E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 33
- chevron_right
Nu ko tagad var samaksāt
baigi patīkami... Sieva ar priecīga :)
Ja būs labs laiks, es arī ieradīšos
Būšu! Būs līdzi vēl divas personas
tikko aizskaitīju naudu
tikko aizskaitīju naudu
Saucamie bobiki uz pļavas virsū. Sēdinātie paliks kkur jau uz grants ceļa un izredzētie tuvāk traseiLaxay rakstīja:Vakar biju aizbraucis uz trasi tiesa gan kā skatītājs, jo veselība nepietiekami laba, lai lietus laikā riepas mainītu bet ne runa par to...
Visu cieņu organizatoriem bet vai traktors arī jums tur blakus būs ja taisaties dzīt visus tajā pļavā? Pēc laika prognozes neko labu nesola, būs izlijis viss nejēgā, tieši vakar nobraucu tur garām un nodomāju ka traktoram būs daudz haltūras. Mazliet jau ūdens peļķes pļavā bija.
Pagarinam pieteikšanos disciplīnām, āfterim utt. līdz 18.05.2016. plkst. 23:59!
Done!
Pēdējais labojis Hazard - 18 Mai 2016, 20:54, kopā labots 1 reizi.
dogMa rakstīja:Pagarinam pieteikšanos disciplīnām, āfterim utt. līdz 18.05.2016. plkst. 23:59!
Es esmu samaksājis par dalību, bet ja es tagad atsevišķi aizsūtu par dalību disciplīnām, jūs tur sapratīsiet ?
- ikey07
Pieraksti maksājuma mērķī to.
vismaz 200RENIO rakstīja:Nu nezinu kàdus 100mmalaciis rakstīja:Cik garš posms ir zeminieks ?
Es būšu un afterītī arī , kur ta bez manis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tas nevienu vairs neuztraucKLAVINS rakstīja:Es būšu un afterītī arī , kur ta bez manis
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Labas cenas.
Labas cenas.
GYMKHANA konfigurācija:
Lūgums dalībniekiem laicīgi iepazīties!
Skats no 2 skatupunktiem.
Lūgums dalībniekiem laicīgi iepazīties!
Skats no 2 skatupunktiem.
Mans vienritenis tā negriežās. ko nu ?
Ar ko trase bus izlikti, tikai ar piloniem vai letam? Varbut bus uzkrasota ar krasu?
Tiks iezimetas tikai pilonu vietas un pāris bultas uz trases virzienu, bet bus ari sapulce izradits velreiz viss un izskaidrotsriebeklis rakstīja:Ar ko trase bus izlikti, tikai ar piloniem vai letam? Varbut bus uzkrasota ar krasu?
Skaidrs.Sabinchix rakstīja:Tiks iezimetas tikai pilonu vietas un pāris bultas uz trases virzienu, bet bus ari sapulce izradits velreiz viss un izskaidrotsriebeklis rakstīja:Ar ko trase bus izlikti, tikai ar piloniem vai letam? Varbut bus uzkrasota ar krasu?
un atceramies, galvenais nav uzvara, bet kopīga atpūta, kopīgi izbaudīt pasākuma dienu, aprunāt gudras lietas kas saista BMW un ne tikai, u.t.t
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …