisa? laika apstaklji/tirisanas lidzekli/nekvalitativa laka/darbs???
...
Visticamaak ,ka taa ir lakas vaina! Vai veel var buut variants, ka nepareizs cietinaataajs lakai ,vai nepareizaas proporcijaas sajaukts!
ceru ka tas cietinatajs bus nepareizi sajaukts, jo ja lakas vaina tad ari driz prieksejam bamperim, aizmugurejiem sparniem un slieksniem kaa ari jaunajam kapotam tas pats buus
bet nu ok, paldies par atbildi, jo saku jau domat ka es te pats pulejot auto busu kaukadaa veidaa tas detalas sabojajis, tik nevareju saprast kapec parejam auto taa nau
bet nu ok, paldies par atbildi, jo saku jau domat ka es te pats pulejot auto busu kaukadaa veidaa tas detalas sabojajis, tik nevareju saprast kapec parejam auto taa nau
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …